Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För två helger sen var jag i London med Mange och hans familj. Första gången i London för mig och jag äälskade det! Det var så himla fint och jättebra shopping, tyvärr var vädret inte med oss, men det gjorde inte så mycket. Allt väder är bättre än Luleås väder just nu.

Var jättemysigt att få träffa Mange nu också eftersom han nu flyttat till Göteborg. Och idag är det 1 vecka och 5 dagar (tror jag) tills jag äntligen åker ner. Längtar så mycket. Dags att börja vänja sig vid Göteborg då jag om inte alltför länge flyttar ner jag också.

Nu blir det Talang och sen godnatt för mig, jobbar tidigt imorgon..
Hejdå!
Likes

Comments

I lördags var det superfint väder här i Luleå, soligt och inte ett enda moln på himlen så vi passade på att ta en promenad på isen när vi ändå hade Hamlet hos oss.

Idag har det inte hänt så mycket. Vi var en sväng på Storheden och nu på kvällen var vi på Philm där de visade Split, den var sååå sjukt bra! Jag kom verkligen dit utan några förväntningar alls, men den var så jäkla bra.

Imorgon är det pluggmåndag och bara en vecka kvar tills Mange flyttar.. Jag vet inte hur jag ska kunna gå tillbaka till att bo ensam igen. Usch, det kommer verkligen att bli jättejobbigt, men what to do.. Bara härda ut.

Likes

Comments