Idag är det måndag igen... men nu är det alltså bara ca 2 veckor kvar av denna termin innan jag går på sommarlov. Denna vecka är det full fart då vi på onsdag i skolan ska han en stor konsert som heter Gotzam.
Gotzam menas med Gotland- Zambia. Med pengarna vi samlar ihop skickar vi det till ett barnhem i Zambia som heter Arteco.
Förra året blev det så mycket att barnen där fick varsitt skolsätt med pennor och böcker m.m.
Så både idag och imorgon så är det övning.
På fredag åker jag och min pojkvän till fastlandet med hans mamma för att hälsa på släkt och jag är så spänd då jag verkligen saknar hans bror och brorsans flickvän.
Vi ska stanna där till på tisdag och tar kvällsbåten hem.

Har ni något roligt som händer er nu?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

För mig att äntligen få börja övningsköra till bilkörkortet. Idag när jag slutade skolan hämtade mamma och pappa upp mig för att Bege oss in till Visby.
När vi väl kom in åkte vi till trafik skolan för att tillsammans gå en handledarutbildning.
Jag var väldigt "icke" taggad på just kursen för den skulle va ca 3 timmar lång och jag kände bara "skjut mig" Hahah.
Men det gick väldigt snabbt ändå tyckte jag men det kan ju även ha berott på ledaren. Han var väldigt duktig på att prata och drog även in ett och annat skämt vilket gjorde hela stämningen roligare.

Annars då? Jo livet rullar på, mycket att tänka på och mycket att göra. Dock så blir inte så mycket gjort då tänkandet tar över. Men men livet kommer bli bättre. "Finns alltid ett ljus i slutet av tunneln".
Att det bara är 3 veckor kvar av skoltiden får mig att vilja skrika, det går så otroligt snabbt och det är så mycket planerat för mig.
Denna helgen ska jag fira min pojkvän i förskott som egentligen fyller den 31 maj, på söndag är det morsdag och vi ska fira min lillasyster som fyller år.
Konsert den 31 maj för insamling till Zambia.
Eventuell resa med pojkvännen till fastlandet den 2 juni. Asså allt går så snabbt, hinner inte med riktigt.

Men känner att detta inlägg blev lite gott och blandat, men det kan ju va roligt.
Natti<33

  • 8 readers

Likes

Comments

Nu börjar denna helg lida mot sitt slut och jag har spenderat den med min pojkvän. Vi har sett på film och idag har vi legat ute hela dagen och solat så nu är man bränd på sina ställen.
Har även myst en hel del med hans kattungar som är hur gosiga som helst.
Ha en fortsatt bra helg

  • 14 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit så himla glad, värmen har äntligen kommit och det trista och tråkiga vädret är borta. I nuläget i allafall 💕
Idag har det varit ungefär 23 grader i skuggan och jag har bott i klänning hela dagen.
När jag kom hem så fick jag arbeta lite i trädgården med att plocka grenar efter blåsten. Jättekul;)
Imorgon är det då Fredag och sedan helg och hur bra känns inte de?
Hela helgen ska spenderas med min fina pojkvän och vi ska förmodligen åka och se folkrace. Sen ska jag även gosa ihjäl mig med hans 3 små kattungar.
Ha en fortsatt trevligt kväll

  • 17 readers

Likes

Comments

Nu när det är en tuff tid för mig iallafall i skolan med mycket prov, stress inför gymnasiet, och tankar så är det skönt att bara lägga sig ner och tänka tillbaka på något som gjorde en glad eller lugn.
När jag blundar hamnar jag direkt på gatorna i London då jag var där 2016 med min komfirmationsgrupp då jag åkte med som ledare.
Något jag saknar enormt är att få gå på Madame Tussauds och London duengon. Det var dom bästa upplevelserna jag har varit med om och har ni aldrig varit där med funderar på att besöka, GÖR DET!
London Duengon är dock inte riktigt gjort för den räddaste människan då det är ett slags "spökhus" eller liknande, som man går i runt 2h. Allt handlar om händelserna i London förr i tiden.

Men sen bara att gå runt och se folk, vi besökte även drottningens slott och såg ett vaktombyte. Det var väldigt mycket folk och en häftig upplevelse.

Men som sagt är det mycket i era huvuden luta er tillbaka och låt fantasin ta er tillbaka till lugnet.
Önskar alla en fortsatt bra dag

  • 19 readers

Likes

Comments

​ Efter en skön jogging tur i skogen och även en promenad med en kompis så är man nu redo för natten. Jag köpte en ny Celsius idag som jag aldrig har smakat och tyckte den verkade intressant och god. Men nej. Det ända som var bra med denna är att bruken är fin:D Har ni någon dricka ni tycker extra mycket om?💕 

Önskar alla en god natts sömn💤

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det måndag och det innebär skola
💤
Imorse vaknade jag runt 06.30 och bara låg kvar i sängen typ 1 timme och bara sega.
Sedan va det bara att trycka i sig frukost vilket idag blev resterna av min pizza. Inte det bästa men gott;)
09.00 började skolan och vi har inte gjort något speciellt idag, eller iallafall inte jag så jag är väldigt seg.
När jag kommer hem blir det nog en Springtur i det varma vädret och sedan lite Netflix. Har någon något tips på en bra film/serie så är jag tacksam då jag har slut på idéer.
Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag så hörs vi igen.

  • 30 readers

Likes

Comments