Inte gjort så mycket idag förutom att haft det ganska så ledsamt på morgonen och inte mått så jättebra. Åkte med mommo och mamma och köpte mat senare på dagen. Kom hem och åkte på gym som jag inte hade varit på på ganska länge så tänkte att jag skulle ta tag i det nu tills sommaren. Konstigt nog har jag inte varit matsugen alls idag, om det nu beror på det som hände imorse. Nu ska jag gå sova så gonatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej! Inte varit så aktiv här på en stund eller snarare flera månader. Mamma blev opererad för 2 veckor sen och där var det inte så kul för hon var på väg att få blodförgiftning som hade börjat ta sig mot hjärtat. Men som tur var att hon fick äta antibiotika mot det så det gick om som tur💉.

Rätt tråkig och känslosam dag idag då det bara har regnat och man har så mycket att tänka på både dåliga saker och bra. Körde en sväng in till stan idag då jag inte hade något för mig. Imorgon blir det väl en likadan dag med ösregn och tråkigheter. Men funderade jag skulle ha försök ta mig och åka och gymma för en gångs skull och glömma bort allt för en liten stund👊.

Vi ses!

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej halåå!

Vaknade klockan 10 idag och for iväg till stan, kommit jätte mycket snö!. köpte hårfärg och var och övningskörde🚘. Nu är det inte många dagar kvar🙌. Färgade håret och duschade på kvällen och tittade på tv. Nu blir det snart sängen så gonatt.

Likes

Comments

Hej hej!

Kollar just nu the day after tomorrow och funderar att gå sova för imorrgon blir det väl att gå upp tidigt och ringa åt bilskolan för att boka tid till körtimmar. Stannar i stan över natten och åker hem igen på fredag. Sov gott😴

Likes

Comments

28 dagar tills 18🎉

Hej, har inte varit i skolan nu på två dagar av en anledning som inte är nå kul. Fick äntligen åka hem idag istället för att vara i stan å inte ha någon som sällskap😢. Har varit med mamma hela dagen ända sen jag fick komma hem. Åkte in via Apoteket en sväng innan vi for hem. Och vad jag längtar tills jag får bli 18! Äntligen få åka när jag vill nånstans.

Likes

Comments

Deppdag

Hej idag har jag inte gjort någonting, jag tänkte ta och åka till skolan men jag mådde så dåligt så jag bara ville stanna under täcket. Inte gjort någonting annat idag än bara haft en massa känslor i mig. Känslor som både var bra och dåliga. Men vi får se hur morgondagen ser ut imorgon
Hoppas det blir bättre. Har inte sovit dom här nätterna som har varit, har bara varit uppe och mått skit och gråtit mej till sömns.om nu det skulle vara lättare i det här livet.

Gonatt💕

Likes

Comments

Hejsan!

Jullovet är nu över och imorgon börjar skolan igen, har inte alls lust. Funderat ganska mycket på det när jag har fått vara ledig och innan det också. Skulle inte vilja gå i någon skola och börja jobba istället, har ångest över det😣.Skulle bara vilja komma bort härifrån och åka utomlands och arbeta som tex Australien eller USA men det är ju en del papper
Som ska fixas om man åker dit. Imorgon blir det bilskola och in till stan en sväng vad jag gissar.
Skulle helst vilja vara där hemma för det är så tråkigt här där jag är nu. Gonatt💙

Likes

Comments

Kollar just nu hunger games och dricker te, varit ute men inte så länge eftersom det var typ svinkallt ute. Inte lagad för att vara i det här vädret jag inte, skulle sitta fint med att åka utomlands just nu.lagat mat och ringt till Apoteket så imorgon ska jag dit och in till stan en sväng. Funderade laga en cheesecake imorgon kanske så får se hur det blir😊😋🍰🍪.

Likes

Comments

Har inte gjort någonting idag,
Bara haft det mysit men på samma gång jättetråkigt och skulle ha velat ha sällskap, men katten var ju med iallafall❤️.
Nu blir det hunger games och mys i soffan.

Likes

Comments

Finland tog hem guldet💙🎉

Var ut och joggade en sväng på dagen och kom hem och gick i duschen. Mamma kom hem men blev inte så glad som jag skulle ha blivit av någon anledning...
Väntade tills klockan skulle bli senare så man skulle få börja se på ishockey (Ryssland-Finland)
Började jättedåligt då ryssarna gjorde mål men till slutet började det gå bättre och bättre och till slut tog Finland hem segern🎉🎉🎉.
Nu ska jag försöka få nå sömn då det har varit dåligt med de dom här senaste dagarna.

Gonatt💕

Likes

Comments