Header

Igår var en sån där hemsk dag som man bara vill ska ta slut innan den ens börjat.
Det började så perfekt med att Nathalie somnade kl 19 och sov ända till 8!!! som vi kämpat med hennes Sovtider då hon sover lite för lite på natten egentligen.  Så bra och hon var så glad när hon vaknade.....

Sen... Sen började helvetet. Det börjar med att Nathalie får tag på sin skål med gröt som jag inte hunnit kyla ner än. Fingrarna åker rätt ner och det gör ju såklart jätte ont! (var kom de långa armarna ifrån?!)
Sen går vi med hunden och allt är frid och fröjd. Kommer hem och vi leker lite innan s
det är dags att sova. Då händer det som i te får hända. Jag stänger ytterdörren och där emellan är Nathalies fingrar!!! Aaaaj. Hon blir såklart jätte ledsen då det gör ju jätteont. Jag känner mig som världens hemskaste mamma och vi gråter ikapp medans vi väntar på Magnus och bilen så vi får komma till sjukhuset.. Kommer dit och de känner och klämmer. Nathalie som gråtit hela tiden blir knäpptyst och låter doktorn och sköterskan kolla och bolla med handen
Hon är så duktig när det väl gäller.. Som tur är så blev inget brutet. Men har vi otur kommer hon tappa nageln. Men vi håller tummarna.
Kommer hem och hon sover. Sen är det dags för mat då kryper hon runt i köket och ställer sig upp vid hennes matstol och dunkar huvudet i stolsbenet.  Då vart hon ledsen igen. Dock gick det över väldigt fort.
Sen är allt frid och fröjd hela kvällen  tills vi ska gå och lägga oss.
Vivsitter i soffan och Nathalie busar runt. Självklart druttar hon och slår i munnen i Magnus knä så hon biter  ett litet hål i överläppen så hon börjar blöda och får värsta fläskläppen. (där var det tur att vi har gjort glass.  Fick ner svullnaden jättefort). Sen skulle vi hoppa in i duschen men det skippade vi. Ville inte riskera att vi ramla där också. Kl nio gav vi upp och hoppa i säng.
Natten har gått bra men hon har vaknat flera gånger.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Varit hemma och myst. Nathalie har sovit mycket till och från och mycket tuttande.  Vi som nästan slutat amma. Men det gör inget, det tar vi tag i sen. Annars har hon varit glad idag. Vart lite ledsen när hon råka bita i det onda fingret när vi åt frukost.

Igår innan all otur började. 😁 Hon klättrade upp på farfars verktygslåda. Hon var såå stolt!! Hon har dessutom börjat peka och säga "däh". Såå söt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag och Nathalie på tåget påväg till Stockholm.  Det blir lunchdejt med morfar. Men det är inte någon rolig dag flr sen ska vi på min älskade fasters begravning. 

Igår hade vi en heldag i västerås med barnvagnsmaffian! Den började med brunch på Ikea. Sen lek i lekhörnan innan det blev shopping. Sen lunch och mer shopping.  vips så var kl halv fem! Måste ge en eloge till våra älskade ungar som stod ut med oss mammor igår utan ett ända gnäll.

Nathalie igår!

Likes

Comments

Usch vad ensamt det känns.. Nathalie ligger och sover för första gången i sin säng. Hon har sovitmed oss från dag ett så detta känns jätteskumt! Får se hur länge det går innan hon vaknar och vill till oss igen..
Det är sjukt egentligen, när hon sover hos oss tänker man att det är bra om hon sover i egen säng och att det är nog skönast för alla. Men nu när hon väl är i sin säng vill man inget hellre än att hon ska sova hos oss...
Separationsångest på hög nivå.

Idag har vi iallafall kurerat oss från förkylningen. myst framför tvn, lekt med mera. Jag har lyckats tvätta 3 maskiner och dammsugit vardagsrummet och soffan. Så det är skönt! får bli resten av huset i morgon..

Mammas fina älskling!!!!

Likes

Comments

Usch! Det var en seg förkylning det här! snart inne på en vecka. Men tanken på att en förkylning kan hålla upp till tre veckor så är hoppet inte så stort. Är inställd på det värsta.
Blev en lugn morgon med bus i lekhörnan.

Var en bra natt så man känner sig ändå utvilad. Nathalie har haft varannan natt dålig denna vecka. Då har hon vaknat flera gånger och varit ledsen. Sen varannan natt så har hon sovit hela natten. Detta var en sån natt. Idag blir det till att fortsätta kurera sig och hoppas på att bli friska snart. Tur att vi har Criminal Minds på playen 😊 precis påbörjat säsong 7. 😊

Bild från BVC i onsdags. Nu kan hon äntligen leka i barnhörnan 😊

Likes

Comments

Igår var vi i Heby och såg på paraden på Heby karnevalen.  De har denna karneval varje år. Det pågår under två dagar med olika aktiviteter  och avslutas med fest i folkets park.

Idag blir det mys i Kungsör😁

Likes

Comments

då ska vi kolla upp varför lillan har haft feber i 10 dagar....

Likes

Comments

Sitta i soffan med en kaffe och en virkning, Robin siter bredvid i soffan och spelar med Jonatan som är på golvet. Nathalie ligger och pillar på sina leksaker på golvet och skrattar och pratar.. Har nog aldrig känt mig så lycklig.. "detta är min familj"" går igenom huvudet med ett lyckorus. den enda som fattas är Magnus som är på jobbet.. mitt liv är helt underbart!!!

Likes

Comments


1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
-näe inte längre. När jag var mindre kallades jag Ika och Skrikis, för att jag var så högljudd.

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
-Inte som jag tänker på
får nog fråga min man om det hehe..

3. Har du några konstiga fobier?
- Konstiga har jag nog inte. klarar inte av när någon drar fingrarna på griffeltavlor, drar besticken så det tjuter på tallriken. skrapar med tänderna på besticken. insekter. spindlar.

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
-Har nog ingen hemlis. Vill jag lyssna så lyssnar jag 😉. Nu är det också mycket barnvisor sol hörs här hemma.

5. Vad stör du dig på hos andra?
- Folk som är sjukt sega och står i vägen.  bilister som inte kan köra bil haha..

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
-nej det har jag nog inte. jag brukar bli stressad och irriterad när jag är nervös. Kort i tonen mm.

7. Vilken sida av sängen sover du på?
- Jag sover på vänster sida och mange på höger.;)

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det?
-Mitt första gosedjur som jag kommer ihåg är en stor nalle som så fyndigt heter "Nallen".

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
-Ja det händer. Mange får stå ut med mycket hehe.

10. Vilket håll står du åt i duschen?
- Står alltid med ryggen mot väggen, framsidan mot dörren som jag har stenkoll på! så de inte kommer någon mördare och överaskar... (förmycket skräckfilmer här tror jag ) 😅😅😅

11. Vilken är din favoritmat som är ”dåligt” men du älskar att äta det iallafall?
- pizza!!!

Likes

Comments

Måste bara dela med mig!
Godaste vattnet ever!!! Nya loka crush apelsin!

Likes

Comments