Idag bestämde vi oss för att åka till Hökåsen och bada. Jag tittade på himlen och såg rätt många moln så jag tänkte att det var perfekt badväder. Det jag missade att kolla var temperaturen ute och i bilen upptäckte vi att det var 30 grader ute, lite för varmt för att bada med andra ord.

Vi åkte ut en sväng men blev där max en timme sen tyckte vi att det blev för varmt. Vi var också rädd att Novalie skulle bli för varm så då åkte vi hem igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hade Millen sitt andra kalas, denna gång var farmor & farfar gästerna. Det har blivit en massa onyttigt nu under semestern så idag gjorde vi det lätt med prinsesstårta och vattenmelon. Farmorn och farfarn hade med sig hallon också och barnen slukade hela skålen. Galna i hallon? Oh ja!


Här kommer bilder på mina kalasfina barn​ & man. 

Äntligen fick han sin efterlängtade lyftkran! I över 1 år har han pratat om att han vill ha en lyftkran och nu har han en :)

Likes

Comments

Idag blev vår sötis tre veckor. Jag måste säga att hon är en väldans snäll bebis. Jag blir bortskämd med sömn nattetid. Sen hon föddes har hon vaknat 0-3 gånger per natt, oftast en gång.

Hon har börjat vara vaken kortare stunder lite oftare under dagen. Hon älskar att sova på oss och vaknar rätt ofta när vi lägger ifrån oss henne om kvällarna. En mystjej med andra ord.

Hittills går det förvånansvärt smidigt som trebarnsmamma men sen så är jag ju också bortskämd med att ha Daniel hemma ännu.

Barnen har tagit det bra, det här med att få en lillasyster. Nathalie fick bara några dagar där hon hela tiden var kissnödig och ville ha blöja som sin lillasyster men det gick över i Umeå, tack o lov.... Hon sprang på toaletten var tionde minut när det var som värst så vi började tro att hon hade fått blåskatarr.

Likes

Comments

Igår skickade vi in Novalies namnuppgifter till Skatteverket och ikväll slog det mig, fyllde jag verkligen i namnen i rätt ordning? Det känns som att jag råkade fylla i Novalie Emilia Isabelle istället för Isabelle Emilia 😟 Vad gör man om man fyllt i fel? Nu kommer jag gå och fundera över hur jag fyllde i blanketten hela helgen..

Likes

Comments

Idag fick jag till en fin bild på mina äldsta buskottar

Så goa ❤ Nathalie brukar ofta vilja krama/pussa Millen då hon ska gå och sova men han brukar tacka nej 9 av 10 gånger därför blir jag glad av den här bilden eftersom det var på hans initiativ.

Till mig och Daniel säger han ofta att hans kramar är slut men vid hämtning och lämning på förskolan brukar vi få en och annan kram.

Likes

Comments

Idag hade Novalie sitt första besök hos bvc.  Hon följde sin kurva fint och har lagt på sig 222 gram från födelsevikten. Hon ökar inte lika snabbt i vikt som Millen och Nathalie men sen så hade hon mer i startvikt också.

Likes

Comments

Idag fyller Millen fem år, dagen började med skönsång och paket på sängen.

En trött kille ser ni här. Han fick en sparkcykel, keps, Star Wars-grej och en helikopter utav oss och jag tror han blev nöjd.

Efter frukosten invigde vi sparkcykeln med att sparka iväg till poolen på Bjurhovda.

Likes

Comments

Nu har jag precis landat i sängen och jag måste erkänna att det känns skönt att ligga i sin egen säng igen. Samtidigt känns det riktigt trist att veta att det dröjer ett tag tills vi träffar familjen och vännerna i Umeå-trakten igen.

Novalie har varit lite missnöjd ikväll men nu sover hon, hoppas hon sover ett tag till så att jag hinner göra detsamma ✊

Ikväll matchade vi med varandra

Likes

Comments

Idag åkte vi hem igen efter en härlig vecka i Umeå och Hörnefors. Det har varit underbart att träffa alla och vilken fullträff att jag, Luisa och Ida tajmade in att komma hem samma helg. Sist vi sågs alla fem var en hel evighet sedan!

Hemresan gick relativt smidigt bortsett från att Nathalie var ledsen över att behöva åka ifrån mormor och morfar, hon ville tillbaka. Lillgumman min 😍

Novalie sov hela vägen bortsett från två matpaus och Millen skötte sig exemplariskt som vanligt 👌

Likes

Comments

Idag har vi haft kalas för Millen som fyller 5 år på tisdag. Det blev kalas med släkten plus Luisa och Anette. Fullt hus med andra ord!

Det är tur pappa har plats för många. Hemma hos oss hade det varit kört att få plats med alla.

Efter kalaset följde jag, Nathalie och Novalie med Luisa och Anette till Ida och Sandra som jag inte träffat på 3 år typ och efter det åkte vi till farmor och åt.

Imorgon börjar resan till Västerås så snart vi vaknat. Tiden går alltid så snabbt då vi är här och jag önskar att vi hade hunnit träffa alla lite mer än vad vi gjort men det blir ju så när man ska träffa många, - man får fördela tiden jämnt.

Likes

Comments

1 345416 Next

Better Blogging Nouw