Hej på er!!

Jag har inte varit så aktiv på bloggen nu ett tag pga av att jag inte har haft tid. Under hela höstlovet var jag och min pojkvän i Göteborg med mamma, Tove och morfar.

Under veckan besökte vi Liseberg under halloween och säger bara en sak, jag gör ALDRIG om de! Är så otroligt lättskrämd och att ha en zombie som står och flåser en i nacken är inte mysigt.

Sedan har vi även besökt Ikea där jag kom hem med två doftljus då jag är besatt av de.

Hemresan blev dock inte som den var planerad. Jag och min kille bodde ute i en Friggebo på mina släktingars tomt, vi skulle åka hem på Torsdagen vid lunch tid och hade packat ner och städat i ordning allt. Vi hade en 5 timmar lång bilresa att se fram emot.
Men när vi kommer in ser vi min syster sitta i soffa med ögonbindel och en handduk på huvet. Hon hade alltså fått en otrolig migrän. Hon satt och grät och bara skakade och tappade känseln hela tiden. I armarna, benen, tungan och ena ansiktshalvan.

Jag satte mig ner och hon bara skakade och jag höll hårt i hennes hand för har aldrig sett henne så , så någon tår kom fram. Tillslut började hon hyperventilera och jag satt bredvid och andandes jätte högt för att få henne andas med mig.

Tillslut fick vi ringa ambulans och in kommer 3st ambulanspersonal och 2 läkare. Då hade alltså Tove fått 800mg smärtstillande.
Efter mycket prat blev Tove bättre men vi fick boka om båtresan hem till dagen efter.

Idag
Idag är jag hemma då jag blev jätte förkyld efter Göteborgsresan och har även feber.
Idag åt jag en otroligt god frukost, antistyvers snittar med rödbeta.
Sen ska jag snart även köpa en ny telefon. Jag har just nu en iPhone 6s rosé gold, men den nya ska bli en iPhone 7 Plus guld eller silver
🌸

Ha en bra dag

XOXO ERIKA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En otroligt mysig dag har detta varit❤️🌤
Har köpt massor av saker som verkligen va behövliga, köpte ett par nya boyfriend jeans och en laxrosa tjocktröja med snörning. Hur fint som helst. Både byxor & tröja köpte jag på H&M

Sedan har jag även införskaffat ett par nya vinter kängor som jag lägger upp bild på sedan då jag sitter på espresso house just nu;)

Kom även över en parfym som luktar gudomligt(kommer bild) och örhängen. Pärlor i olika storlekar och är guld & silver
💋

HA EN FORTSATT TREVLIG DAG
Instagram: Erikawengberg

XOXO ERIKA

Likes

Comments

Hej på er!<33

Kl är nu 03.12 och vaknade för 2 timmar sedan för var så otroligt pigg. Är så himla trött på kvällarna men nätterna:D

Jag har inte bloggat så mycket för har haft så svårt med blogg ideér och ämnen att skriva om.
Så därför tänkte jag bara berätta lite hur min helg kommer se ut.

Igår kom jag hem från skolan då jag fick träffa min älskade Mormor (extra mormor) ifrån Göteborg. Träffar henne kanske 1 gång om året. Fick en jätte fin lampa som jag kommer visa bild på när jag har köpt en glödlampa.
Idag kommer vi åka in till Visby, vi kommer gå runt i innerstaden, äta på en 50-tals resturang och bara gå och kolla i affärer och kanske även att det blir lite shopping.
Jag behöver kolla tröjor och örhängen.

Har ni förslag eller frågor skriv gärna i kommentarsfältet, Puss<3

XOXO ERIKA

Likes

Comments

Hej finisar! <3

Denna vecka har varit rent åt helvete men också bra på sina ställen. Det bra med denna vecka är att jag fått spendera 4 dagrar på gymmet och varit med min pojkvän. Resten har varit riktigt dåligt.

Jag är otroligt känslig i mitt psyke och är en person som inte vill se/va med om hemska saker, tror ni jag slapp det denna vecka? nej inte direkt.

I tisdags skulle vi va heldag i konditori och bageri och jag och mina kompisar skulle kl 12 gå och äta. Men innan det skulle vi följa med vår kompis ut som skulle röka, och gick till baksidan av skolan och in bakom ett litet hus i skogen några meter ifrån skolans ingång.

Vi stod där och bara pratade när ett gäng killar kom och knuffade en kille förbi oss, sen såg vi bara hur killen flög. Han blev nerslagen av den ena killen, sparkad och slagen i ansiktet vilket ledde till att han bröt/knäckte näsan. Detta hände då ca 5-8 meter ifrån oss och vi såg ALLT.

Mina två kompisar sprang direkt till skolan och ropade på hjälp medans jag och min andra vän stod kvar och kollade på, det va hemskt, jag blev som förlamad och hamnade så i chock att jag inte kunde röra mig.

När lärare och en arbetare i närheten kom på plats hade redan misshandlarna sprungit iväg. Några minuter efter kom poliser och jag och mina vänner fick varsin att prata med och berätta historien.

Dagen efter var jag hemma för mådde så pass dåligt efter det jag fick se, men nu börjar jag ta min upp på banan igen.<3

XOXO ERIKA

Likes

Comments

XOXO ERIKA

Likes

Comments

Denna tröja köpte jag idag på H&M och det kan vara bland det bästa klädköp jag har gjort.
Den kosta 200kr och är bara så mysig och varm<3

XOXO ERIKA

Likes

Comments