Postad i: IT´S ALL ABOUT ME, THINKING OUT LOUD

För 7 år sedan fick jag en kanin, en Hermelin, hans täckning är som en vildkanins, kritvit på magen och bröstet, svansen är som en snöboll, vit och fluffig och hans öron är små som en halv lillfinger. han är mjuk som dun och jag älskar honom mer än jag någonsin, den sommarkvällen kunnat ana. Min lilla bäbis har små, små framtänder, kritvita och en så liten gullig pussmun så man dör av söthet när han gäspar. Det är det gulligaste jag vet.

Han är född den 27/7-2010. Han är alltså 7 år gammal!!!

Han har en enorm bur och jag har behandlat honom som min egna lilla bäbis, som om han vore min son.

Igår upptäckte jag det otäcka, på hans vänstra kind var han röd, svullen och hade en böld dubbelt så stor som en femkrona. Det luktade var! Det ser ut som en enorm varböld som skulle kunna spricka när som, han låter mig inte pilla på den (använder skyddshanskar för att skydda honom mot eventuell staffilicoker och andra bakterier som för honom kan vara skadliga), om det vore en tumör hade han ju inte haft ont tänkte vi.

För ungefär 1 år sedan upptäckte jag en knuta på min undulat i slutet på ryggen, vi åkte direkt till vår veterinärklinik och hon som undersökte sa att det mycket möjligt var en tumör och att den förmodligen i så fall var godartad eftersom att han var pigg och hängde med i svängarna. När hon tog på den knutan så reagerade han inte. Han är fortfarande i livet och är lika kaxig som han var när han var liten! Den är inte varfylld som min kanins är nu. Därför tror vi och hoppas på att det är en böld fylld med var som de kan sticka håll på eller vad de nu gör och inte en tumör.

Men vi vill ändå undersöka detta och vidta åtgärder oavsett.

Jag fick panik och började gråta, jag tror att jag grät i timmar.

Till saken hör att denna måste ha expanderat över ett par dygn för jag har honom ute och gosar varje dag och jag känner och klämmer på honom varje dag, just för att ha koll på förändringar, så som tumörer, sår, utslag osv. Min lille påg har alltid, sedan han var en unge varit otroligt kinkig, han är väldigt tam och kärleksfull, bits inte och har inga aggressiva tendenser vilket jag är otroligt glad och tacksam över. Men jag brukar säga att han är lite av en tjurig gubbe, han kan sitta i ett hörn och sura i timmar, fast jag försöker leka och busa med honom. Så för mig är det vardagsmat att ha en söt men ack så sur gubbe. Han har varit lite sum, jag har tänkt att han är lite trött pga ålder för det har snabbt gått över till glädjeskutt i buren och ännu snabbare glupska i sig sitt foder och hö. Hö är ju enligt honom det finaste vi har i detta landet.

Jag bad mamma att kolla vidare och vi kom fram till att vi skulle ta honom till en speciallist på Evedensia, imorgon, så som idag, då.

Nu har vi precis kommit hem och...

Idag den 19/10-2017 fick min älskade pojke somna in.

Idag var första gången i mitt liv jag fått moderskänslor, när han hade fått narkosen som söver ner honom så ville jag bara ta honom i famnen och springa, springa så långt bort som det bara gick och jag kände också känslan av maktlöshet, jag har tagit hand om honom sedan han bara var någon månad och nu kunde jag inte bota honom. Jag kunde inte göra honom frisk, jag som var hans största trygghet i världen, det var ju inte såhär det skulle sluta. Men han hann aldrig bli rädd utan han somnade lugnt och stillsamt in.

Jag älskade och älskar honom så otroligt mycket så det värker i hjärtat. Det gör ont att inte ha honom här, att inte höra hans skuttande och att inte få hålla i honom.

Under mina tuffaste år i livet hade jag honom som fokus, han var det viktigaste. Han gick först, alla mina djur går först. Jag är mer av en djurmänniska än en människo - människa.

Han hade ett fantastiskt liv och han var kärnfrisk tills för ett dygn sedan då han insjuknade hastigt. Veterinären sa att det syntes att han var otroligt välskött, frisk och tam hermelin.

Min älskade bebis, tack för 7 magiska år, för att du med din livsglädje smittade av dig den till mig under mitt livs svåraste period. För att du höll mig sällskap på nätterna när jag vaknade av panikångest och att jag kunde byta gråten mot skrattet.

Dig älskar jag av hela min själ!

