Här är till alla de tjejer som brukade vara hans nummer ett.

De som väntade hela natten på honom att ringa, för att sedan nästa bli besviken igen. De som gjorde de för att sedan torka sina egna tårar och försöka gå vidare med sitt liv. För att han kommer tillbaka sen som om ingenting någonsin hänt.

 

De av er som grät den dagen ni pratade igen eftersom du visste exakt var telefonsamtalet var på väg. De som har hört honom säga att han bara vill vara din vän, och nästa dag höra honom säga att han älskar och saknar dig. Här är till de som tog honom tillbaka och hoppades att denna gång skulle bli annorlunda.

 

Vi som lyssnade till våra vänner säga att vi var dumma som ens tänkte tanken att ge honom en ny chans. Han var ju den enda vi kunde se, vi blev blind för allt annat i hela världen. Vi som inte ville något annat i världen än att höra honom säga dom 3 orden, och när vi äntligen hörde det, var den som om vi drömde. Här är till alla dom som trodde på vad han sa, som sitter där och väntar på ett samtal som kan komma om några timmar, dagar eller till och med månader.

 

Här är till de som grät sig själv till sömns kanske fortfarande gör. Det här är till alla tjejer som älskade honom mer än ord kan beskriva och tog honom tillbaka oavsett vad som hände förra gången för att dom inte kan tänka sig ett liv utan honom. Det här är för tjejerna som stannade uppe hela natten för att han kanske skulle höra av sig. Det här är till alla er som försöker intala sig själva att ni kommer över honom. Det kommer ni aldrig göra, aldrig någonsin. Ni kanske tror det, men den dagen ni ser honom igen så kommer allt tillbaks. Det tar aldrig slut.

 

 

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

Lugn och skön helg, men ganska tråkig..
Myst med min bästa ikväll iallafall!
Så nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Sitter i skolan och vill verkligen åka hem..
Vill vem till min säng!


Likes

Comments

Skit dag. Inget går som jag vill och allt är bara åt helvete. Så nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Haft en lugn och skön helg med mina bästa. Gjort min första tatuering och pysslat med ett par skor.
Nu kolla på några avsnitt av glee och sen sova :*Likes

Comments

Upptagen kvinna jag. Har aldrig tid att skriva längre!

Men säger väl Godnatt iallafall :*

Likes

Comments

Åh, vad jag älskar livet. Allt går åt rätt håll nu, har världens bästa vänner och familj. Älskar livet!

Likes

Comments

Jag har väl världens bästa vänner, helt sjukt. Är så glad att jag har er och att ni verkligen ställer upp oavsett vad det gäller. Ni är guld värda och skulle inte lämna er för något i hela världen!

Likes

Comments