Header

På min andra lediga dag, där jag faktiskt kunde få sovmorgon, väcktes jag av att några höll på att klippa häcken. Såg inte klippgubbarna först, utan bara en bil med släpvagn på gården och ba fuck nu är det någon som ska försöka göra inbrott. Men det var det ju inte och medan de arbetade på så gjorde jag nudlar och vårrullar till lunch. Igår blev det dock inte någon längre sovmorgon eftersom vi hade städning, vilket är detsamma som att man måste vara ute ur huset ungefär 8.20. Lyckades dock övertala mig en brunch på ikea och omg, det var kaos. Förutom någon enstaka barnfamilj med skrikiga ungar så var det pensionärer och jag överdriver inte det minsta när jag säger att dom sprang till buffen. Sprang... I alla fall, efter det övningskörde jag lite med mamma och hon skulle följa med mig för att hämta ut mitt pass fast det lyckades vi glömma. Så jag får göra det någon annan dag. Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Men hej, jag sitter påväg hem och kommer säkert bli åksjuk inom kort. Dagen är typ slut och nu när jag slutar strax innan åtta blir dagen väldigt kort. Imorse när jag vaknade bultade min panna och ville dö i princip, men eftersom det var så dåligt väder var det inte många besökare på sommarland så det var lugnt. Btw på tal om ingenting, har bästa tipset för att göra rent en besuty blender. Jag har alltid använd schampo och då har den blivit "ren" men det har fortfarande varit en fläck som jag inte fått bort. Numera använder jag en sån där hård tvål för ansiktet och får ur allt smink samtidigt som alla fläckar försvinner. Det här inlägget är inte alls sammanhängande vilket är ett tecken på att jag är för trött för det här. Puss!

Likes

Comments

Tänkte visa upp mina nyaste örhängen. Tycker de är så fina! Älskar förövrigt modellen på dessa, stora örhängen som sitter på örat och alltså inte hänger. Dessutom är de från H&M, så ni får dem för en relativt liten peng. Jag har faktiskt inte jobbat idag, men ska jobba imorgon och därefter är jag ledig(på tisdagen alltså). Schemat blev lite hoppigt, vilket kanske inte uppskattas av mig särskilt mycket men det är ju som det är. En annan grej som inte uppskattas är den halvt överkokta pastan som jag ska äta till lunch imorgon. Jag skulle koka pasta själv och fixa kycklingen, jättelätt egentligen. Men duktiga Annie glömde pastan någon minut för länge och detta blev resultatet. Aja, folk överlever värre saker. Vi hörs, puss!

Likes

Comments


Jag sitter och passar parisehjulet, forever alone eftersom det inte är någon här just nu.Till ovanligheten hör det att kläder och hår inte luktar friterat, vilket är mycket trevligt då det vanligtvis gör det när man är i köket hela dagen. Satt btw och läste presentationen om mig, alltså på min profil här på nouw. Det stod att jag var 16 år...Men det är ändrat nu och jag har fixat min mail och lagt till min nya snap. Nu måste jag återgå till barnfamiljerna. Puss, vi hörs!

Likes

Comments

Banana split frappe // brownie & cheesecake @ muffin bakery // gelato glass // passionsfruktlemonad

Vaknade i min egen säng imorse, efter att ha kommit med en timmes sent tåg igår. Imorgon återgår jag till jobbet, efter en något roligare helg än vanligt. Hängde en hel del på espresso house, varav 2 av 4 bilder är därifrån. Helgen var även något dyrare, men pengar bara försvinner på mat, dricka, kläder och skor. Särkilt i Stockholm hahah. Men så kan det vara ibland. Annars så fortsätter jag att plugga teori och senare i veckan tror jag att det skulle komma hit gäster från England och bo hos oss, vi får se hur det blir. Annars så hörs vi inom kort, puss!

Likes

Comments

Men hej!! Jag sitter och kollar fotboll och kom plötsligt på att jag ju har en blogg. Kommer inte ens ihåg vad mitt senaste inlägg handlar om. Jag började ju jobba i helgen och det bästa med dåligt väder under sommaren är ju att det inte är så mycket folk hos oss då, men nu till helgen ska jag tillbaka till Stockholm igen för lite mys. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer eftersom jag bara har 1% kvar, puss!

Likes

Comments

Hatar att behöva ha strumpbyxor på sommaren för att inte frysa. Imorse var det liksom så kallt att jag frös i tjocktröja och jeans. Idag var det städning, vilket betyder att man inte får vara hemma och att man ska vara ute ur huset 8.15. Det är väldigt tidigt för att vara under sommarlovet och man kan ju tänka att det är en bra idé att faktiskt sova natten innan. Fast istället satt jag och kollade film och lyssnade på regnet. En mycket dålig idé insåg jag när alarmet ringde. Var btw m på halkbanan för inte alltför längesen, och jäklar vilken adrenalinkick! Älskade det hahah. Lika roligt var det inte att sitta tre stycken inklämda i baksätet från Borlänge till Grängesberg en av de få dagar det faktiskt var varmt. Nu ska vi leta reda på lite lunch, puss!

Likes

Comments

Har köpt en ny planta och det första som hände var att en av hundarna tuggade sönder ett blad på den. // Helsvart i klackar & rött läppstift. // En annan outfit med en meshtopp. // Älsklingen // Frukost till lunch, har börjar äta kiwi igen efter att ha blivit bortskrämd med stickandet på tungan som man får om man äter för mycket.

Likes

Comments