Header

Godmorgon lördag!

Hade en fullspäckad dag igår. Jag var iväg och fixade fransförlängning hos en sjukt duktig tjej i Hässelby. Efter det åkte jag hem och fixade mig inför kvällens konsert med Justin.

Det var riktigt mycket folk när vi väl kom fram. Konserten var helt okej, jag ger den en 7a av 10.
Han sjöng inte live och verkade oengagerad. Tråkigt tycker jag för dom som har betalat mycket för sina biljetter. Jag diggar Justin och älskar hans musik men förväntade mig mer av kvällen. Det var lika mycket kaos när konserten var slut, när vi väl kom hem la jag mig i sängen och tittade på netflix. Tror jag somnade direkt då jag vaknade för 2 timmar sedan med netflix och alla lampor i rummet tända.

Idag är det Lördag, ska plugga lite och ta en pw i skogen. Ska nog bara vara med min älskling ikväll, vi har haft fullt upp på eget håll i några dagar då han jobbar ganska mycket och jag pluggar. Ska bli skönt att bara få vara <3

Ha en trevlig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Justin! Känner mig som 14 igen.. Nej men är sjukt taggad, han gör bara bättre och bättre musik och han blir bara snyggare och snyggare ;)

Likes

Comments

Time invested in yourself and your own wellbeing is time invested in your future.
At the end of the day, it's all about you

Egentid är något som är extra viktigt för mig. Egentid kan vara en heldag i soffan och kolla netflix, sticka iväg och löpa i skogen, ha ett mini-spa eller bara sätta på sig hörlurar med högsta volym och släppa allt runtomkring. Ta hand om mig själv. Rensa tankarna. För att klara av vardagen är det något som jag måste ha. Jag har haft och har enormt mycket plugg just nu. Hjärnan går på helvarv varenda sekund, och förra veckan fick jag på känn av en liten panikångest när jag satt i bilen.

För mig funkar det att ha en eller två dagar i veckan där jag inte alls pluggar. Göra det som jag själv tycker om att göra. Det handlar inte bara om att komma ifrån plugget, utan att bara stanna tiden lite, andas och ta hand om "själen". Man måste vara mån om sin egen hälsa för att klara av allt runtom

Likes

Comments

Jag kan inte ranka mina favoritserier, alla är så olika. Men dessa serier älskar jag och kan se om och om:

Vampire Diaries

​- Två superheta vampyrbröder som är förälskade i samma tjej. Världens bästa serie! (Har en fet crush på Damon, han till vänster)

Bildresultat för vampire diaries

Prison Break

​- Vad behöver jag säga? KOLLA PÅ PRISON BREAK!

Bildresultat för prison break

American Horror Story

​- För er som älskar skräck lika mycket som jag kan jag starkt rekommendera AHS.

Photo from: betches.com

The Walking Dead

​- Började titta på serien när den var precis ny 2010, följt den enda sedan dess. Zoombier.

Bildresultat för the walking dead

New Girl

​- Min favorit serie när det kommer till humor. Ni som vill skratta tills ni gråter, titta! 3 killar och en tjej som delar lägenhet ;)

Bildresultat för new girl

Modern Family

​- Också min favorit serie när det kommer till att skratta. Komediserie om hur skruvad, kärleksfull och komplicerad en stor familj kan vara.

Bildresultat för modern family season 6

Likes

Comments

För ca 5 veckor sedan gjorde jag en stor förändring och färgade håret isblont samt klippte kort.

Jag verkligen älskar mitt blonda hår men det är så sjukt svårt att bevara den iskalla färgen. Har beställt hem lite produkter som ska komma i veckan, sen måste jag nog boka in mig hos frisören snart då min utväxt är brutal. Mitt hår har börjat växa som ogräs från ingenstans, men ska inte klaga på det ;)

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade precis, sov 10 timmar inatt vilket var välbehövligt. Igår var jag i Stan med Matte & Jocke, shoppade lite bla present till mamma som fyller år på Torsdag. Efter det åt vi middag och sedan gick vi på bio och såg filmen Sully.

Filmen var helt okej, det är en helt fantastisk historia som är sann dessutom men filmen kändes inte värd att se på bio. Kändes mer som en film man ser en slapp söndag typ.

Efter bion åkte vi hem till mig för att hämta lite saker och sen åkte vi hem till Jocke för att sova där. Vi försökte bestämma film ett bra tag och sen när vi väl satte på en film somna jag direkt.. Typiskt mig ;)

Planerna idag är att hämta ut ett paket (mina minibands som jag ska ha till träningen), träna, plugga och sen åka hem till farfar som fyller år.

Likes

Comments

Cause I'm gonna love you till
My lungs give out
I promise till death we part
Like in our vows
Yeah, we've come so far my dear
Look how we've grown
And I wanna stay with you
Until we're grey and old

Likes

Comments