Header
View tracker

Lucka nummer 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Den egenskapen jag skulle vilja utveckla är de såkallade "kall pratet". jag är sjukt dålig på att prata om jag inte har någonting att säga.. Då är jag oftast tyst. Så det skulle jag vilja bli bättre på. Att kunna prata om allt mellan himmel och jord. I och med att man oftast är då tyst i sammanhang med massa människor så uppfattas man oftast som stängd och dryg, uppsnoffsig person. Vilket jag inte alls är. Men det uppfattas tydligen så. Därför vill jag utveckla denna egenskap!

Bjuder på en bild på min lilla hoppetossa!!! kolla in håret!! 😍😍Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lucka nummer 7: Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?

jag vill sända extra kärlek till alla som känner att de behöver det!! det finns så många som saknar något/någon att hålla kär!! så det är till er mina tankar går!!


Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

View tracker

Lucka nummer 6: Vad är det bästa med dig själv?


Min första tanke när jag läste frågan var "inte så mycket". Gravidkilon kvar och allmänt pluffsig.... Men sen läste jag frågan igen och började tänka efter lite gran.. Vem har sagt att det bästa måste vara utseendet? Jag har knappt gjort något åt mitt utseende sen graviditeten och bebistiden. Har inte riktigt haft det som första prioritet. Skulle dock vilja färga håret, fixa naglarna och kanske få bort mina sista grav-kilon. Men men, nu flyter vi iväg här..

Vad är då det bästa med mig? Vi tar det en gång till. Jag är en omtänksam person som alltid sätter alla andra före mig själv. Jag tror att jag är en sån som mina vänner vet att de kan vända sig till om de har något som tynger dom och de vill ha någon som genuint lyssnar.. Det hoppas jag iallafall..

Det tror jag är det bästa med mig!!


Detta är en del av Kajsons julkalender - vill du också vara med så läs mer här

Likes

Comments

Nu är all tapet borta från Nathalies rum! Så skönt! Nu är det bara slipning, spackling, slipning och tapetsering kvar innan det är dags att få inreda!!

Här kommer ett litet kollage med lite inspiration till hennes rum.

ÅÅÅH!! Jag vill bli klar nu, nu, nu!!! Jag längtar tills allt är klart och vi öppnar dörren till Nathalie och hon får se sitt rum för första gången! Det kommer vara så underbart!

Likes

Comments

Lucka nummer 5: Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?

Jag är så sjukt sugen på en riktig kalkon middag! Ugnsstekt kalkon med massor a god kokt potatis, mumsig sås , brydselkål och självklart gelé! Till det ett glas rött! mmm vad mumsigt det skulle vara! Det var så länge sen man åt de och nu i juletider så blir man så sugen!!

Kolla bara såg gott det ser ut! Riktigt vattnas i munnen!Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du ogörckså vara med? Spana in hur du här.

Likes

Comments

Lucka nummer 4: Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

Min absolut största dröm som faktiskt har blivit uppfylld, fick jag när jag var runt tio.

Det var angående barn när man blev stor. jag ville ha barn senast när jag var 25 för att då skulle jag varken vara för ung eller för gammal.  Sen ville jag ha en tjej men kruxet var att jag ville att hon skulle ha en storebror MEN jag ville bara vara gravid en gång.. så där hade vi ett stort problem... Men sen kom livet och jag träffade Magnus som hade två pojkar sen innan.
Så när jag var 24 blev vi gravida och vid 25 års ålder fick vi en dotter. Som dessutom inte fick en utan TVÅ storebröder!!

Så min absolut stötta dröm (förutom att vinna på lotto och bli stenrik 😂😂) slog in och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är nu!!


Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

Mina tre närmaste drömmar??? Jadu, vilka är det? Nr 1: Jag vill åka utomlands med hela familjen! Magnus och alla tre barnen. Robin och Jonatan är liksom 14 och 11 (snart 12 och 15) år och har aldrig varit utomlands! Det vill jag ändra på! Jag var sju första gången jag var utomlands och åkte med skolan till Portugal. En resa som jag fortfarande har minnen ifrån.

Dröm nr 2: Jag vill få klart renoveringsdrömmarna, Nathalies rum, Sätta tak på altanen, samt bygga ut tomten och sätta staket., Sen har vi såklart pojkarnas rum och vårat sovrum som vi vill få klart. Men det är inte lika högt prioriterat.

Dröm nr 3: Jag vill få bort mina sista mammakilon som jag fick under graviditeten! Har inte många kvar men de sista är alltid trögast! Ska skaffa gymkort här och sätta igång med träningen igen. jag saknar den, men med en mammapeng man kan räkna på handen så är inte gymmet en prioritering. Men det kommer nu när Nathalie börjar på förskolan i vår och man kan börja jobba igen.
Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Alltså jag bara älskar,älskar,älskar Kids Concept! Kan sitta och glo på all inredning hur länge som helst! Speciellt nu spanar man in mycket då vi håller på att fixa Nathalies rum! Skulle jag få fria händer hade det nog sett ut som en kids concept affär inne i hennes rum haha!!

Detta är bara några favoriter jag plockat ihop i ett collage. Jag skulle kunna visa er mer men då skulle ni få sitta i timmar haha!

Åh vad jag längtar till att visa er rummet när det är klart! Det kommer att bli så fint!

Likes

Comments

Lucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu

Min förebild just nu? ja den var svår!! Jag måste nog säga min man. Han är så grymt duktig! Från att på ett år gå från svetsare på ett litet företag till att bli arbetsledare och hjälpa människor som har det svårt komma ut i arbete är grymt duktigt!
Att han dessutom alltid ställer upp för familjen och kämpar med oss är underbart. Just nu kämpar han med att få ordning på Nathalies rum innan hon fyller år om 14 dagar. För att jag vill ha det klart då... river massa tapeter och donar.!

Jag helt enkelt älskar min man! han är min förebild och min bästa vän! att han dessutom gett mig det vackraste man någonsin kan få är bara ett plus!

Likes

Comments

Lucka nummer 1: Vad är din drömbild av julafton i år?

Julen har för mig alltid varit speciell. Det är min absoluta favorit på året. För mig är inte julen bara den 24e december utan julen börjar redan första advent. Då åker alla julprydnader fram och det börjar bakas och donas! Granen brukar dock få vänta till Lucia.

Förra årets glesa gran!

Julafton i år blir lite annorlunda då vi nu har en liten ettåring som är med. Julen förra året var hon bara 10 dagar gammal så då mös vi hela dagen.
Men denna julafton börjar med en brakfrukost. Därefter en promenad med Saga allihopa(förhoppningsvis är det snö också). Därefter förbereder vi lunchen innan det är dags att äta. Julmat och nubbe! Sedan samlas vi framför kalle kl 15 innan tomten kommer och det blir paketöppning. Kommer bli underbart att se Nathalie gå lös på paketen. (hennes första riktiga jul) Senare på kvällen blir det julgröt, julklappsspelet samt tomten är far till alla barnen på tv, innan det är dags att stupa i säng mätta, glada och uppfyllda av julkärlek.  😊

Detta är en del av Kajson julkalender – vill du också vara med? Läs mer här.

Likes

Comments