Header

Det var ett tag sedan jag köpte jeansen, men tror inte ni har fått se dem här. Första dagen jag hade dem så lyckades jag sätta mig på ett tuggummi, inga kommentarer. Men lyckades få bort det, dock blev det en mörk fläck kvar. I alla fall, snart är det dags för långhelg. Vi har studiedag imorgon så vi får extra lång ledighet. Det enda som står emellan är ett fysikprov. Till helgen är det även medeltidsmarlnad och alla som bor i Leksand vet ju vad det är. Dessutom är det morsdag på söndag, så glöm inte att ta särskild hand om era mammor då. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspo @ Pinterest

Men hej där, jag lever faktiskt trots att ni inte fått några livstecken. Jag hade nationella i matte i onsdags tillsammans med alla andra som läser matte3 och kan ju bara säga "hej då A". Skolan börjar dra sig mot sitt slut och det innebär prov varje vecka. Varav min frånvaro.

Annars har jag dubbelkollat mitt jobbschema för i sommar, planerat om min sommar eftersom jag inte tänkt jobba först och äntligen bokat halkbanan. Btw det kanske blir sommar i år också. Tog på mig dunjackan igår kväll och det var så varmt haha. Det är ju trevligt med värme inför långhelgerna.

Puss!

Likes

Comments

Körde mina jeans, de jag har på bilden, med back to black men tyckte inte det blev så stor skillnad än då. Vilket är tråkigt eftersom jag då måste köpa nya svarta jeans...Igen. Känns som jag köper svarta jeans varje månad typ. Bältet ovan är btw från Boohoo. Jag glömde detta helt i förra inlägget, men är det någon som testat nya Ben&Jerry? Gjorde det för någon dag sedan och det var typ ett nutellalager ovanpå? Hur extra hahah, synd att nutella inte är min favorit. Det är måndag, men röd dag så det var nice. Jag hade planer på att göra klart två inlämningsuppgifter men gjorde jag det? Nej lol. Har ni sett puma suede heart satin sneakersena btw? De är jätte söta, så funderar på att klicka hem dem. Får se om jag gör det den här månaden, köpte nämligen schampo i storförpackning så halva studiebidraget rök. The struggles heh.

Likes

Comments

Lyckades kapa huvudet på båda bilderna. Jag hämtade ut ett paket från boohoo där bland annat tröjan med trumpetärm ovan fanns med. Allt var väldigt billigt, men det var ändå fint och extra plus att det fanns i små storlekar. Dock får vi väl se hur kvalitén är. Någon gång kommer ni såklart få se resten av sakerna. Btw det är långhelg!! Yay, är ni taggade för valborg?Har dock som mål att bli klar med två inlämningsuppgifter på måndag.

Puss!

Likes

Comments

Det flesta bilderna är på mat lol. 1) Kreativt mellanmål 2) Kreativ lunch 3) En korv 4) Mitt superägg

Söndag kväll och imorgon väntar skola. Vill ge upp när jag tänker att jag ska vara i skolan hela veckan enligt schema haha. Btw min kompis ba "det här är sista lovet innan sommarlovet". Sommarlovet är dessutom det sista sommarlovet och om ett år är vi basically klara med gymnasiet. Så istället för att räkna matte har jag kollat studentklänning hahah. Är inte alls ute i god tid.

Puss och godnatt!

Likes

Comments

Hola guys, det var ett tag sen senast. Men jag har bara tagit vara på lovet. Varje gång vi har lov tänker jag hur skönt det skulle vara att inte gå i skolan. Idag vaknade jag dock med huvudvärk vilket inte är det trevligaste, men något som är väldigt trevligt är mina piedestaler. Var förbi Åhléns för någon dag sedan och köpte dessa. Nu saknas det bara en minipalm. Har dock svårt att hitta någon som är både fin och lättskött. Har nämligen inte så kallade gröna fingrar och har till och med lyckats ta död på en av mina minikaktusar heh. Skam är också mycket trevligt, vet inte om har har hypat säsong 4 här än. Är dock väldigt förvirrad med hela grejen med yousef, Mikael och even man va wut. Har btw bestämt mig för att sommarjobba. Känner att jag inte vill be mamma och pappa om pengar hela sommaren så ja. Nu väntar pizza. Vi hörs, puss!

Likes

Comments

Tror inte jag har sagt det än så säger glad påsk nu. Invigde min topp ovan i ett försök att vara lite påskfin. Tycker den är lite söt, men det är inte alls fin men jacka på tyvärr haha. Så får vänta ett litet tag till innan jag börjar använda den frekvent. Läste btw igenom mitt senaste inlägg och såg att hälften av inlägget saknades haha. Både bilderna och bildtexten saknas ju. Så kan det gå. För vissa är ju dagen bland den sista lovdagen, men för mig är det en vecka kvar innan söndagsångesten är brutal. Åt nyss gemensam lunch men familjen + deras vänner. Gemensamma lunchar är ju numera något åt det sällsynta hållet. Nu får vi se om jag orkar pallra mig iväg till Borlänge eller om jag fastnar här hemma. Puss!

Likes

Comments