..Värsta dagen någonsin, jag orkar fan inte längre, less att gråta, less att låtstas allt är bra och det är lugnt. Den här dagen kommer säkert va piss från början till slut. Det svider i mina ögon, mitt huvud värker och jag vet fan inte vars jag ska ta vägen. En del säger ''tänk på nått annat bla bla blaaaaa'' Men vet ni vad? Det är INTE så jävla ENKELT. Jag har gjort allt till en jävla röra.

Nä! Jag slutar blogga, orkar inte. Hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jaa.. nu är det 2013, nu fan får det här året ta och bli bra, eller iaf bättre än 2012.. finns så mycket jag vill glömma där ifrån. Nu väntar jag iaf att nikke ska logga in på skype och va social. Ganska trött så ska gå och lägga mig på någon timma! Men det var allt för mig, hörs!


Man hade ju iaf lite grann att smälla förut..

Likes

Comments

allt känns bara fel... sämsta nyåret någonsin! Men ska försöka göra det bästa av det! Ska fara och flytta skotern! Sen blir det att fixa sig lite, och ordna kameran. Vet inte riktigt vad som händer sen, men vi hörs!

Likes

Comments

Alltså kan inte säga om det här är en bra eller dålig dag, bara så less, förvirrad, har ingen jävla aning vad man ska göra. Less att låtsas att allt är bra hela jävla tiden, när det inte ens är i jävla närheten!! Vill bara försvinna! (nej inte dö..) Nuförtiden dömer ju folk en för vad som helst... Bara less att låtsas vara glad hela tiden... /:

Catmeowt LOCURAS, CRISTALES, DESPERTARES SIN RESTO. i wanna be adored 

Likes

Comments

Hej! Nu snackar man skype med jocke, nikke och valle och lyssnar på lite musik. Imorgon blir det kaaanske att dra till happis, om man ids! Inte orkat blogga förut, gör jag egentligen inte nu heller men! Ska dra och lägga mig på en stund, så man inte sover bort hela eftermiddagen som vanligt. Men ska fortsätta vara social med fjantarna nu så, hörs!

-..REDBUUUUUUUULL!..-

 

Likes

Comments

Hej! Snart är kl halv 8, snackat skype hela natten med greta och charlie, inte ett dugg trött så. Ska snart duscha och slå igång en film. Kommer säkert somna senare så jaa.. Får se vad som händer senare idag, nog för att jag säkert somnar och sover bort hela eftermiddagen så ja, hörs!

-..BAOOOOOOOOOOOOO..-

Likes

Comments

Aja! Nu pratar man skype med greta, och kollar lite på facebook, fick så äckligt ont i axeln nyss, har typ ingen känsel i den nu! Älsklingen kommer kanske imorgon eller det blir ju idag, annars blir det att fara till greta och sova nog! Men har typ inge mer att säga! Hörs!


-..Aa det är ju det!..-

 

Likes

Comments

Hejj! Nu sitter man i sängen och lyssnar på musik, fixat basen lite så. Blev väckt kl 2.. kunde inte somna om sen så! Måste egentligen städa mitt rum, för det ser helt förjävligt ut, men ids inte, eh! Vet inte vad jag hittar på sen, kanske ringer och ser om jag är med någon! Ja igår kväll drog jag iaf till Ella innan hon börja fara till sri-lanka, kommer ju inte få se fjanten nu på 2 veckor.. :( Men ska nog hitta på nått nu, hörs!


-..Min fjant, att du lämnar mig kvar i sverige..-

-..Så där smått ''normala''..-

Likes

Comments

Hej! Nu sitter man lite halv död i sängen och typ stirrar in i en vägg, nej men lyssnar på musik, ska kanske slå igång någon film, om igen social jävel kommer på skype. Somnade kl 6 imorse och väcktes 9, för att jag skulle till luleå med linnea och shoppa lite, och då blev det att tillbringa dagen med epic också! :D Ni kanske inte förstår vem jag menar när jag säger epic, så jag menar då guuuuuuustav. Ja vi gjorde nog inte så mycket, plåga dom lite på affärer och sånt! :D Sen så skulle jag och linnea ta en buss som gick 16:35 men nej så klart var den full.. och dom sa ''vänta det kommer en ny buss snart BLA BLA BLAAAAAA!'' mer än en timma senare kom det en, men den var inte till oss så jaa. vi fick vänta ett tag till, och till slut lyckades som där jävlarna fixa en, säger bara, GRATTIS! -.- aja det var typ min dag kortfattat! Håller iaf på att bli sjuk nu, så hörs!

-..Min fru i bussen! :* och så klart var den ju svin kall också.. -.-..-

Likes

Comments