Header

Everyday life

Hallå! Nu är jag tillbaka efter en mysig helg hemma i Dalarna.Tycker det är så skönt att kunna ha Mora som min fristad, inga måsten och man kan bara vila upp sig och komma bort från den stress som Örebro för med sig (mest för plugget då, givetvis). I helgen så tog vi det bara lugnt, åt lunch tillsammans med min syster och hennes pojkvän, var hemma och tog det lugnt (dock fick jag lov att sticka ner näsan i tenta-anteckningarna då och då för att stilla min OCD och ångest inför kommande tenta). Sen tog vi en tripp till skogen, jag ville plocka svamp men det enda vi hittade var 7 skrumpna kantarellhelveten, men det var i alla fall bättre än ingenting. Fick komma ut i friska luften i alla fall. Resten av lördagen satt jag och Kevin inne och spelade Schack(?) och kort, otippad sysselsättning, men så kul haha.

Igår åkte vi tillbaka till Örebro och dagen idag har bestått av tentaplugg tillsammans med mina vänner. Kom hem för 1.5 timme sen, har fått i mig lite mat och ska ta och göra lite matlådor nu innan jag kollar på tentaanteckningarna en sista gång för idag. Repetition är kunskapens moder (mer troligt min ångest som talar).

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka, ha de!❤

Förresten! Jag och testade ett nytt recept igår, Masala med kikärtor och spenat. Det blev såå gott😍 Gillar ni indiskt så kan jag verkligen rekommendera det här receptet, och ett plus i kanten är att det går snabbt och är jätteenkelt att laga! Ni hittar receptet HÄR (Vi passade även på att testa veganska nuggets för första gången, de vi köpte är från Hälsans kök. Såg dem på reklam och ville testa, dessa var jättegoda och man känner ingen skillnad från vanliga nuggets (skulle säga att dessa till och med är godare än vanliga😏)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments