Header

Hej igen! Nu tänkte jag ge er en liten uppdatering av vad som händer. Nu har jag börjat att plugga som ni säkert förstår redan. Men asså kolla på det schemat här under texten, wow... Det blir alltså mycket prov och mycket läsning och annat, samtidigt har jag prövning i Matte 2 om 14 dagar och högskoleprovet som är i september, så det är mycket nu på skolfronten.

Jag kommer antagligen bli kvar här till nästa sommar, för jag blir för sent klar här och måste vänta till att ansöka till nästa halvår, men jag får se om jag får tag i en lägenhet innan der för då flyttar jag ändå. Men som det ser ut nu så lär jag ansöka för sent vilket leder till att chansen är minimal för studentlägen och att ens få en garanteras plats på skolan, och därför lär jag läsa Matte 3 även nästa halvår om det nu är så att jag klarar matte 2. Men det gör jag nog.

Det är föresten hela 29 grader hemma hos mig, vilket betyder att det är 22 grader ute, och det är så himla härligt, men ja, lite för varmt kanske...

Föresten... Jag vill öka kvalitèn på min blogg och därför ska jag försöka minska på felstavningar och annat, men jag är rätt sämst på att stava rätt och inte skriva särskrivningar, men jag ska verkligen kämpa för detta för jag började inse i svenska 2 att jag lärt mig mycket nytt. Men vi hörs!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så kan ett visst företag ta sig. Jag får bidrag från något politisk system, vilket självklart är bra om man inte kan försörja sig eller pluggar och inte kan ta studielån pga studietakt eller ålder. Det är dock sjukt dåligt på det sättet att räknar varenda krona som inkomst, oavsett om du går plus eller minus på den kronan, och dom drar av skatt utan jobb stimulans, alltså när man jobbar drar dom av typ 80% av lönen, men på skatt drar dom 100%, vilket är skumt för jag kunde ju då ansökt om skattjämkning via jobbet.

Sedan har jag inte fått pengar till busskort men först nu har jag fått det, med motiveringen att jag ska söka ännu mera jobb, vet inte om dom tycker att söka 30-40 jobb är tillräkligt varje månad? Så jag sänkt den till 4 jobb per månad eftersom jag är så trött på hur arbetsförmedlingen tillsammans med ekonomiskt bistån fungerar.

Så allt detta har jag nu skickat in till högsta domstol, som jag hoppas ska ställa sig på min sida iallafal gällande swish betalningar och skatten, eller vad tycket ni? Så jag får hoppas detta går bra!

Likes

Comments

Jag är så sämst... Och hallå föresten! Jag glömde mina hörlurar... Och jag vet inte vad jag ska göra. Haha men allvarligt alltså, jag har aldrig klivit på ensam på denna buss utan att ha hörlurar med mig, och det var nog extremt länge sedan jag ens glömde dessa hemma.

Men det är extremt mycket att göra hemma, och nu är jag påväg till arbetsförmedlingen för att ansöka om csn bidrag och för att säga att på måndag börjar jag plugga. Sedan ska jag iväg att handla och efter det blir jag nog hemma för att fixa hemma med både det ena och det andra. Känns surt men när man vart borta hemmifrån ett tag så blir det också automatiskt mycket att göra.

Eftersom jag glömt mina hörlurar har jag ju hela 25 minuter på mig att skriva något, och kanske spela lite candy crush, nej skoja... Glömde min powerbank så jag behöver spara på batteriet med.

Men nu kan vi ju gå in mer på djupet. Jag vet inte om jag skrev det på bloggen här men jag har iallafall blonderat mitt hår igen, vart lite för ljust men det växer ju ut ändå. Jag verkligen hatar min naturliga hårfärg, som är nästan grå, typ mörk ljus färg, men det ser ut som grått... Så det är därför jag alltid vill ha ljusare hår.

Jag själv mår bra föresten, lite trött och lite stressad eftersom halva dagen redan gått och jag inte ens gjort allt jag borde än.
Jag tror ärligt talat det var allt jag ville skriva för idag, vi hörs!

Likes

Comments