Då va det dag 5, och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer stolt över mig! Kanske kan kan inspirera andra till att också sluta röka.. *håller tummarna*

Idag är det fredag, jag vakna runt halv 12, gick upp och började direkt med att städa ur kylskåpet, det behövdes verkligen..

Ikväll ska jag och några av mina Goa tjejer ha det så trevligt och roligt som vi bara kan, först blir det lite förfest, sen blir det krogen, kommer försöka ta lite bilder på oss ikväll så jag kan lägga upp lite roliga bilder :) heheMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Dagen har vart kanon bra, knappt något sug idag heller..

Idag va jag ute på en liten promenad i det fina vädret, det var kanon skönt att komma ut lite, efter de så städa jag lite smått här hemma, t.ex städa jag ut bestick lådorna, good girl ;)

Sen tog jag ett långt och skönt bad med skum, hår inpackning och bara njöt! Sen fick det bli lite fix med fötterna och händerna :)Likes

Comments

Hej

Jag tänkte berätta lite om hur det går för mig. Jag har nu vart rökfri i 4 dagar, och nu går det otroligt bra. De första två dagarna va dem absolut jobbigaste, där fick man bara bita ihop, ta en snus i värsta fall.. Men dag 3 gick hur bra som helst, knappt något sug alls, jag är så stolt över mig.

Vart jag än går så är det människor överallt som röker, kunde bli jobbigt, om jag tillät det att bli jobbigt. Istället så ser jag allt det negativa med de, det räcker att jag går förbi en person som röker så känner man hur otrroligt äckligt det luktar, det är alltså helt sjukt hur mkt det luktar.. Denna doft kände man aldrigf själv som rökare men nu känner man verkligen hur mkt det stinker, och jag är så glad att jag inte håller på med den skiten, hoppas dock det håller i.

Vad jag märkt är dessutom att killar attraheras av tjejer som inte röker, det är i alla fall väldigt många som inte gillar tjejer som röker, dels för att röken sätter sig i kläder och hår, men det känner man inte själv som rökare, sen att andedräkten är outhärdlig.. Det luktar något djävulskt..

Glöm inte tänka på att du lägger ca 300 kr i veckan på ciggaretter.. det är det absolut inte värt..

 

Detta ser väll inte bra ut, men såhär kommer dina lungor se ut efter några år, då kommer du också få problem med andningen...

 

FIMPA CIGGARETTEN INNAN DET ÄR FÖRSENT!

Likes

Comments

Det va en tjej som kommentera precis och skrev att det va roligt att jag va tillbaka och att jag skulle kämpa på, det gör mig glad om något, att folk faktiskt gillar att läsa min blogg, om mitt liv.. Jag läser gärna om erat med! :)

Men fortsätt kommentera så ska ni se att jag orkar hålla igång bloggen denna gång :)

Likes

Comments

Då är dag 3 här, och jag känner mig faktiskt bra, jag har ändå ätit frukost men känner inte riktigt suget, förhoppningsvis så förblir det så hela dagen!

Nu ska jag ta på mig sen ska jag bege mig till vårdcentralen för att kolla upp en liten knöl jag har hittat i armhålan.. :)

Kvällen igår va kanon, jag och Fanny hade super trevligt, blev gott snack och go dricka, kanon kväll!


Likes

Comments

Jag skulle som sagt göra något ikväll, och det va att träffa efterlängtade Goa Fanny, vi gick ut och tog ett glas, snackar massa skit! Så det va de, nu ska jag njuta av mitt vin, vi höra imorgon! :)

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha vart och storhandlat med far min, nu håller jag på och kokar pasta och ska äta pasta med fiskbullar i hummersås, fy f*n vad gott, inte ätit de på sååååå länge och med massa ketchup :)
Sen måste jag göra i ordning mig för ska iväg..

Likes

Comments

Dag 2.. Jag måste säga att det går förvånansvärt bra, snusar nikotin fria onico då och då när det krisar!

Utöver att det år dag 2, så har jag också vart hos tandläkaren, hade som vanligt inga hål, vilket känns bra.. Efter de så åkte jag till min mors jobb med lunch, så nu fick jag en go lunch med sällskap!

Nu är jag på pappas jobb, ska sitta här i 1 Tim och 30 min, sen ska jag köra pappa till tandläkaren, efter de blir det till att stor handla! :)

Sen ikväll händer något mkt trevligt, skriver senare!

Pussar & kram

Likes

Comments

Just nu så hade inte en cigg vart fel, sitter ute med två kompisar på en bänk.. Båda är rökare, och visst känner man rökdoften och röksuget, men det är värt att ingen ta.. Jag kommer stå på mig, och stå vid mitt ord!

Detta va sista inlägget för idag, imorgon väntas tandläkaren, mindre roligt men man måste ju gå ändå.. Efter de blir det till att hämta upp pappa och köra han till tandläkaren och sen ska vi åka och storhandla för denna månaden! ;)

Puss och kram

Likes

Comments