Header

Denna helgen är det jobb för hela slanten! Det blev ett gäng klippningar imorse men efter lunch bjöds det på en härlig balayage. Älskar verkligen frihandsfärg, kreativt och gott! Jag tycker folieslingor och bottenfärger är lugnande, lite terapeutiskt medan en frihandsfärg är lite mer utmanande och mycket mer skapande. Det är viktigt att våga fylla ut med all sin potential och framför allt våga testa nytt. På denna kunden testade jag faktiskt en "ny" (för mig åtminstone) nyanseringsblandning och det blev fantastiskt fint med världens lyxigaste känsla, eller hur! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens pasta i en takeaway-låda. Det blev pasta från Nello idag, det är ju ändå fredag. Smörstekt kyckling och svamp med tryffelpestosås. Mums!

Likes

Comments

Idag är det ledigt för min del! Har hela dagen fullspäckad, franspåfyllning nu på morgonen, räta ut ryggen vid lunch och nya naglar direkt efter det. Fullt ös medvetslös, that's how I roll.

Hade en riktig pest-eftermiddag igår. Hade två kunder efter lunch, en väldigt stor färgbehandling och efter det lite frans- och- brungrått plus klippning. Var ju bara det att färgen inte fäste i kundens botten /facepalm/ trots både noggrannhet och jävlar anamma. Fick lägga på ytterligare en toning efteråt och tack och lov var sista kunden världens goaste så det löste sig fint. Men stressen när det enda man ser är att färgen är fläckig. Slutresultatet blev superläckert! Synd bara att vi inte hann styla, blev inga fina bilder :(

Nu ska jag och min lilla fluffboll mysa lite till innan dagen drar igång 👍🏼

Likes

Comments

Frodo var mig en riktigt liten ledsen sak imorse när jag skulle gå till jobbet. Jag får lika ont i hjärtat varje gång jag låser dörren om honom, men vad ska man göra. Han får ju sällskap om bara några timmar.

Idag är det fullt upp för min del - har fullt schema ända fram till 19. Man får väl gilla att vara lite poppis 💁🏼

Likes

Comments

Fredagslyx. Ceasarsallad på Nello. Eftermiddagen består av en styck folieslingor av någon typ och sedan starwars-mys med papi hemma.

Likes

Comments

00:01. Då var det dags, det där som jag de senaste dagarna grämt mig lite för, idag(tekniskt sett igår) ville jag vrida mig ur skinnet och gömma mig tills det blev torsdag. Jag satt igår och bara stirrade in i min garderob utan att förmå mig att varken ta fram kläder till imorgon(tekniskt sett idag) eller tänka på vad som ska fram tills på lördag när det ska firas med buller och brak.

00:02. Två minuter. Jag är alltså nu tjugotvå år gammal och två minuter. Kan ärligt talat säga att jag inte tog tillvara på min sista dag som tjugoett, men vad är tjugoett för ålder ändå. Inget speciellt här i Europa i alla fall. Hade jag bott i USA, varit amerikan, då jäklar vilket år det hade varit. Men det året har vi när man fyller arton, eller kanske snarare tjugo. Det är fyra, eller två, år sedan. Vad tiden går fort.

00:08. Jag snubblade över en artikel på Metro idag som handlade om just det, att tiden går förbannat fort. Tydligen beror det på att man inte skapar lika många "nya" minnen som man gjorde som liten/ung/mindre. I mina öron låter det väldigt sorgligt, som jag ser det så levde man kanske mer då än vad man gör nu. Det är svårt att hitta mer i sova-jobba-äta-spiralen. Artikeln hittar ni förresten här.

00:13. Jag har Facebook uppe på en tab i safari, ser att det står "(4) Facebook" på den. Vet inte varför, men jag vill faktiskt inte kolla. I vanliga fall hade jag blivit helt förtjust i att det är någon som vill åt min uppmärksamhet. Jag vet precis vad som väntar - drygt en total på 100 grattis på min sida som alla dessutom förväntar sig svar. Jag brukar bara gilla och sedan skriva ett inlägg i övermorgon(tekniskt sett imorgon) med tusentack. Ska kanske börja med att säga det här?

00:17. Vi gör så, go with the flow. Jag fyller bara år en gång om året. Tusen tack i förskott allihopa! Nu stänger jag kanske eventuellt ner dator och telefon tills jag orkar ta tag i sms och meddelanden och diverse grattis-bilder, nu när jag eventuellt ska firas för att jag eventuellt blir gammal och grå.

^Så här såg det ut förra året, fest med min finaste Amanda + polare och middag med lillasyster+familj^

Likes

Comments

Jag kom ifrån jobbet tio över sex, parkerade hemma tio minuter senare. Först middag med farmor och pappa, nästan en timmas välbehövt tjöt med min fina Amanda och nu lite mys med min prio ett. Ikväll har vi(jag) gjort lavacake aka chokladfondant. Tyvärr hade vi inte någon glass i frysen så det fick bli lite jordgubbar till.

Köpte gubbarna på impuls, skulle egentligen bara ha ägg och choklad på Hemköp MEN där stod det en halv kyldisk med jordgubbar för ENDAST TIO KRONOR enligt den stora gula skylten. Grön som jag är plockar jag självklart på mig en låda som såg fin ut - för mamma har sagt att frukt, det är minsann nyttigt. Och gott. MEN. När jag sen väl tog fram dem och skulle skära upp dem så är en tredjedel så skadade att jag slänger dem direkt. Inte konstigt att de var billiga.

Likes

Comments

Jobbehelg och jobbelördag. Dagen bjuder på två långfärger, tre herrklippningar och sedan middag hemma hos farmor.
Igår däremot tog jag och unnade mig en utelunch, något måste man fira fredag med.

Likes

Comments

- gnocchi i botten - paprika - kalamata - kapris - körsbärstomater - oregano - buljong -
tillbehör/ baconstekt chorizo

Likes

Comments