View tracker

Idag fikade jag och Novalie på barnens förskola för idag var det julfrukost. Tyvärr blev det inte så länge eftersom Millen hade tid hos logopeden men lite fika fick det bli. Bebisar är verkligen en magnet när det kommer till uppmärksamhet, är det inte äldre så är det barn som dras till Novalie. Jag tycker det är kul att se hur de äldre lyser upp i ansiktet när de ser henne. En dam busade till och med med henne i en affär på stan. Bebisar är som medicin tror jag ❤

Vi hade gamla polkagrisar så jag tänkte att jag skulle testa om det gick att smälta ihop de med varanda och det blev ett kakfat/klubba 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vår lilla Nisse hittar inte bara på en massa bus här hemma. Igår var han snäll och byggde varsin pärlplatta till barnen.

Rådjuret byggde jag utifrån en mall men tomtarna byggde jag själv så de blev väl sådär men får duga 😃

Inatt har nisse tagit med sina vänner på en åktur på rälsen som han byggt på köksbordet.

Jag hittade dessa söta ljuslyktor på myrorna, så fina ❤

Vill ni följa mig så heter jag minpyssligasida på Instagram 😙/

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag och barnen pysslat lite med marshmallows, båda tyckte att det var superkul och blev som galna, vet inte hur många snögubbar (gubbar) de hann med att göra. En och annat marshmallows slank nog i också, haha


Vi gjorde snögubbar till Nisse också som han blev jätteglad över. Snögubbarna tog han med ut på en åktur i släden som han byggt sig inatt.

Likes

Comments

En önskelista till sig själv, sån har väl alla? Åtminstone jag. Detta står på min önskelista till mig själv, så fint! Jag skulle vilja ha den här och sätta på eukalyptusblad på, så fint!

En ljusring som man hänger i fönstret står också på önskelistan och även den vill jag pynta med eukalyptus.

Titta på den här ljusringen från dukat.se. Så fint!

Likes

Comments

Då lämnar vi den här veckan bakom oss då och välkomnar en ny vecka.

Nisse fortsätter hitta på bus. Inatt färgade han mjölken rosa.

Båda barnen var väldigt skeptisk till detta men smakade på mjölken och sa blää. Snacka om att dricka med ögat 😂

Inatt har nisse hittat en påse som luktar gott och bestämmer sig för att ha den i badet.

Likes

Comments

Tänk att det snart är julafton. Så mysigt. Det ska bli härligt att fira jul med familjen =)

Jag gjorde en nedräkning till julafton till barnen. Kan ni gissa vart jag fick idén ifrån?

Jo, Nicke nyfiken, haha. Nummer 23 ser lite speciell ut eftersom Nathalie fyller åt då.


Just nu blir det väldigt mycket julpyssel så är kommer lite pysseltips från mig.

Ljusförvaring med lite jultema.

Jag är inte jätteduktig på växter och så men barr från tall och gran känner jag allt igen. Andra barriga växter är jag sämre på och det här "barret" hade jag aldrig ens sett förut. Tydligen heter det thuja.

Bänken ser lite kaosartad ut, lite översvämning, tur att den inte ser ut så jämt, haha.

Likes

Comments

Barnen går raka vägen fram till herr nisse när de vaknar för att titta vad han hittat på.
Första natten hade han åkt skidor i mjöl och fixat sig en "gran".

Andra natten hade han försökt göra en eld eftersom han var hungrig och ville grilla men misslyckats och bad att få en brödbit av barnen istället som åts upp under dagen.

Inatt har han varit och färgat mjölken rosa eftersom det är hans favoritfärg. Nu får vi se vad han hittar på resten av alla andra dagar. Tur man kan inspireras av andra =)

Likes

Comments

Igår blev min lilla goding 5 månader. Månaderna rullar verkligen bara på känns det som. Det känns både roligt och ångestfyllt. Det är ju så mysigt med bebisar så jag vill inte att hon ska bli stor så snabbt samtidigt är det härligt att se henne utvecklas.

Nu kan hon sitta korta stunder (väldigt ostabilt) och även ta sig fram om än väldigt långsamt fortfarande men det börjar gå snabbare och snabbare. Nu masar hon av filten.


Idag var det alltså dags för månadsbilder och när jag höll på göra i ordning så kom två hjälpredor och körde sitt egna race. Alla korgarna drogs fram för de skulle visst också vara med på bild ;) Why not tänkte jag.

Efter ett tag var de nöjda och jag kunde ta mina 5-månadersbilder på Novalie. Tyvärr var jag visst lite trött eller tankspridd eller ja, någonting och glömde H:et. Tur jag tog bilder utan klossarna också för stavfel på bild är ju inte uppskattat.

Likes

Comments

Igår flyttade det in en nisse hos oss. Många sätter upp en dörr på väggen men jag byggde ett litet hus istället med fönster. Inuti huset har jag satt en ljusslinga med timer.

Såhär såg huset ut när Nisse flyttade in och till barnen hade han skrivit en brev och bad att få låna för en pensel (perfekt med inspo från andra) så barnen gav honom en.

När barnen var på förskolan så passade nisse på att måla om lite och såhär ser det ut nu.

Med sig hade han julklappar till paketkalendern också.

Idag fick de pennor som jag hittade för 5:-/st på tiger.

Likes

Comments

Idag så har jag och Novalie varit på stan och handlat lite grejer och kom ganska precis hem. Snart blir det ut igen och hämta hem barnen.

Min runda på stan som skulle bli kort blev rätt lång ändå. Tiden rullar på snabbt när man springer fram och tillbaka mellan affärer pga velighet. Jaja, vila får jag väl göra imorgon 😊

Apropå velig...

Såg dessa koppar utanför Ica och tankarna gick, - ska jag köpa eller ska jag inte? Så går de fortfarande. Jag tycker kopparna var söta men i slutändan vill jag kanske ändå ha vanliga vita, eller vill jag? 🙈😂

Likes

Comments