Header

Igår var jag och Martin ut och åt på Efes resturang i Borås 🍾🍗. Älskar turkisk mat, de e så gott 😝. Vi firade att jag fått en anställning i veckan på en förskola i Borås som jag tidigare har haft min verksamhets förlagda utbildning på. Första dagen jag kom dit (i måndags) så kom chefen fram och erbjöd en tjänst till mig som jag tillämpar i januari, jag tog tjänsten nu i fredags efter jag hade tänkt lite. Och det känns så bra!! 🌟 det är även skönt att veta att dagen jag tar examen från förskollärarpogrammet så har jag en fast tjänst, känner en sån sjuk lättnad 😱😍. Det är ju även ett plus att jag känner arbetslaget och barnen sedan tidigare. Jag vet även hur verksamheten fungerar och det är skönt, slipper även vara ensam förskollärare på den avdelningen jag hamnar på vilket jag önskade 👏🏻😃. Det är en 2-4års verksamhet.

Tillbaka till restaurangbesöket 😂. De var inte dåligt med mat de bjöd på! Jag orkade inte äta upp för det var verkligen jätte mycket haha.. Men så gott! 👅. Jag beställde in marinerad kyckling som förrätt, Martin tog marinerade champinjoner 👌🏻. Som varmrätt tog jag lammkotletter och Martin tog en grill tallrik med typ oxfilé, lammkotlett, kyckling, lammfärs. Haha han var nöjd å belåten efteråt! 😂 sen väntade vi en bra stund innan vi beställde in dessert. Det blev vaniljglass med chockladfondant - SÅ MUMSIGT! 😅🍮sedan gick vi på bio, vi kollade på lights out.. Värsta filmen jag sett. Den var så sjukt äcklig och jag skrek till hela tiden typ haha.. Sjukt bra dock!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och Martin åkt ut till mina föräldrar, vi åkte dit för att umgås och käka hos dem tillsammans med Martins föräldrar. 👻 det var rätt trevligt men jag har mått lite halvkasst det senaste så vi stannade tyvärr inte så länge. Men trevligt var det iallafall 😊.

Imorgon ska jag jobba 😪 lite ångest har jag över att jag satte upp mig på arbete under helgen men förhoppningsvis så går det galant. Fick lite lovord från min chef med! Man får bara arbeta helg om man ligger bra till i sin effektivitet på arbetet så det känns bra!

Ska snart lägga mig å sova, så jag orkar med morgondagen. 😭💤

Likes

Comments

Idag är kattungarna två veckor gamla. Två av dem har som sagt öppnat sina ögon helt nu medan en av dem är lite sen plus att han har ögoninflammation.. :( dock mycket bättre nu när han har salva och för ögat samt koksalt 🐱. Hoppas på att det är bättre till på måndag annars så blir det till att åka veterinären.

Ikväll har jag även varit i Göteborg. Ebba har nyligen fyllt år så vi var ett gäng som var ute och åt på pinchos. Känns som standard för mig nu för tiden haha, då nu blir det inte pinchos på ett tag för min del iallafall. Det blir för mycket helt enkelt! 😂 men det var jätte trevligt iallafall.

Likes

Comments

Nu har jag gett kattungarna färger för att lättare kunna skilja dem åt. Det kan jag ändå eftersom att de har olika färgteckningar i ansikte och i deras kroppar men ändå lättare att alltid veta vem som är vem. Jag är rätt säker på att det är två killar och en tjej 💚💜💖. Fortfarande lite osäker på tjejen men ja, börjar bli mer och mer säker iallafall!

Kattungarna är så himla söta 😍🐱

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Det fina med ledighet! Haha. Passat kattungarna (såklart) men jag har även hunnit att handla mat och så idag. Hämtade även upp Matilda från jobbet, vi har lagat mat och kikat på film. Det gör vi även just nu haha, kollar på nya Purge filmen.

Likes

Comments

Idag är kattungarna redan 4dagar gamla. Alla tre är så sjukt söta 🐱. Jag tror att det är tre hanar, inte säker på en av dem, det kan va en hona.. Haha får kika igen om en vecka om man ser det bättre. Om några dagar öppnar de ögonen 😍 och redan då kommer de alla bli lite livligare.

Idag har jag planerat att baka lite, är ändå ledig nu och behöver hålla mig hemma i början så då tänkte jag att jag passar på. Ska även gå och handla lite i affären till middagen senare. Får även besök av Matilda ikväll, ska bli trevligt! Vi har inte setts de senaste 👏🏻🎉

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på Ullared. Det blev en hel del faktiskt, dock bara bra saker! Inte massa strunt som jag brukar släpa med mig hem därifrån 😂.

Mina favorit köp var; en grå fjäderlampa, så fin! Den ser ut som ett litet åskmoln och jag tycker om den så sjukt mycket 😍

Köpte även ett tacoset, kände att det var dags! 😂 vi äter tacos typ.. Rätt ofta? Haha. Kändes som en självklarhet att införskaffa en sådan.

Blev även en söt tavla till hallen.

Ert av de bästa köpen var en fontän till katterna. Mina katter försöker alltid dricka från badet eller från kranarna så det kändes som om detta behövdes. Det blev genast en hit här hemma och katterna dricker oftare, vilket var min tanke. 🐱

Det var helt klart mina favoritköp!

Jag köpte såklart annat roligt med, jag köpte bland annat; nya träningsbyxor, en ny skinnjacka, lite kläder, KLÄDRULLARE(!!! Ett måste med vita katter😂), kökstillbehör, ljus, dekorationer och ja, haha kommer inte på allt så kan inte riktigt gå in djupt på det men de blev en hel del 👏🏻

Likes

Comments

Som alla säkert redan vet så fick Dessi kattungar inatt. 😍 hon var inte riktigt beräknad än utan inom 4-7 dagar men de var så välkomna. Jag och Martin hade varit ute och ätit på resturang eftersom att vi firade 30 månader och vi hade sagt att det var absolut sista gången vi skulle lämna henne själv i några timmar innan födseln, haha.. När vi kom hem så var hon redan igång och hon var verkligen jätte duktig. Hon fick 3 kattungar och tyvärr 1 som inte klarade sig, hon är förstföderska och det är sånt man får räkna med! Tråkigt såklart men hon tar så bra hand om sina 3 kattungar så vi är super stolta över henne.

Nu är dom snart ett dygn gamla och alla verkar pigga och krya än så länge iallafall, Hoppas såklart på att de fortsätter att vara det också 🌟🐱. Tagit ledigt från jobbet framöver så att jag kan vara hemma med bebisarna i början.

Kommer absolut börja blogga igen, säkerligen mest om katterna så ni vet. Så om ni vill följa deras resa så är det här ni gör det.
🌸💕

Likes

Comments

Idag har både jag och Martin varit lediga så vi passade på att fixa lite på balkongen. Köpt "kompost galler" och använt de gallret som skydd för balkongen så att katterna inte kan få för sig att hoppa ut från fjärde våningen haha. Planterade även lite blommor i veckan så nu är balkongen klar för denna sommaren! :)

Likes

Comments