Header

Hallå! Det är ju söndag, och jag bloggar!!! Känns som det var flera månader sedan jag verkligen satte mig bokstavligen ner för att skriva på en söndag då jag oftast har mycket att göra.

Ovanligt denna söndagen är att jag sitter på bussen in till stan för att sälja min gamla telefon då den bara samlar damm, och sedan behöver jag lite pengar till mitt nya dator bygge. Normalt på söndagarna är det en dag jag sitter hemma och pluggar, tvättar, städar och gör andra tråkigheter.

Och något som också är lite annorlunda idag är att jag gjort ett schema för dagen som verkligen måste göras, roligt nog skriver jag också ner att jag ska "äta", wow... Den här söndagen är verkligen mycket att hinna med, en del saker har jag redan gjort också så jag kan ta bort dem ur listan, rätt skönt ändå!

Så det blir nog att göra såhär oftare, men mat tror jag man känner av själv när det behövs.

Sedan undrar ni säkert hur man tränar till "HP" (högskoleprovet), det går faktiskt! Matten kan du ju alltid träna på, dock har jag aldrig läst Matte 3 så jag tror inte jag får så höga poäng, men det finns faktiskt högskoleprov appar som man kan göra.
Jag tänkte när jag väl hinner att publicera mitt resultat hur dåligt det än är här på bloggen så kan ni få se, och så kan jag nog försöka förklara bättre hur det går till för er som inte gjort provet än.

Men det får bli veckan efter provet, så vi får höras sålänge! Ha det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare! Vad händer i era liv? I min vardag händer det som vanligt en hel del.
Nästa vecka på Torsdag har vi prov i PM skrivning, och tro mig, det är inte det lättaste, eftersom vi fick läsa fyra artiklar om masker och teater, något jag tror de flesta iallafall inte kan så mycket om. Men det var faktiskt rätt spännande, så jag tror det blir bra med att skriva PM utifrån dessa texter. För er som helt glömt bort vad PM är, så sammanfattar man en eller flera texter utan att ha åsikter om artiklarna, sedan är det ju uppbyggnad med att citera och ha en inledning, utredning och avslutning som vanligt lika viktigt.

Förutom det skriver jag också högskoleprovet på lördag samma vecka där PM provet skrivs, så det blir en hektiskt vecka, förutom det är det även sammankomst dagen efter högskoleprovet, alltså något som har egentligen med Religionen att göra, vi åker till en annan stad oftast och hyr en stor lokal där vi är nästan en hel dag och lyssnar på olika tal, rätt spännande faktiskt, speciellt nu när man gått halva Svenska 3 så märker man ganska snabbt vilka metoder talarna andvänder för att uppmärksamma något. Sjukt spännande iallafall!

Nu är jag faktiskt påväg till stan för att handla hem mat hem, sammankomsten men också till högskoleprovet, så det blir nog mycket att få hem idag. Men ni får ta hand om er, så hörs vi!

Likes

Comments

Hallå!!! Veckan går som smör, och jag fick veta i fredags att jag inte fick lägenheten i Malmö, sjukt tråkigt men det är väl bara fortsätta leta.

Idag ska jag rensa lite hemma tänkte jag, lägga saker upp på försäljning och slänga saker jag inte andvänder. Sedan ska jag också hinna städa och fixa.

Justnu mår jag föresten rätt ok, dock sedan jag var sjuk har jag haft ont i huvudet och det snurrar i huvudet rätt ofta, vet inte vad det beror på, då det inte verkar vara för att jag var sjuk. Så jag tänkt vänta in detta i typ 7-14 dagar innan jag kollar upp det. Jag tror dock det beror på stress, sedan jag flyttade hit på landet känns allt stressigare, så soc gjorde nog ett rätt dåligt val att placera mig ute på landet där buss tiderna är sjukt stressande varje dag. Men vi får se om det försvinner!

Likes

Comments

Hallå! Nu är jag hemma, glömde nog kanske säga detta men jag och älskling var och kolla på en lägenhet i centrala Malmö och därför åkte jag in över dagarna till Skåne! Lägenheten var sjukt vacker, med fönster vägg och stort kök, dock verkar det som att lägenheten gick till en annan då de inte hört av sig än. Men vi får se!

Denna dagen är mycket att göra, jag ska sälja min gamla väska, gå skolan och tyvärr gå på ännu ett värdelöst möte hos Arbetsförmedlingen som inte kan hjälpa mig med något inom jobb. Men sånt måste väl göra enligt samhällets lagar! Sedan ska jag försöka hinna hälsa på mamma också men jag får se om jag gör det nästa vecka istället.

Fick även igår mina dator delar, eller ah.. Chassit kom, så jag satt sent och rengjorde den då den är begangnad, men det gick fint! Även mina ram minnen kom, dock hade bolaget skickat två olika frekvenser på dem, en jag ville ha och en mycket sämre, och företaget verkar strunta i sina kunder, men ebay brukar föra pengarna tillbaka om andra företag inte håller den goda dialog som krävs.

Men ja, nu är det ju fredag och jag kom hem igår, konstigt nog hann jag med att hämta ut paketet och fixa med. Men ni får ha en riktigt fin fredag så hörs vi när vi hörs!

Likes

Comments