Av rubriken att döma skulle man ju kunna tro att det är mig själv jag syftar på men nej, det jag syftar på är det här fotavtrycket 👇😆

Jag tycker att gipsfötter är svåra att göra någonting snyggt utav och sådana som är gjorda i färg är bara kladdiga. Dessa fotavtryck däremot faller mig verkligen i smaken, det som gör att jag gillar de extra mycket är att man ser linjerna.

Här är alltså Novalies fötter idag 161021, 3,5 månad gammal 😍

Grattis till min älskade pappa idag också. vi får fira dig då du kommer ❤😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var ju Millen hos logopeden och när jag berättade för honom att han skulle dit så sa Nathalie att hon också ville dit men jag fick i alla fall henne till förskolan utan bråk. När jag hämtade så frågade hon om vi skulle gå till tandläkaren nu och jag förstod inte riktigt varför hon frågade men det var logopeden hon menade. Hela vägen hem tjatade hon om att hon också ville gå till logopeden men även läkaren och tandläkaren.

Jag frågade om hon ville gå till läkaren även om hon skulle få en spruta och det hade hon ingenting emot. Så sista biten sa hon "jag vill gå till läkaren och få spruta". Jag skulle kanske ha spelat in det till den dagen hon blir 5,5 år och det är dags för sprutan, haha.

​Idag så skulle vi skriva önskelistor till tomten så jag frågade Nathalie vad hon önskade sig. 

-Jag önskar att tomten kom och tittade på Millens rum.....och mitt rum.
- Jahaa, men vad önskar du dig då?
- Jag önskar mig... paket
- Vad vill du att det ska vara i paketet då?
- En sparkcykel
- Inget mer? 
- Nä..
- En dockvagn då? 
- Mmm och en mössa till Novalie... och en Elsa-mössa till mig.


Min omtänksamma lilla tös. Nämner storebrors rum före sitt eget och önskar sig saker till lillasyster. Goding <3

Likes

Comments

Jag har blivit nominerad av @maxarna att svara på dessa frågor :)


FRÅGORNA

1 Vilken mat äter du ofta?

Vi har perioder där vi äter samma mat ofta, just nu är det köttfärs som gäller, chili con carne, tacos eller köttfärssås.

2 När du är på kalas är du den som sitter eller hjälper till?

Det är väldigt olika. Senaste kalaset hjälpte jag inte till på men på min pappas fest så hjälpte jag massor så det är väldigt olika med andra ord.

3 Vart sitter du helst och bloggar?

Jag brukar ladda upp bilder från mobilappen och sen skriva själva inlägget i datorn eftersom det går snabbare.

4 Köper du ofta lotter/triss?

En lott var tredje år kanske. Vinner aldrig mer än en ny lott så det är billigast så.

5 Vilken stad eller land har du ditt bästa sommarminnet?

Alla resor har varit bra tycker jag. Precis varenda resa har lämnat fina minnen i ryggsäcken. Mest längtar jag tillbaka till Teneriffa där jag var med lilla familjen och mamma, kanske för att det var senaste resan också?

6 Vilken tv-kanal tittar du mest på?

Barnkanalen, hahaha. Tittar aldrig på tv annars.

7 Vilken är din favorit klädbutik?

När det gäller barnen så är det KappAhl och H&M och till mig själv så är det NewYorker och H&M. Jag gillar inte att lägga mycket pengar på mina egna kläder så därför passar dessa två alternativ mig.

8 Vilken är din favorit inredningsbutik?

Oj, det var svårt. Jag har ingen specifik är nog mitt svar.

9 Vilken är din svenska favoritstad?

Göteborg gillar jag även om det var kanske 15 år sedan jag var där sist (bortsett från när jag väntade på bussen där)

10 Vilket är ditt favoritgodis?

Lösvikt. Jag gillar att bland hejvilt och det är ju lättast med lösvikt. Jordgubbar är en favorit där.

11 Vilken är din favoritdryck?

Coca Cola och på senare tid även Icas kolsyrade vatten päron/äpple.

12 Favoritmusik?

Musik är någonting som glömts bort så jag har tyvärr inget svar på den frågan.

13 Favorit TV-Serie?

One tree hill är nog min favorit men den har slutat nu så då får jag säga Pretty little liars.

14 Vilken är din favoritträning?

Jag gillar pass bäst. Gymma är inte min grej alls. Promenera gillar jag också för det är väl också träning? ;)

15 Favorit bakverk?

Jag är inte mycket för bakat, godis är min svaghet.

Likes

Comments

Äntligen fredag!! 🤗🤗
Fredagar är lika med städdag här hemma och det är väl mindre kul men det känns okej när jag får fredagsmys ikväll som belöning.

