Header

Everyday life
Valet att flytta ner till Örebro istället för att resa är bland de bästa beslut jag någonsin tagit, det kan jag säga med säkerhet nu. Ni som fortfarande följer mig, ni som varit med från början, ni vet hur allt varit uppochner i mitt liv de senaste åren. Gymnasietiden är och förblir en av de bästa minnena någonsin, mina vänner, alla fester alla skratt, alla svek, all besvikelse. Det har format mig, men det var inte jag. Jag tappade bort mig, någonstans på vägen mot vuxenlivet tappade jag greppet om mig själv. Kanske kan ses som klyschigt att säga att man hittade sig själv när man flyttade, men jag tror faktiskt att det är så. Jag är den jag vill vara nu, jag vet det med säkerhet. Mitt liv är här, Mora med alla minnen ligger bakom mig och jag har inga planer på att återvända till det. 

 

Mitt liv här har sina komplikationer det med, men det är nära till perfektion ändå. Jag är så lycklig här. Jag har hitatt tillbaka till mig själv och jag kan äntligen vara den jag vill vara, den jag egentligen är. Mina vänner, mina fina tjejkompisar, Linnéa, Lina och Dzejna. Jag tycker om er så mycket och Rättsvetenskap skulle inte vara samma sak utan er, ni gör min studietid och min vardag så mycket bättre. För att inte nämna Kevin. Av allt det som hänt mig i mitt liv så tillhör du bland det bästa. Plötsligt var du bara där och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att jag funnit dig. Men du vet, du vet hur jag känner. Tiden slutar att existera med dig och världen försvinner så fort du möter min blick. 

 

Men igår när Mora återigen påminde mig om att det faktiskt existerar så kunde jag inte låta bli att bry mig. Mora med alla sina problem, problem som aldrig någonsin kommer att bli lösta. Problem som påminner mig om att jag faktiskt är sårbar jag med. Jag känner mig hjälplös, för jag vet att det inte är min strid att ta, jag kan inte göra något utan jag måste stå vid sidan om och titta på den här gången. Så återigen, jag är ledsen, men jag kommer inte återvända. Jag måste fortsätta mitt liv här, det är min tur att vara lycklig nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er! Veckan har bara rusat förbi och jag kanske inte har varit den mest aktiva här, men det börjar gå mot förbättring i alla fall. Igår så hade jag seminarium, käkade middag på Enelly's med Kevin och hängde i Kumla innan vi begav oss tillbaka till Örebro. Idag så har jag hunnit med att plocka unda och städa lite i lägenheten, pluggat och snart ska jag kila iväg till gymmet hade jag tänkt. Mer än på tiden att jag släpar mig dit, var ett bra tag sen sist nu hehe.. Oh well, mitt PM är i alla fall helt klart nu så jag kan äntligen andas ut. När jag väl att det jag ska lämna in har relativt stor betydelse så har jag väldigt svårt att fokusera på annat än det. Men nu är det över, finally!!! Så imorgon är det bara tll att lämna in det sen blir med lunch with my ladies på Paolo's och senare så kommer Kevin. Halloween i helgen också ju, TAGGAAA.

 

Ha det!

 

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Godmorgon babes! Känns som att det var evigheter sen jag gjorde ett inlägg på morgonen. En av många fördelar på universitetet är att tidiga mornar är sällsynta, tack gode gud. Oh well, har precis käkat frukost och planerar nu att försöka skriva på mitt PM innan jag beger mig bort till Uni för föreläsning mellan 10 och 12. Resten av dagen så kommer jag, oväntat nog, sitta på Uni och skriva mitt PM. Pray for me people, det börjar närma sig 4 sidor nu.
 
Oh well, hoppas ni alla får en bra tisdag, ha det!

 

Likes

Comments

Everyday life
Inflyttningsfest igår, helvete så kul jag hade. Även om jag måste erkänna att hålla igång i mer än 12 timmar är bra slitigt, men ack så värt det. Idag så mår jag givetvis så som jag förtjänar, låg i sängen till ca 12 och efter all städning osv så tog jag tag i mitt liv och skrev lite på mitt PM. Det börjar dra ihop sig till inlämningen hehe.. Ikväll så kommer det inte bli mycket gjort, ska bara ligga i sängen och kolla på film. Vore hemskt dumt att klaga.

 

Ha det!

 

 
Likes

Comments

Everyday life
Det finns många fördelar som flytten till Örebro har fört med sig. Jag växte äntligen upp och flyttade hemifrån, jag kan nu med säkerhet säga att jag är den jag vill vara, jag har hittat en massa fantastiska vänner, min studygroup som är allt och lite till. Jag har lärt mig så mycket på så kort tid både i kurslitteratur och i verkliga livet. Jag kan gå runt och vara den jag vill vara och fullkomligt strunta i vad alla tycker om mig, jag är den jag är och jag trivs med det. Örebro har kommit med så mycket, och helt plötligt så dök kärleken upp från ingenstans. Helt plötsligt så var han bara där. 

 

Örebro, tack för allt du gett mig so far. Jag kan verkligen inte gnälla. 

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Okej, jag ska bättra mig på det här, jag lovar. Börjar faktiskt sakna bloggandet lite, triggar mig lite extra mycket när jag ser alla andra bloggar. Det är faktiskt dags att komma tillbaka nu. Så vad händer? Just nu så sitter jag i soffan och ska plugga innan jag beger mig bort till universitetet genom ett mulet och kallt Örebro. Inflyttningsfesten, inlämningen av mitt PM, Bring Me The Horizon och en massa annat börjar närma sig. Så jag har en massa att skriva om, det är bara en fråga om att hitta ork och tid (tid finns i massor egentligen så det är bara en fråga om ork).

 

Håll ut mina kära läsare som fortfarande stannar kvar, vi går mot bättre tider. 

 

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Alltså för ärligehetens skull, den här bloggen är på väg att glömmas bort mer och mer. Jag har jättemycket att berätta, egentligen, men jag känner inget behov av att faktiskt skriva om det. Kanske tröttnade tillslut, trodde faktiskt att det skulle bli tvärtom när jag flyttade. Men tydligen inte. Men hursomhelst, allt är bra med mig. Livet rullar på, jag har fått tillbaka mitt rättfallskoncentrat och feedbacken jag fick var riktigt bra. Nästa steg nu är att skriva ett PM som är värt 10 HP, en tredjedel av min kurs alltså. Den ska vara klar i slutet av oktober, men innan det så ska jag hinna med en massa annat, inflyttningsfest på Trädgårdsgatan bland annat. Men den 1:a december så hämtar jag ut nycklarna till min lägenhet på Rudbecksgatan 38 A. Min alldeles egna lägenhet, som jag längtar!

 

Men som sagt, jag lever och jag mår bra. Hoppas allt är bra med er också. Until next time, ha det bra!

  

Likes

Comments