Nu är dagen kommen, imorgon så är det min sista dag hos familjen för sen är det dags att bege sig på andra äventyr i USA.

Denna sista kvällen tillbringades med en hejdåmiddag för mig, blev många tårar.. Ska bli så sjukt jobbigt att lämna familjen, man märker verkligen hur nära man har kommit alla i familjen och nu ska man behöva säga hejdå.... hatar att säga hejdå när man inte vet när man träffas igen...


Men iallafall, imorgon bär det av till California, San Francisco där jag ska åka på en roadtrip runt californien i 15 dagar och sedan bär det av till Hawaii i en vecka också innan det är dags igen att bege sig tillbaka till Sverige igen efter ett år.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu börjar nedräkningen verkligen ta fart. Sitter just nu i bilen med värdfamiljen påväg mot beachen i North Carolina, där vi har hyrt ett hus tillsammans med en annan familj för en veckas semester. Ska bli så skönt med semester nu efter allt jobb under barnens sommarlov. Då är man värd att ligga på stranden och bara ta det lugnt.

Men tanken slog mig nyss att jag dock bara har 20 dagar kvar tillsammans med min värdfamilj här i D.C innan jag åker vidare på mina egna äventyr i USA. Och efter det är det dags för hemfärd till Karlskrona i Sverige. Mycket märklig känsla som uppstår, men samtidigt ser jag framemot att träffa familj och vänner där hemma igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Central Park

En av byggnaderna som Gossip Girl är inspelad på

Likes

Comments

En weekend i New York City med sin bästa vän ifrån Sverige satt inte fel.

Likes

Comments

Likes

Comments