Header

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det helt okej faktiskt, lite trött eftersom jag sover sämre då jag inte har någon skola just nu och därför är jag uppe mera om kvällarna.

Men det gör ju inget! Men jag ville faktiskt berätta en helt annan sak egentligen idag. Som ni märker så bloggar jag lite upp och ner, förmodligen är det för att jag lägger så mycket tid på alla typer av sociala nätverk, en av dem är snapchat! Så om ni vill se min dagliga "Story" så lägg gärna till mig. Vet inte vad som hänt med mig, men det är sjukt kul att faktiskt lägga upp på "My Story" om saker jag tänker på men också saker som jag gör, för det känns inte så aktuellt att ta upp min egna blogg liksom. Detta är något jag gjort mer på Twitter annars, men jag är rätt dålig på att använda Twitter faktiskt.

Jag ska försöka adda tillbaka folk som addar mig, jag lovar! (smile). Men idag ska jag tvätta kläder igen, mer kläder som man inte tvättar lika ofta, typ skjortor och jeans. Så jag ska fortsätta med det nu, men vi hörs säkert! Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh jag har helt glömt bloggen, eller... Jag har haft tanken i miniatyr men det har faktiskt vart en lång vecka och mycket har gjorts på dessa dagar.

Imorgon har jag min absolut sista svenska lektion, sedan är jag klar! Men jag vet redan att jag iallafall klarat kursen så det är rätt lugnt! Idag har jag tvätta kläder, pratat i telefon med en vän och samtidigt spelat också. Man måste ju försöka få in lite fritidsintressen mellan alla hemmasysslor. Lite läxor förstås också, för imorgon har jag en redovisning om dialekter i Sverige, så det blir kul!

Nu håller jag på att filmar en time-lapse och kan inte alls berätta så mycket varför men ni kommer får se detta på min Youtube kanal längre fram. Det är därför jag har tid att skriva nu (roligt nog).

Men vet ni? Jag ska försöka ta det lite lugnt nu innan läggdags, så vi hörs nog om dagarna, dock inte imorgon! jag sover nämligen över hos några vänner då, så jag tror inte jag hinner blogga imorgon, men det är ju blogg fredag imorgon, så det får ni ju inte missa. Ha det bäst!!!

Bilden beskriver mina känslor för Svenska lektionen kl 08.00 imorgon... Hellre sovit den tiden... (eller)

Likes

Comments

Nu ligger ännu en video uppe på min kanal, där jag skrivit en text som jag vill förmedla. Texten är intertextuell vilket betyder att om du inte vet vad som hänt mig de senaste 5 åren så blir det svårt att veta vad jag egentligen syftar på. Men nu tar jag nya tag i livet och går vidare, så detta får bli bland de sista som handlar om mitt förflutna. För nu är det faktiskt inte det som är längre så aktuellt i mitt liv mera.

Likes

Comments