Header
View tracker

Fredagslyx. Ceasarsallad på Nello. Eftermiddagen består av en styck folieslingor av någon typ och sedan starwars-mys med papi hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det blev mycket bättre när jag fick sovit på saken. Vaknade till en mass sms och en hel del knäppa bilder på Facebook. Just nu pratar jag med min syster över FaceTime. Drar bort det eventuella och fyller år och har en riktigt bra dag. Punkt och utropstecken.

Likes

Comments

View tracker

00:01. Då var det dags, det där som jag de senaste dagarna grämt mig lite för, idag(tekniskt sett igår) ville jag vrida mig ur skinnet och gömma mig tills det blev torsdag. Jag satt igår och bara stirrade in i min garderob utan att förmå mig att varken ta fram kläder till imorgon(tekniskt sett idag) eller tänka på vad som ska fram tills på lördag när det ska firas med buller och brak.

00:02. Två minuter. Jag är alltså nu tjugotvå år gammal och två minuter. Kan ärligt talat säga att jag inte tog tillvara på min sista dag som tjugoett, men vad är tjugoett för ålder ändå. Inget speciellt här i Europa i alla fall. Hade jag bott i USA, varit amerikan, då jäklar vilket år det hade varit. Men det året har vi när man fyller arton, eller kanske snarare tjugo. Det är fyra, eller två, år sedan. Vad tiden går fort.

00:08. Jag snubblade över en artikel på Metro idag som handlade om just det, att tiden går förbannat fort. Tydligen beror det på att man inte skapar lika många "nya" minnen som man gjorde som liten/ung/mindre. I mina öron låter det väldigt sorgligt, som jag ser det så levde man kanske mer då än vad man gör nu. Det är svårt att hitta mer i sova-jobba-äta-spiralen. Artikeln hittar ni förresten här.

00:13. Jag har Facebook uppe på en tab i safari, ser att det står "(4) Facebook" på den. Vet inte varför, men jag vill faktiskt inte kolla. I vanliga fall hade jag blivit helt förtjust i att det är någon som vill åt min uppmärksamhet. Jag vet precis vad som väntar - drygt en total på 100 grattis på min sida som alla dessutom förväntar sig svar. Jag brukar bara gilla och sedan skriva ett inlägg i övermorgon(tekniskt sett imorgon) med tusentack. Ska kanske börja med att säga det här?

00:17. Vi gör så, go with the flow. Jag fyller bara år en gång om året. Tusen tack i förskott allihopa! Nu stänger jag kanske eventuellt ner dator och telefon tills jag orkar ta tag i sms och meddelanden och diverse grattis-bilder, nu när jag eventuellt ska firas för att jag eventuellt blir gammal och grå.

^Så här såg det ut förra året, fest med min finaste Amanda + polare och middag med lillasyster+familj^

Likes

Comments

Jag kom ifrån jobbet tio över sex, parkerade hemma tio minuter senare. Först middag med farmor och pappa, nästan en timmas välbehövt tjöt med min fina Amanda och nu lite mys med min prio ett. Ikväll har vi(jag) gjort lavacake aka chokladfondant. Tyvärr hade vi inte någon glass i frysen så det fick bli lite jordgubbar till.

Köpte gubbarna på impuls, skulle egentligen bara ha ägg och choklad på Hemköp MEN där stod det en halv kyldisk med jordgubbar för ENDAST TIO KRONOR enligt den stora gula skylten. Grön som jag är plockar jag självklart på mig en låda som såg fin ut - för mamma har sagt att frukt, det är minsann nyttigt. Och gott. MEN. När jag sen väl tog fram dem och skulle skära upp dem så är en tredjedel så skadade att jag slänger dem direkt. Inte konstigt att de var billiga.

Likes

Comments

Jobbehelg och jobbelördag. Dagen bjuder på två långfärger, tre herrklippningar och sedan middag hemma hos farmor.
Igår däremot tog jag och unnade mig en utelunch, något måste man fira fredag med.

Likes

Comments

- gnocchi i botten - paprika - kalamata - kapris - körsbärstomater - oregano - buljong -
tillbehör/ baconstekt chorizo

Likes

Comments

Jag brukar ofta glömma av att inte jämföra mig med andra, speciellt på jobbet. Det är så ruskigt lätt att jämföra mina jobb med andras. Ibland så tycker jag att jag är så fruktansvärt dålig helt utan anledning. Man är ju i tävling med sig själv, inte någon annan. Jag är bara så duktig som jag tränar mig själv att vara. Det är svårt när man har riktigt låga dagar, hade en sån dag förra veckan. Men idag har jag känt mig rätt duktig, hade ett katastrofhår imorse och ångrar att jag inte tog före och efter-bilder på henne för det blev riktigt fint, jag blev 100% nöjd. Jag brukar kanske trilla ner på 80-90% nöjd, alltid är det något som man hade kunnat göra lite bättre men denna färgen hade jag inte kunnat göra mycket mer. 

När det känns som man lyckats så brukar min dag rulla på rätt så bra, självförtroende-boost eller något sådant. Kommer nog rulla på den vågen imorgon också. 

Likes

Comments

Min måndag har varit som vilka andra måndagar som helst. Samma lunk, äta jobba luncha jobba gå hem sova, som vilken måndag som helst. Måndagar är mitt aber, precis som många andras. Katten Gustaf till exempel, han är klockren på det här med måndagar. Skillnaden är väl att jag har tre måndagar på två veckor, en måndag för mycket helt enkelt.

Idag har flutit på som i ett töcken faktiskt, med tung dimma efter lunch. Min eftermiddagsfärgning var en omständig färgning med ett så fruktansvärt tjockt hår. Jag trodde jag skulle avlida långsamt. Inte nog med det var kvinnan så galet omständig. Började fundera på om hon gått väldigt missnöjd från någon salong någon gång, det måste man nästan ha gjort för att bli så petnoga och till och med avbryta mig i mina slingor med "men ska du inte göra tätare än så". Fastnade i min rörelse och blev så paff att jag inte visste vad jag skulle säga. När personen i stolen säger "fria händer bara det inte blir varmt" så antar jag direkt att det är jag som frisör som bestämmer var slingorna ska vara. Det är ändå min expertis och hon som kund kommer till mig för hjälp. Min tanke efteråt var "nä men du, gå hem och gör din egen botten och lägg dina egna slingor om du nu ska instruera mig hur jag ska göra mitt jobb". Men - kunden har alltid rätt. Nästan.

Nu står det fika med pappa på agendan, jordgubbar och kladdkaka.

Likes

Comments

Efter blod, svett och tårar (nja, kanske mer tre laddningar med blekning, en hel del folie, vilja och Guds gåva till frisören - Olaplex) så gick jag & Malin från - som hon själv sa - pissgult till en mycket klarare blond färg. Inspirationen var Elsa från Frost.
Nu vankas det lunch för min del och sedan ytterligare en färg på eftermiddagen.

Likes

Comments