Sov gott, nanna kudden och hälsa Moffa!

Te amo ❤💔

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: FOOD

Jag brinner verkligen för god mat och idag blev det kyckling, med nudlar och wok. Om jag får säga det själv (och det får jag, hehe) så är jag lite av en mästerkock.

Jag bor ju själv nu i en egen lägenhet så jag får ju laga maten själv, eller det har jag ju faktiskt gjort ganska länge. Mamma och jag har turats om sedan jag var ganska liten. Jag har ju lärt mig utav den bästa!

Så nu ska ni få receptet på denna måltid som är perfekt vardagsmat. Snabbt, enkelt och gott!

// I really love great food and today I had chicken with noodles and wok. If I can say it myself (which I do, hehe) I´m a really good masterchef.

Now I live all by myself i my own apartment I have to cook for myself, I´ve done it as long as I can remember so it´s nothing new about that. I have learned by the best, my mama! I got it from my MAMA!

So now I´ll let you have my recipe for this meal which is perfect for everyday life. Fast, easy and yummy!

 • Kycklingbröstfiléer
 • Soja
 • Nudlar (Ägg)
 • Wokmix
 • Matlagningsgrädde
 • Habanero (Färsk)
 • 1 Gul Lök

GÖR SÅ HÄR:

 • Tina kycklingen om den är fryst (såklart), lägg i en ugnsfastform och droppa soja över. Lägg in i ugnen på 200 grader i cirka 45 minuter.
 • Hacka habanero och gul lök, lägg i stekpannan tillsammans med wokmixen så det blir klart. Häll över matlagningsgrädde och droppa lite, lite soja över för färgens skull.
 • Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen!
 • Häll av nudlarna och häll i dem i pannan.
 • Ta ut kycklingen och skiva i lagom tjocka skivor.
 • Volia, maten är klar!
 • Chicken Filets
 • Soya
 • Noodles (Egg)
 • Wook
 • Culinary Cream
 • Habanero (Fresh)
 • 1 Onion

DO THIS

 • Put the chicken into the oven, drip soya over. Let they stay in the oven on 200 degrees Celsius for about 45 minutes.
 • Chop habanero and onion, put into the frying pan together with the wok until it´s done. Poor over culinary cream and drip just a little soya over for the colour.
 • Boil the noodles due to the package!
 • Get the noodles into the pan with vegetables.
 • Get out the chicken and cut it into nice and normal pieces.
 • Voila, the food is ready!

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Khloé Kardashian är min absoluta förebild vad gäller träning. Hennes förvandling är så häftig, hon är så vacker.

Mamma brukar säga att jag har ungefär samma personlighet, jag kan inte heller hålla tyst, jag säger det jag tycker och tänker. Men det är ju charmen. Man kan ju inte gå genom livet och vara tyst, det är ju GÖR tråkigt.

// Khloé Kardashian is my role model when it comes to fitness and health. Her transformation are so cool and she´s so beautiful.

My mum often says that I have a similar personality as Khloé, cause I can´t either be quiet when people around me think I should. But I feel that it is quite charming! I believe that you shoulden´t go through life being quite, that´s too boring.

THE BEST REVENGE IS A GOOD BODY

YOUSEF AL-JASMI - BALMAIN

MARC BOUWER - THE BLACK DRESS (CAN´T FIND THE DESIGNER)

MICHAEL COSTELLO - HOUSE OF CB

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Paris Hilton är en businesskvinna utav rang, känns som att allt hon tar sig för bottnar i framgång.

Jag minns inte så mycket från Simpel Life tiden mer än att det var rabalder kring serien som även Nicole Richie var en del utav.

Såg att Paris, utöver parfymer, modellkarriären och skådespeleriet även jobbar som DJ, bl.a. på Ibiza, så coolt.

Hon fyller faktiskt år en dag innan mig, den 17 februari, hon är ju 17 år äldre än mig då hon är född -81 men hon ser fantastisk ut.

// Paris Hilton is a genuine businesswomen without a doubt, it feels like everything she touch turns into gold.

Personally I don´t remember a lot from the Simple Life era with Nicole Richie, nothing more than people had mixed feelings about the show.

Except from the perfumes, the modeling career and her acting skills, she also works as a DJ, sometimes even on Ibiza. So cool!

Her birthday are one day before mine, February 17th, she´s also 17 years older than me cause she is born -81. Paris looks amazing!

