Header
View tracker

Har gillat bild efter bild från demonstrationerna från igår mot Trump. Vissa skyltar är ju bara för roliga haha. Det är helt sjukt att han officiellt är president i världens mäktigaste land. Ett år sen var han på nöjessidorna för att sakerna han sa var så dumma att man inte kunde ta det seriöst och titta på han nu. Jag är i alla fall hemma nu och har ingenting annat inplanerat än att nu fortsätta kolla på "pitch" och eventuellt bläddra igenom fysikboken. Puss!

Likes

Comments

View tracker

Checkade ut från skolan strax efter halv 3 efter att ha skrivit mitt kemiprov som gick ganska bra, tror jag åtminstone. Eller det kändes lätt så om jag inte får A kommer jag ju börja grina av besvikelse hahah. Spenderade i alla fall gårkvällen med barnprogram(?!!) och puzzel, usch. Aja designated survivor är den senaste serien jag börjat kolla på. Hade lite svårt för serien de första två, tre avsnitten men det börjar ta sig. Dock finns det inte mer än 10 avsnitt, så lär väl få hitta nån ny om inte alltför lång tid. Funderar på privat practive, men har ni några tips så hit me. 

Puss!

Likes

Comments

View tracker

Jeans från BikBok // stickat från Brandy // overknees

Har bockat av redovisningen som var anledningen till varför jag kom till skolan idag så det är najs. Men nu har jag svenska, varav jag är klar och sen har jag idrott dessutom. Ser så mycket fram emot att slippa behöva släpa med mig en väska full med böcker och träningskläder. Igår önskades jag sitta barnvakt av en kompis, igen. Det är jag som fortfarande tycker jag är ett barn och de verkligen är barnen lol. Lite oklart vad jag ska göra ikväll men tror jag ska mötas upp vid kupolen. Sen måste jag till mataffären och hämta ut ytterligare ett paket, det känns som om jag ska hämta saker där hela tiden men paket är kul.
Puss!

Likes

Comments

Kappan, från Zara som äntligen kom. Tillsammans med polotröja och overknees. Har ätit pizza för att ingen orkade laga mat. Har kollat Greys och ska snart börja på säsong 13. Har gjort ett ställ av schampoflaskor för att kunna kolla youtube på mobilen, en av få bra egenskaper iPhone 7 har. Jag har spenderat söndagen som vanligt. Pluggade lite-skulle bland annat göra talkort och lyckades tappa bort talkorten. Har gjort nya, men blir så arg på att jag inte kan hitta dom haha- städade-sen kommer mamma och säger att det är städning på tisdag lol- och var på dagliga promenaden-Det är inte ens särskilt kallt, men det sticker som fan i kinder och händer efter ett tag ändå.-

Puss!

Likes

Comments

Efter 3h sömn så väntade skolan måndags, och var där även igår och idag. Så är fortfarande duktig och har 100% närvaro men det lär väl försvinna inom kort. Annars så rullar det på. Jag behöver inte plugga något för är i fas med allt och gör inte särskilt mycket i skolan mer än att försöka hålla mig vaken. I alla fall kollade på valpar, som vanligt, och jag vill ha alla. Franskbulldog, fluffbollar, fler mopsar och kanske en dalmatin. Jag kommer sluta med att spendera alla pengar på hundar lol. Ni vet paketet från zara som jag nämnde innan? Paketet har fortfarande inte kommit så kan zara bara skynda sig och skicka det så att jag får det innan jag typ hunnit dö?! Aja annars är ytterligare ett paket påväg från bestofbrands så förhoppningsvis så får jag i alla fall något paket inom kort.

Puss!

Likes

Comments

View tracker
Ed kommer äntligen med ny musik och gud vilken flashback med Vanessa och Ashley. Tycker inte det är alltför längesedan man kollade high school music men nu är de ju liksom +/- 30 år. I alla fall kom den riktiga vintern vanligt efter julen. Det är en dec snö och det är svinkallt. I GIFen har jag liksom min pälsjacka och sedan min dunjacka över, men det är från igår och då var det -20. Idag är det inte lika kallt, "bara" -10, men trots det sticker det i kinderna när man går ut. Hundarna strejkar typ att gå ut, så promenaderna är inställda haha. Just ja det är tydligen röd dag idag, någonting som jag hade missat helt och därför gick runt och väntade på posten som bör ha haft mitt paket från zara med sig. Besvikelsen...hahah.

Puss!

Likes

Comments

4 dagar in på 2017 nu vilket betyder att jullovet börjar lida mot sitt slut. Fortsätter att kolla mig igenom avsnitt efter avsnitt på greys o är nu på säsong 10. Folk dör som flugor där så sjukhuset måste ha en dödsdom över sig lol. Ställde klockan imorse, precis som igår då jag satte alarm på 9.30. Lyckades dock somna om och vaknade vid 12 igen, bra jobbat där. Men idag är jag uppe vid 8. Trots att jag var uppe halva natten. Dom andra kollade hockeyn medan jag satt med kemin. Vet inte riktigt hur man ska tolka det, antingen som att jag är jävligt ambitiös eller att hockey är sjukt tråkigt haha. Nu ska jag i alla fall ta väcka bebisarna o ta med dom ut på promenad, puss!

Likes

Comments

Klänning-Nelly // Jacka-Chiquelle // Stövlar-Zalando

Så plötsligt var 2016 över och det blev 2017. Får panik av att tiden går så snabbt. Fyller i alla fall 18 om 4 månader, vilket betyder att jag får ta körkort och jag har fortfarande inte öppnat teoriboken...I alla fall, lataste dagen idag. Åt glass till frukost medan kompisarna åt pizza, kollade Grey's(oväntat lol) och gick kortaste promenaden med hundarna hahah. Till mitt försvar så badade jag hundarna också och öppnade typ kemiboken.

Puss!!

Likes

Comments