Barnen vaknade tidigt idag i vanlig ordning. Jag längtar verkligen tills de börjar sova längre på morgonen igen. Tidiga mornar är inget för en kvällsmänniska. Tur jag laddade sömnkontot när Novalie låg i magen 😉

Här kommer några tips på barnpyssel. Här är en penna och bilav glasspinnar som jag satt magneter på. I fönsterna kan man sätta bilder om man nu skulle känna för det.

En blomma av en toalettrulle som jag klippt i bitar och målat. Den fick fylla upp min tomma blomkruka som jag gjorde av glasspinnar.

Sist men inte minst...ett roligt barnpyssel. Jag gjorde snögubbar av toalettrullar och en mössa av garn lindat runt en bit av toalettrullen.

Likes

Comments

Idag känner jag mig väldigt trött så ikväll ska jag ta och titta på lite serier och sen lägga mig i tid. Längtar efter sängen redan nu nämligen 🙈

Nästa vecka ska det pysslas till halloween, inte för att vi brukar fira det utan mer för att det finns en del roligt pyssel att göra själv och med barnen.

Här är lite nytt pyssel.

En golvlampa (skrivbordslampa) av washitejp, skärmen ser lite liten ut men den gör det inte i verkligheten konstigt nog, hehe.

Sen en blomkruka av målade glasspinnar.

Likes

Comments

Jag kom nyss hem efter att ha varit hos logopeden med Millen. Han hade tid klockan tio och jag lämnade Nathalie på förskolan vid nio. Lite segt att sitta och vänta så länge men det går typ inte få tid tidigare tyvärr eftersom det är fikarast där innan. Resultatet brukar vara en trött Novalie mitt i besöket och vi får gå ut. Tur att Millen inte bryr sig i alla fall.

Nu håller jag på laga potatis- och purjolökssoppa ur hemkunskapens kokbok. Den får mig direkt att tänka på mina vänner i Umeå 😃 Det och scones 😋

Likes

Comments

Jag hade tänkt börja få in promenader efter jag lämnat på förskolan men jag måste erkänna att motivationen försvinner snabbt i det mulna halvregniga vädret. Istället blev det måla lite idag och det är ju desto roligare 😆

Jag slängde ihop en halloweendukning här för någon dag sedan som jag tänkte sätta upp till barnen på halloween. Spöken av kompresser och spökljus av glas, det gäller att improvisera 😉

En svan som jag gjorde när jag väntade Novalie. Ser lite ut som en anka också, så en svanka med andra ord, haha.

Vi hade en gammal canvastavla här hemma som tappat färg och när jag plockade av bilden upptäckte jag den här ramen så jag ramade in min bokstav och målade ramen grön.

Ett paket i form av en skjorta. Ja. det var väl allt jag pysslat senaste dagarna.

Likes

Comments

Idag har Millen varit på utflykt tillsammans med förskolan. När jag hämtade så berättade han ivrigt att det inte fanns några leksaker utan bara böcker och att han sett en låtsasörn och fåglar. Det var verkligen kul, annars när jag frågar vad han gjort så brukar han svarabatt han inte vet eller att han glömt. Han måste ha haft en bra dag med andra ord.

Novalie vände sig för första gången från rygg till mage igår och jag missade det, från mage till rygg såg jag ju dock för någon vecka sedan. Hon börjar bli stor...lite i alla fall 😆

Jag var nyss ner och skulle boka lokalen tills när jag fyller år och så var den bokad, typiskt! Då får vi tränga ihop oss här hemma istället 🙈

Likes

Comments

Igår så bestämde sig den här familjen för att ta en promenad ner på stan så vi packade ner barnen i våra vagnar och på ståbräda sen så gick vi.

Jag köpte lite grejer och barnen åt på donken sen så gick vi hem igen. På vägen hem valde Millen att gå och gick nästan tre kilometer innan han var trött i benen. Jätteduktig 😊

Daniel skulle köpa tjocktröjor men konstigt nog slutade det med att han tittade och jag handlade, ops 🙈 Min favorittröja hade kommit i nya tröjor så då var jag ju tvungen att köpa en dock.

Likes

Comments

Då var det återigen en ny vecka. Imorgon ska Millen åka på utflykt med förskolan, själv så ska jag till mvc en sväng.

I övrigt ser veckan rätt så oplanerad ut.

Om mindre än en månad fyller jag 30 år och då ska min familj komma hit. Jag längtar! Ja..inte efter att fylla trettio men efter min familj 😘 Det blir ett enkelt firande, jag har ju en bebis att ta hand om så någon alkohol blir det icke.

Nu har månlampan / moon lamp fått sig en ljusslinga. Det blir rätt så mysigt med den tänd här hemma.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw