Header

Sorry att dagens inlägg blivit försenad, men det är ju fredag! Och jag tycker vi ska åtnjuta musiken igen! Idag med Joakim Lundells nya låt! Sjukt grym är den! Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så trött på att detta fortsätter... Det med att folk avföljer mig på instagram och sociala medier, främst är det folk från församlingen som nog inser att mitt liv har förändrats sedan jag lärde känna dem. Det är så falskt!

Antagligen vet inte personerna vad som hänt, varför jag gjort olika val oså, men asså detta är bara helt sjukt, de är så himla falskt eftersom en del av dessa även är från släkten. Liksom what? Så jag känner att jag kommer avbryta kontakten med alla som gör såhär, då jag inte mår bra av detta.

Känslig är jag nog, mest eftersom folk lurar sig själva, för jag antar att tanken bakom det hela är att jag ska göra "rätt" val, men det funkar inte riktigt så för mig. För varje gång detta händer så tar jag ett steg bakåt från dessa människor, det gäller både vänner, släkt och församlingen, dock är det ju mest församlingen som verkar tro att människor lever på ett visst sätt hela livet, men det gör man inte, speciellt inte det liv jag fick gå igenom som jag berättat om tidigare här på bloggen, som var orsaken till att livet förändrades.

Jag tycker faktiskt ändå jag är rätt nöjd med hur jag har det justnu, även fast alla inte verkar tycka samma sak... Men ah... Det finns ju tyvärr människor som inte förstår vad dom gör. Men nog om detta! Vi hörs!

P.s... skrev på instagram som ni ser på bilden, tycker att detta ska ta slut nu, bättre skriva och förklara än att bara gå och gömma sig.

Likes

Comments

Gissar ni rätt eller? Jepp jag har klarat av engelska 6 och svenska 2 med! Nu är det bara matten som jag måste kämpa med. Sedan blir det ett halvår med studier igen, fast inte lika mycket, eftersom jag behöver hinna göra massa annat med. Men inte helt bestämt mig om jag ska läsa mer än 2 ämnen till nästa termin, det blir iallafall svenska 3 och matte 3 med, sedan om det blir samhällskunskap 1a2 eller inte, det får vi se eller om jag läser kemi, eftersom livet kan ju förändras.

Men vi får helt enkelt se vad som händer! Idag är jag rätt trött, och orkar därför inte blogga så mycket mer idag, men vi hörs!

Likes

Comments

Det var iförgår 2 år med min älskling, och det firade vi med att åka över till Danmark och uppleva staden, det var kul att se lite mer av Danmark då jag bara vart där en gång i mitt liv.

Insåg dock att det inte är en stad jag vill bo i, maten var rätt kass och typ alla verkade otrevliga, men det vart kul när älskling var med iallafall!

Nu har jag ankommit hem efter fyra timmars skrivning på tåget, därför orkar jag inte skriva så mycket här på bloggen idag. Men vi hörs nog i veckan! Ha det bäst!

Likes

Comments

Det är alltså som rubriken lyder, för mycket att göra, nu har vi fått lite mer struktur på det sista i schemat nu, blandannat ska vi på engelska ha tal om två veckor, ett tal på svenska om tre veckor och sedan hålla en konversation på engelska på tisdag, vad mer? Jo men sedan blir det ännu mera väl? Ja antagligen. Så nu ska jag plugga på tåget, eller ja, skriva tal.

Det har föresten gått två år sedan jag och älskling vart tillsammans och det är verkligen helt underbart, att få vara tillsammans med min älskade! Och mer år ska det bli!

Men vi hörs, föresten blir det lite paus i musik blogginläggen här, då jag inte haft någon tid alls att förebereda nya, så jag tror inte jag hinner lägga in några nya tyvärr. Men håll ut, det blir bättre!

Föresten så blir det ett halvår plugg mer här i Norrköping innan jag väljer utbildning. Så det blir mer Svenska, Svenska 3 faktiskt, mer Matte, Högskoleprovet och sedan även ett litet ämne, om det blir kemi eller historia eller något annat vet jag inte än, men något i den stilen. Ha det bäst!

Likes

Comments