1. AUGUST GETTY ATELIER´S

3. YOUSEF ALJASAMI

1. GABRIELA CADENA

2. JEAN FARES COUTURE

1. MICHAEL COSTELLO

2. JEAN FARES COUTURE

3. HOUSE OF MILANI

Likes

Comments

Postad i: AROUND THE WORLD LIKE A GLOBETROTTER

Italien är ju gudomligt vackert, man måste uppleva det för att kunna förstå hur det är! Jag är så glad över att jag fått resa genom det stövellandet via buss. Man ser så mycket mer än om man flyger från punkt A till punkt B!

Det är ju ett otroligt sexigt land, både miljön och språket.

Jag vill ju åka till Amalfi kusten och bara vandra runt, ta snygga bilder och bara leva life, för at uttrycka mig ungdomligt.

Tänka att åka med sin kille på värsta resan och bara njuta av livet och varandra. Vore ju drömmen! Jag tror att den bästa att resa med är den man är kär i.

Varje resa jag gör ska jag göra ett fotoalbum av. Tänk vad många det kan bli på ett år, kan bli kul för barnen.

// Italy are such beautiful country, you have to experience it to be able to understand. I´m so blessed that I've had the opportunity to travel through that boot shaped country by bus. You got to see so much more that way then if you go by plane from A to B!

It´s so sexy both the environment and the language.

I want to go to the Amalfi coast and just walk around and live life.

The best human to travel with must be your boyfriend, just enjoy life together. That would be a dream!

After every vacay I do I´ll create a photo album! I think thats a good thing for the kids to have in the future.

POSITANO

Likes

Comments

Postad i: WORKOUT

Idag gick jag all in med träningen, jag boxades i 1 h, Twist & Shape.ade i 1 h, hoppade på studsmattan i 1 h, styrketränade i 1 h och promenerade i 1 h. Jag tränar 5 timmar om dagen för att jag vill och kan.

Mitt främsta fokus just nu är min kropp, att bli smalare och snyggare än jag någonsin varit.

Innan alla moralpoliser sträcker fram sina pekpinnar och vill berätta för mig hur jag ska leva MITT liv vill jag bara säga don´t. Jag är 19 år gammal och väljer själv hur mycket jag tränar, vad jag äter osv. Jag har ett tydligt mål, eller flera för att vara ärlig.

Jag äter inga kolhydrater eller mjölkprodukter för att droppa i vikt snabbare, så det jag äter är protein och grönsaker.

Jag gör medvetna val vad gäller hälsa och träning, så det känns bra.

För mig är det viktigt att vara smal och snygg.

Man behöver inte tycka eller göra som jag gör men jag gör som jag vill och detta funkar för mig till 100%

// Today I gave everything I have during my workout, I boxed for 1 hour, Twist & Shape:ade for 1 hour, jumped on the trampoline for 1 hour, did some situps, squats and other things like that for 1 hour and went on a PW for 1 hour. I workout for 5 hours a daycare I can and I will.

Mi main focus right now are my body I want to be thinner and more gorgeous then I´ve ever been.

Before people who thinks they have the right to tell me what to do with my life says anythin, think before you speak. I´m 19 years old and I know how to take care of myself. Thank you so much! I have goals I want to achieve quite fast so I´ll better work, haha.

I don´t eat any carbs or products containing diaries because I want to loose much weight fast, so my dinner is just chicken or fish with vegetables.

For me it´s important to look good and to be skinny.

You don´t have to do things the same way as I do or agree with what I have for workout routine but I´ll always do what´s best for me to a 100 percent.

Likes

Comments

Postad i: THINKING OUT LOUD

Igår började det nya programmet Temptation IslandKanal 5, det leds av Sofia Wistam.

Jag gillar ju Sofia tycker hon är så skön och cool, hon känns så ungdomlig och energirik. Jag lyssnar på hennes och Pernillas podd varje vecka, så bra så den rekommenderar jag starkt, WAHLGREN & WISTAM heter den.

Jag är inte så för alla dessa dokusåpor och reality serierna som svämmar över alla kanaler numera. Jag har aldrig följt säsonger och varit speciellt insatt mer än att jag vet och har koll på det allra mest nödvändiga. Paradise Hotel, Ex On The Beach, Big Brother och nu Temptation Island, var ska det sluta. Jag har absolut inget emot de som har eller är med i dessa program då de är myndiga och får ta det beslutet själva, dock skulle jag inte vara med själv. Kan inte se mig i en sådan situation!

