Ja, idag har man alltså varit här i 5 månader! Tiden går fort, och om bara ungefär en månad kommer pappa och Birgitta hit och hälsar på!

I helgen har det varit snöstorm här, så i fredags så blev det en filmkväll med Sanna och Ebba hemma hos mig! Lördagen jobbade jag hela dagen och på kvällen skulle jag egentligen ut på middag, men kunde inte köra någonstans pga all snö och vägarna inte var plogade...

Nu i söndags har jag bara tagit det lugnt, lunchat med Sanna och åkte till gymmet en runda.Fick även denna bilden ifrån mitt gamla jobb på semledagen. Haha, vet dock inte om jag ska det positivt! Dock har de inte glömt mig helt ännu! Men gjorde iallafall min dag!

 (Kunde inte vända bilden...)

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen farmor. Hoppas du får en bra dag, saknar dig.

 

 

Likes

Comments

Då var det bokat. 15 April åker jag till Miami på semester tillsammans med några svenska vänner ifrån hemifrån som också är i USA och jobbar som Au Pairer. Först i 3 dagar ska jag spendera tillsammans med Michelle & Sanna, efter det så ska jag spendera resten av dagarna med Emelie och hennes familj som kommer över och hälsar på. Fick även reda på nu att även pappa och Birgitta kommer att befinna sig i Miami i 2 dagar samtidigt som mig, så kommer säkert träffa dom igen där. Längtar verkligen, ska bli skönt att komma iväg till värmen nu efter en lång vinter.

 

 

 

Likes

Comments

I helgen så var det Allahjärtansdag! Hände inte så mycket den kvällen då jag var tvungen att jobba, medan vföräldrarna skulle ut och äta middag. Åkte och åt middag med tvillingarna på deras favoritställe, och när vi kom tillbaka blev det popcorn och mys framför en film.

Kollade även på den nya filmen "Fifty shades of Grey" på bio med Ebba och Sanna dagen innan!Passade även på att skypa med min kusin/vänner/släkt, då de hade kalas för min kusin Rebecca. Skulle så gärna viljat vara där och firat hennes 20-årsdag! Grattis igen Rebecca! 

Likes

Comments

I tisdags så åkte jag, tvillingarna och värdmamman och kollade på en high school basketmatch. Det var nämligen så att tvillingarnas kompisar från deras gamla skola skulle uppträda med en dans i halvtid.

Och igår så passade vi på att åka till en hundpark i närheten med Quinton. Var väldigt lerigt där, så slutade med att vi var tvungna att ge honom ett bad senare på kvällen!

 

Likes

Comments

Lite kort vad som hänt senaste dagarna!

Så förra veckan blev skolan inställd pga snö en av dagarna, så tog med mig barnen ut och åkte pulka osv. Inte jätte mycket snö... Men som vanligt är amerikanerna så rädda för snön, så de stänger alla skolan så fort det kommer en liten snöflinga...

I helgen så bowlade jag med värdfamiljen och åt ute med dom! Mysigt och roligt! Söndagen så åkte jag och Sanna och åt brunch på Bob Evans. Senare på kvällen så kollade jag tillsammans med min värdfamilj på Super bowl.

Har även börjat college nu! Så i fredags var min första dag! Helt okej
faktiskt. 

Likes

Comments