Header

Contains affiliate links

Hejsan

Visst är det skönt att det äntligen börjar bli soligt ute & varmare?! Det betyder även att nya kläder måste köpas såhär kommer lite inspiration inför vårens snygga kläder!!

Hur snyggt är det inte med jeansskjorta?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er

Så skönt att det ÄNTLIGEN börjar bli varmare & det är sol ute så skönt! Jag är jätte taggad på att köpa fina vår kläder, såhär kommer lite inspiration för vår outfits :) Jag själv hade tänkt att beställa denna kappa eller en liknande, får se hur sett blir en kappa till våren ska det iallafall bli för det är sååååå snyggt!
Jag har länkat till alla produkter så det är bara att trycka på bilderna så kommer ni till sidan där du kan köpa produkten :)

Kram<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello

Det kan inte bara vara jag som tycker det är sååå skönt att det börjar bli varmare och man kan äntligen börja köpa lite nya kläder, mer färg, tunnare kläder, sneakers & allt!! Jag är så taggad inför våte, såhär kommer lite snygga vår kläder som definitivt kommer hamna i min gardera! Älskar den röda sammet tröjan!!

Likes

Comments

Åå så skönt med fredag! Äntligen & det innebär också lov för min del. Så väl behövligt 😃 Jag invigde lovet med lunch med pappa & senare på kvällen träffade jag mina tjejer & hade jätte mysigt!

Kram

  • 64 readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla

Rosa bomber hur snyggt? Älskar!
Äntligen så är solen framme så skönt. Så mysigt också att vakna upp och solen lyser in genom fönstret och man hör fåglarna kvittra, det känns verkligen som våren är på väg nu!! Jag känner även att det är dags för mig att köpa nya kläder, för jag har så tråkiga kläder så det behövs nu inför våren!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft! I Lördags var jag mamma & Linn på Mall Of Scandinavia och det var jätte mysigt :)
Här kommer lite av det jag köpt, jag köpte även liten kläder också men det visar jag i ett annat inlägg <33
Ha en bra vecka

Likes

Comments

Likes

Comments

Är det bara jag eller är det jätte svårt att välja vad man ska ha på sig nu när det börjar bli lite varmare men det fortfarande är kallt?!?
Har iallafall plockat ut lite wanties för februari <33 länk finns under bilden

trevlig helg peeps!

Skor här// off-sholuder tröja här// body här// kjol här// klänning här// byxor här// <33

Likes

Comments

hello!
Ni måste kolla in nelly.com nu nu nuuuu! Dom har rea på klänningar just nu (till den 6/2) & svarta klänningar, kom igen det är skiiiitt snyggt & passar alltid året om!!

1. HÄR 2. HÄR

4.HÄR 5. HÄR 6. HÄR

7. HÄR 8. HÄR

9. HÄR 10. HÄR

Likes

Comments