Just Temptation Island förstår jag mig absolut inte på,, om du är i ett förhållande VARFÖR vill du då åka iväg och tänja på gränserna i ett förhållande. Är människor så uppmärksamhetskåta att de i princip säljer sitt förhållande för lite TV tid. Vem behöver ett TV-program för att veta om deras förhållande är värt att satsa på? För mig är det sjukt och otroligt konstigt! Det känns ju inte som att man har ett seriöst förhållande om man ställer upp i ett sådant program.

Vad tycker ni?

// Yesterday the new show Temptation Island had premiere on Kanal 5 and the host is Sofia Wistam.

I really like Sofia she seems like a cool women, so youthful and with a lot of energy. I´m listening to hers and Pernillas podcast every week, I´ll recommend it for you guys, it´s called WAHLGREN & WISTAM.

I´m not pro these shows like Paradise Hotel, Ex On The Beach, Big Brother and now Temptation Island. I have nothing against people whom decide to participate in this kind of programs cause they are 18+ and have to take responsibility for their own actions. I would´t do it for any money in the world. Can´t see myself in that kind of position!

I really don´t get the deal with this new thing Temptation Island, if you are in relationship, why on earth would you be a part of a show like this!? Just to see what happens? Actually, people does anything to get some fame even tho it might risk the relations in your life. If you have a serious relationship you wouldn´t need to try it on national television to make sure that he or she is the right one for you.

What do you guys think?

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Det har ju blivit jacksäsong nu vilket innebär att de närmsta månaderna kommer vara kyliga och gå emot kallare och kallare.

Men om man har en snygg jackgarderob så går dessa månader lite fortare och det blir rent av roligt att gå ut trots gråa dagar.

Mina favoriter just nu - från Madlady!

// It´s jacket season witch means that the months ahead of us are going to be cold and grey.

But if you have a nice and cute jacket wardrobe these months will go by as fast as the summer days did.

Believe it or not but you will love to head out for a walk when you have this pics in your life.

My favorites right now are from Madlady!

SILVER & READY TO MINGLE

Brave Soul - HERE - Cheap Monday - HERE

50 SHADES OF GREY

Parisian - HERE - Rut & Circle - HERE

MEN IN BLACK

Rut & Circle - HERE - Sixth June - HERE

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Missguided har ett samarbete med märket Barbie. Jag tror att alla små flickor har ägt en Barbie docka under sin uppväxt, det är ju definitivt något som alla människor känner till.

// Missguided have collaborated with the brand Barbie. I think that every little girl has owned a Barbie doll during their childhood, anyhow it´s something everyone knows about.


Black Sweatshirt - HERE - Black T-shirt - HERE

White Sweatshirt - HERE - White T-shirt - HERE

Sequin T-shirt - HERE - Dye Hoodie + Runner Short (50%) - HERE + HERE - Black Swimsuit - HERE

Be There In 5 Mins - HERE - I´m Busy - HERE

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Gigi Hadid har för 3 säsongen i rad teamat upp med det amerikanska modehuset Tommy Hilfiger för en åtråvärd kollektion. I år har rocken varit en stor inspiration för plaggen och det är även en kollektion som hyllar Tommys rock n roll bakgrund och historia. Rebelliska plagg med en feminin touch, perfekt ju!

// Gigi Hadid has for the 3 season in a row teamed up with the american fashion house Tommy Hilfiger to make a new desired collection. This year the rock n roll has been a big inspiration for the different pieces and it´s also a collection dedicated to Tommys rock background and history. Rebellious pieces with a feminine touch, perfectly perfect!

Bild från @moamattsson ´s blogg!

Picture from @moamattsson ´s blog!

Förra helgen besökte Gigi Danmark, Köpenhamn för att vara mer exakt, för att se hur de nordiska influencerna stylar hennes nya kollektion. Representanterna från Sverige var Amanda Winberg, Moa Mattsson och Alice Stenlöf. Tre stencoola tjejer med en fantastisk stilkänsla.

// Last weekend Gigi visited Denmark, Copenhagen to be exactly. She was on her #toghetertour to see how the nordic influencers are styling her new collection. The swedish girls who got the honor of representing Sweden was Amanda Winberg, Moa Mattsson and Alice Stenlöf. Three amazing girls with a really cool sense of style.

GIGI HADID

JOSEPHINE SKRIVER

JOURDAN DUNN

THE HADIDS

ANWAR, GIGI & BELLA

Likes

Comments