Har varit hemma och bara legat i sängen och kollat på film och sovit, då jag har fått en rejäl förkylning och feber... Tur man fick lite sällskap iallafall under dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

6 MÅNADER I USA!!!! Har alltså varit hemifrån i ett halvår, tiden går så fort kan inte fatta det.

Idag så vaknade jag och Emma upp hos mig, lagade pannkakor till frukost och gjorde oss iordning. Blev även bjudna på lunch av min värdmamma på panera bread, det tackar man aldrig nej till. Efter det så hämtade vi upp Sanna och åkte till Tysons och shoppade lite, senare på kvällen mötte vi upp Ebba och Ana och åkte och kollade på den nya filmen "insurgent" på bion.

Likes

Comments

I lördags så åkte jag, Sanna och Ebba in till DC för att vara med i en zumba-klass vid alla monumenten. Detta var en aktivitet för en festival som hålls nu i DC, (spring into fitness festival). Senare kom även Emma in och mötte oss för lunch på Vapiano. Så kul att få träffa Emma igen då även hon är ifrån Karlskrona och vi gick på samma gymnasie.

Iallafall, senare åkte jag hem igen och sen vidare till tjejernas dansuppvisning. Efter den så åkte Ebba,Emma och jag hem till Sanna för att äta svensk mat ( beasås var väl det vi kallar för svenskt), tittade även på den nya Beck filmen. Slutade kvällen med att Emma sov över hos mig. En lördag när den är som bäst!

Likes

Comments

Den 17 Mars så var the st Patricks Day här. Enligt myterna så måste du bära grönt annars får andra personer nypa dig. Ägde ett par gröna strumpor som tur väl var. Och självklart passade värdmamman på att göra en tårta till kvällen.

Likes

Comments

I måndags var tjejerna lediga ifrån skolan, så vi passade på att vara lite kreativa hela dagen! Målade tavlor och massa annat och byggde även en koja ute och lekte utomhus då vädret var underbart.

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 3921987123"

 

Likes

Comments

I lördags så var både värdpappan bortrest och barnen skulle iväg till ett äventyrsland över helgen med deras bästa kompis. Vilket då menades att det bara var jag och värdmamman hemma. Senare på kvällen åkte jag vidare för att fira Ebba som fyllt 20.

 

Vill bara förklara hur glad jag är som har fått en sådan underbar värdmamma i min familj, egentligen är hela familjen snäll. Men gud var jag gillar värdmamman. Hon kom upp till mig på mitt rum en dag i veckan och ville fråga mig en sak. Först trodde jag bara rent spontant att de hade något att göra med jobbet, men visade sig att hon vill fråga om jag vill äta ute en dag i helgen då alla andra var iväg. Hon erbjöd sig att betala och bjuda mig på lunch för att hon helt enkelt kände för att det skulle varit kul med lite egentid med mig och att det bara skulle vara vi tjejer för en gångs skull.

 

Enda sedan jag kom hit har hon verkligen varit som en extra mamma för mig (på ett positivt sätt) och hon gör allt för mig för att jag ska må bra och vara lycklig. Hon litar även jätte mycket på mig, vilket också känns bra och vi kan prata om allt med varandra. Även hon öppnar upp sig för mig och pratar om allt, vilket också känns jätte bra. Hon har bara helt enkelt ett stort hjärta, vilket är underbart och gör min tid här så mycket enklare. 

 

Likes

Comments

Födelsedagsfirande hela dagen för Ebba som fyllt 20. började med att äta ute på en Thairestaurang med massa kompisar. Efter det åkte vi hem till Ebba och förfestade innan vi tog taxi in till en club i DC. Var hur trevligt som helst, och hade jätte kul med alla vänner.

 

 

Likes

CommentsHelgen bestod av lite jobb på lördagen då värdföräldrarna skulle åka och kolla på en ny bil. Tjejerna hade sin bästa vän och hennes bror över, så de lekte för det mesta själva. Så var inte jätte jobbigt att passa dom då jag mest satt på mitt rum med datorn.

Senare på kvällen så åkte Ebba, Sanna och jag till Silver Dinner och åt middag och senare åkte vi hem till Ebba och kollade Melodifestivalen.

Söndagen bestod av gymmet, skypa med mamma och pappa, och senare bestämde sig Sanna och jag oss lite spontant att åka till Tysons och kolla runt lite. Slutade med ett par nya nike skor.

 

Likes

Comments