View tracker

Vi har verkligen haft fullt upp den senaste veckan och har inte många minuter över på dygnet. Dagarna är planerade till max och det är alltid något på gång.

Idag är det en månad kvar till julafton. Kan verkligen inte förstå det samtidigt som jag känner mig extremt stressad. Nästa helg åker vi upp till Västerås för att fira jul med Filips släkt och även fira hans födelsedag. Helgen efter det så ska vi fira jul med min familj och den 17 december åker vi till Thailand för att fira julen och nyåret där!

Ikväll så ska jag försöka hinna med att göra knäck, som jag lovat att göra till min mamma. Ska även föröska slå in de julklapparna som fortfarande ligger oinslagna hemma.

Imorgon är de äntligen fredag och vi ska julpynta på jobbet! ÄNTLIGEN!! Ska bli så roligt och mysigt att få upp granen och adventljusstakarna! Hemma är det redan fixat sedan en vecka tillbaka!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilken mysig dag vi har haft! Bara jag och Filip tillsammans. Händer inte så ofta att vi bara är med varandra och umgås. Även om vi idag Igentligen bara tvättat och städat så har vi gjort de tillsammans!
Vi har även varit ute på en långpromenad i de kalla vädret, riktigt mysigt! Nu ska vi käka tacos och kolla på film!

Likes

Comments

View tracker

Som jag skrev igår, så skulle jag fixa en efterrätt till kalaset idag. Jag älskar att göra tårtor osv i flera olika lager och sjävklart blev det de även denna gången. Jag har komponerat efterrätten själv, men ändå tagit delarna i receptet från tex Jennys matblogg.
Den var ganska enkel att göra, men jag tycker att den blev hemsk. Är så extremt besviken på mig själv. Jag fick jättemycket creed för den, men jag är riktigt missnöjd. Dels för att mousserna inte blev som jag tänkt och för att lagerna blev så ojämna. Riktigt fult när de inte är jämna lagen.
Jaja, gjort är gjort. Jag är nöjd med garneringen iallfall, och den blev precis som jag tänkt. Men resten, njaaa. Kommer nog inte göra denna igen på en ett tag, även om smakerna var himmelska tillsammans!

En positiv sak är att jag äntligen fick nytta av mina EvaSolo Tumblers!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag! Jag tycker att veckorna bara springer iväg och det känns som att det var måndag igår... I helgen blir det nog väldigt lugnt, min faster med familj och farmor kommer till Karlskrona imorgon och vi ska fira farmor och pappa lite som har fyllt år. Och på söndag blir det nog en städa och tvätta dag, alltid behövligt!

Ikväll så ska jag åka hem till mamma för att fixa en dessert tills imorgon! Jag ska göra en vit choklad, hallon och granatäppelmousse. Ett recept som jag har komponerat själv faktiskt! Bilder kommer :)

Nu sitter jag och dricker kaffe och har precis ätit frukost, hallonkvarg med granola! 

Likes

Comments

Jag har alltid varit en person som har planerat och strukturerat väldigt mycket, jag blir extremt stressad om jag inte har saker planerade och är även väldigt rädd att glömma bort saker som jag måste göra. Därför planerar jag mina veckor och dagar väldigt noga. Allt från vilka tider jag ska jobba, till vilken mat vi ska äta och vilken tid jag ska träna.

Jag gillar att pyssla och därför delar jag upp olika kategorier i olika fäger. Grönt är privata saker, lila är jobbrelaterat, blå är vilket mat vi ska äta och orange är vilka tider jag har jobbat. Gillar de systemet och tycker att det passar min väldigt bra!

Likes

Comments

I helgen fortsatte mina äventyr i köket. Och denna gången blev det Bountybollar! Jag har gjort de några gånger innan, och alla i min familj älskar det! Det är superenkelt och är mycket godare än köpta! Jag änvänder mig av mörkchoklad för att inte få det så sött. Man kan självklart även använda mjölkchoklad, och då smarkar det nog exakt lika dant som köpt Bounty!

Det finns väldigt många recept på hemmagjort bounty, men jag använder mig av ett väldugt enkelt sådant! Jag har bara 1 burk kondencerad mjölk, 1 påse kokos (ca 250-300g) och ca 400g choklad! Blanda ihop kokos och kondencerad mjölk, och låt stå kallt ett tag! Jag brukar göra så att jag låter de stå kallt ca 30 min, tar ut smeten och rullar bollar av de, och sen låter stå kallt igen. Då är det lättast att få dem att håla ihop, få en jämn fortm och doppa i choklad!

Likes

Comments

För några månader sen så köpte jag ett bareMinerals start-kit. Sedan jag köpte det så har det bara legat i badrumslådan. Jag har varken haft tid eller ork att prova det, men i helgen så provade jag! Jag har hört mycket positivt om BareMinerals innan, men jag blev faktiskt duktigt besviken. Jag provade både på fredagen och lördagen för att ha två provomgånger. Jag tyckte inte alls att den täckte så bra som den verkade att göra. Och den håller sig inte alls bra i min hy. Nä, jag tror jag håller mig kvar vid mina "gamla" FitMe produkter från Maybelline.

Likes

Comments

Då var de söndag igen. Jag tycker verkligen både veckorna och helgerna gå väldigt fot just nu... Idag gick vi upp vid 7 och började tvätta. Vi hade ingen möjlighet att tvätta förra veckan, därför är det väldens berg i tvättkorgen nu. Vi ska även städa och plocka iordning inför veckan. Ikväll så ska vi hem till mamma och äta! Mysigt!
Imorgon blir det jobb hela dagen, ska försöka ta mig till Ikea någon kväll i veckan! Tycker det är så himla mysig att gå runt där och kolla i flera timmar, jag hoppas även att få med mig Veronica dit!

Likes

Comments

Efter lite om och men fick jag tillslut några bilder på mina ljuslyktor igår! Dock blev de flesta bilderna lite mörka och jag hade redan tänk ljusen, därför var de lite svårt.

Men mitt andra köp på Skultuna förutom Liljan blev ljuslyktorna Kin, den vita modellen med mässing inuti. Och även med dom här är de lite oklart var de ska stå, men jag tror att det blir hyllan i hallen!

Likes

Comments

Igår fortsatte jag att prova hemma i köket, och det resulterade i en saltlakritsfudge! Jag har aldrig gjort fudge innan och jag tycker att den blev helt okej för att vara första gången! Dock tycker jag att det är för mycker kola-smak på den, jag hade velat att den smakade ännu mera saltlakrits. Jag hade saltlakritsströssel på toppen och det höjde smaken rejält! Receptet jag använde är från Jennys matblogg!

Likes

Comments