Header

@pinterest

God morgon, mina hjärtan höll jag på att skriva. Vem är det som alltid säger så? Är tillbaka i skolan och var faktiskt duktig och jobbade ikapp i matten igår. Förstår inte vad jag har gjort under lektionerna för hade inte gjort ett enda tal. I alla fall kollade som vanligt serier medan och har insett att teen wolf snart tar slut och även om det var år och dar sen jag tyckte den var bra så är det ändå lite sad att det slutar efter sju år. Men sen har jag även börjat kolla på en ny, nämligen Scandal. Är helt fast, även om jag stör mig på typ allt i serien numera. Skådespelarna är dåliga, ingenting vettigt händer, hon och han är patetiska, dom är fula osv. Nejdå, skämt åsido typ. Det som verkligen stör mig är hur otrohet normaliseras. Att de tar för givet att alla haft en affär någon gång eller att de tvingar frun att vara kvar i äktenskapet medan han är öppet otrogen. Gud det är patetiskt. Otrohet är hemskt, so don't cheat guys haha. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick in på youtube, såg denna video och trodde att det var fake. Det var ju inte den mest upplivande sången, men asså deras röster tillsammans är ju to die for. Hade två lektioner idag, men var ändå i skolan mellan 10-15.30 för har ju det bästa schemat. Men jobbade lite på mitt gymnasiearbete, så satt och ritade en nervcell och då kommer en jäkel(lärare) och ba "vad jobbar du med". Man ba jag jobbar faktiskt för en gångs skull låt mig va. I alla fall hämtade ut ett paket idag också, trots att postnord är sämst och inte kan säga till att paketen kommer eller tappar bort dem o.s.v.. Kunde i alla fall äntligen betala fakturan som typ gick ut imorgon, så nu har jag inga mer pengar att spendera förens lönen kommer 25e. Jag ska i alla fall visa lite nya saker för har, surprise, köpt saker. Puss!

Likes

Comments

​Upptäckte för nästan precis en månad sedan att sephora fixat webbshop och självklart var jag tvungen att skicka efter lite saker så heh. Jag var i alla fall i stort behov, eller stort och stort gud jag var överdriver haha, av en ny contour produkt. Kollade lite på anastasias, men tillslut blev det paletten från kat von D då en av mina favorityoutubers använder den. Har använt den flitigt sedan jag fick hem den(31 juli, ni förstår hur långt tid det har tagit för mig att göra det här inlägget). Använder den tillsammans med en borste från Sephoras eget märke. Jag är även sist i hela världen att testa Anastasias dipbrow pomade och köpte den i dark brown. Jag vet att det är lätt att resultatet blir väldigt dramatiskt och tänkte då att det inte var en produkt jag skulle använda varje dag, men tror ni inte att jag blev obsessed? Använder den fan varje dag lol. Och det var de produkter som låg i paketet, tror jag i alla fall. Det landade ändå på en 1000-lapp. The struggle när sminket man ska ha kostar skjortan. 

Puss!

Likes

Comments

Lol ironisk rubrik

Sötaste klänningen från Mango. // Våfflor<3

​Bild från fikat för att fira mitt körtkort. Hittade bästa tårtan med brownie och hallonmousse på ica maxi  // oförberedd bild, varav skevaste posen, skevaste ansiktsutrycket, skevaste håret(?).

Likes

Comments

Resting bitch face // den mest smickrande bilden på mig

Måndagar är för mig den längsta dagen. Jag går från 8.30-15.30. Jag var dessutom där hela gårdagen och att jag har varit i skolan så länge var ett bra tag sedan heh. Så därför var jag hemma och vilade upp mig idag lol. Nejdå, hade bara en riktig lektion och kunde lika gärna jobba hemifrån. Dock var jag precis iväg och åt belgiska våfflor, men när jag kommer hem igen ska jag faktiskt fortsätta med matten. Var och hämtade ut ett paket idag också, så ska väl visa er vad det innehöll. Hämtar ut paket hela tiden hahah. Så har en del att visa upp, puss!

Likes

Comments

Hej, jag har tagit kortkort! Det är ingenting som jag har nämnt, varken här eller någon annan stans. Min mamma har dock sagt det till varenda människa hon träffat, så det hade varit lite jobbigt om jag failat. 8.15 idag var det i alla fall dags för teorin och den var jag ganska säker på, det är liksom bara fakta. Jag var klar först och ändå tyckte jag att jag suttit i en halv evighet, 20 minuter tydligen lol. Hade till och med gått igenom frågorna två gånger. Men det gick ju as bra, fick 61 poäng så klarade det med marginal. Just ja, pappsen körde dit mig och väntade tills det var dags att gå in. Dessutom babblade han på med en annan pappa och den pappan var kvar när jag var klar med provet och blev den första att säga grattis till att det gick bra.

Därefter drev jag och mammis runt på kupolen, tills klockan var 13 och det bar dags för uppvärmning och uppkörning. Besiktningsmannen började med att säga till mig att komma ihåg att andas och sa att han skulle säga till om jag började bli blå i ansiktet hahah. Har aldrig börjat tycka om en människa på så kort tid som när han sa att jag var godkänd. Så ja, jag har körtkort. Puss!

Likes

Comments

Jag har precis lagt mina bebisar och min söndagskväll blir inte roligare. Ska läsa lite teori och kolla klart sista avsnittet på how to get away with murder. Har jag ens nämnt att jag börjat kolla på den serien? I alla fall har jag jobbat idag och nästa helg jobbar jag mina sista pass. Det låter så sad när folk jobbar sista dagen och dom ba "lycka till med livet" innan dom går hem. Men idag har vi inte gjort mycket. Jag lärde mig vika flygplan, satt forever alone i någon kiosk sista timmen, åt pommes och någon jonglerade med hamburgare. Mycket produktivt med andra ord lol. Puss!

Likes

Comments