Header
View tracker

Äntligen!! Äntligen har jag fångat Pikachu, eller ja.. Den ploppade rättare sagt upp i mitt ägg när jag var ute i stan idag och både handlade och letade lite pokémon på vägen, så nu lär ju jag spela mindre iallafall.. Haha vilket skämt, kommer nog spela ännu mer bara för det!

Ja förutom Pokémon så ska jag nu kolla på Youtube ett tag, jag har vart ute i tjänsten idag med några i församlingen så jag är jätte trött eftersom jag måste upp mycket tidigare när jag bor ute på landet. Men dagen har gått riktigt bra faktiskt, och nu ska jag försöka ta det lugnt innan jag ska lägga mig.

P.s Medans jag skrev det här så vart jag så himla sugen på godis! Men nope.. lite över 1 vecka till så kan jag smaska i mig godis, så länge lyssnar jag på vad Pikachu har att säga till mig. Ha det bäst!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jaja klockan är 11.22 och jag säger Godmorgon, men jag liksom vaknade nyss. Egentligen hade jag sovit mycket längre men jag känner att jag måste börja gå upp tidigare för att inte sova bort dagarna helt.

Idag händer inte så mycket, ska väl försöka göra lite nytta hemma och göra en vlogg antingen idag eller imorgon, och fixa lite smått här hemma, ska umgås med några vänner senare på dagne idag med så att jag inte bara sitter hemma hela tiden. Jajo, så ser dagen ut för mig. Ha det!!

Likes

Comments

View tracker

Här får ni del 1 av 2 i årets lightfestival! Resterande bilder kommer imorgon kl 08.00!!

Bilderna är tagna med Canon 600D med Macro EFS 18-55 Objektiv, med läget M. De flesta av bilderna har inställning 1/50 samt F7.1 med Iso på Auto! Lycka till!

Likes

Comments

Åh äntligen kan jag hinna med att blogga!!
Det har vart så mycket att fixa med här hemma, städa, tvätta, laga mat, handla och massor mer, så jag helt enkelt inte alls haft tid justnu.

Men igår var jag faktiskt på lightfestivalen här i Norrköping, vilket är då konstverk som lyser i olika färger och motiv runt om i staden, dessa bilder räknar jag med att jag ska hinna sortera och copyrighta till på söndag, så missa inte det!!

Föresten, helt sjukt, mem jag gick 4 km igår!! Alltså när jag gick runt i staden!! Det måste vart minst ett halvår sedan jag gick så långt, och jag måste göra om det igen!! Men nu tänkte jag kolla lite serier och bara ta det allmänt lugnt här hemma! Ha det bäst!!

Likes

Comments