Kommit till en punkt där jag känner mig otroligt tillfreds inombords. Vardagen rullar på i en oändlig fart, men det känns helt okej. De där fina stunderna finns lite här och var i veckorna. Jag har fantastiska människor omkring mig, det rullar på bra med skola och jobb, jag bockar av mål efter mål på min lista och jag och M har en plan tillsammans. Det är mycket som får en att känna små lyckorus lite då och då. Det är harmoni i mitt liv och jag kan inte sluta glädjas åt vart jag är idag, och vart jag är påväg.

Njut av nuet, njut av det ni har, vart ni är. Man får inte glömma att stanna upp och ta vara på de stunder som är, stora som småMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Jag har gett mig själv lite extra press i höst, trots att jag skriver min C-uppsats. Jobbar nämligen heltid resterande dagar jag inte är i skolan. Ibland undrar jag nog vad jag gett mig in på. Men än så länge funkar det riktigt bra!! Jag är en person som gillar den där lilla extra pressen. Nu måste jag nämligen sitta med plugget när det finns tid över, att skjuta på det finns liksom inte på världskartan. Jag älskar nämligen att ha kommit igång med jobbet redan, de dagarna är guld! Så det fanns ingen tvekan på att säga nej haha.

Mannen rusade iväg till jobbet för ett tag sen, idag lät det "Kan jag inte bara få vara hemma med dig idag istället.." innan han klev ut genom dörren. Min gose <3. Jag har startat upp lugnt idag, med plugg i sängen. Solen lyser in med jämna mellanrum, dessa höstdagar är fantastiska enligt mig. Längtar tills träden skimrar i olika färger. Om en stund ska jag packa ihop och åka till universitetet för lite tentaplugg och föreläsning.

Likes

Comments

Allmänt

Och hösten är framför fötterna. För visst är det höst i luften. Jag har haft en paus ifrån bloggandet som ni helt klart inte kan ha gott miste om. Och mycket har hänt sen sist. Vi har fått flytta hem efter 5 månaders renovering, jobb, semesterdagar i Venedig har hunnits med och härliga restaurangmiddagar här hemma i Sverige.

Nu är semestertiderna över för min del. Jag jobbar heltid två veckor till innan den sjunde och sista terminen drar igång på universitetet. Det blir en hektisk höst med både jobb och plugg för mig, men det är lite så jag gillar det också. Helst tio bollar i luften.Likes

Comments

Allmänt, Inredning

Fullt ös medvetslös! Varvar med plugg och jobb och allt annat där i mellan. Jag har så otroligt mycket idéer i mitt lilla huvud! Nu är jag igång med projekt låda för återvinning. Vi har kassar för pant, kartonger och så vidare som bara står och ser fula ut. Så jag håller på och ska snickra ihop en låda! Ritningen är klar, färgen är inhandlad, så på söndag är det hamra lite som gäller.

Var förbi lägenheten idag också, träffade på en av arbetarna. Dom håller på och lägger fix som ska torka, och på måndag kommer golvläggarna! Nånstans efter det börjar dom väll med kaklet i badrummet. Tre veckor har vi fått höra att allt ska ta. Hoppas dock det blir klart tidigare.. Äntligen ett slut i sikte!

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa

Att vakna av gulligt sms från M kan verkligen göra hela dagen, han har så stort och varmt hjärta den där mannen. Men oj vad jag saknar honom om dagarna, jag vill bara hem och få vårt liv tillbaka. Hoppas på återkoppling av hantverkarna imorgon, något som dock inte är så självklart..

Idag är det en j*kla massa plugg som ska göras, lite träning ska klämmas in också. Har ni Icas hälsoapp? Där kan du samla upp till 25% rabatt genom att röra på dig!Likes

Comments

Allmänt

Jag är bra på att stanna upp och vara glad för allt jag har i livet, känna och vara i nuet, uppskatta saker. Men jag är en riktig rackare på att alltid vara på väg någonstans också! Jag har alltid planer, vill något mer, vill framåt. På gott och ont måste jag säga! Men det väger ändå jämt eftersom jag är bra på att vara här och nu med. Dock är jag inne i någon period nu när jag inte riktigt känner mig tillfreds, jag vill MER! Jag ser liksom allt skymta där borta, jag vet hur jag ska komma dit men det där med tålamod verkar jag glömt för tillfället. Sen är det inte helt rimligt att ha 20 bollar i luften samtidigt, men det vill inte mitt drivna jag riktigt förstå just nu.

Likes

Comments

Allmänt

Vilken helg, fullrulle kan man ju säga! I lördags åkte jag go-cart med M och grabbarna. Var lite väl kaxig och sa att jag skulle vinna, men så blev det ju inte haha! Borde fått lite handikapp som ensam tjej, grabbsen hade ju dessutom kört förut vilket jag inte hade. Men oj va kul det va! Kommer lätt köra fler gånger! Vi avrundade kvällen framför eurovision med god mat och tilltugg.

Söndagen bjöd på kalas för min man eftersom han fyllde år! Jag stod för tårtan, blev en lagom stressig förmiddag med den kan jag ju säga. Och en hel del skönhetsfel för det blev lite för tajt med tid, men M var lika glad ändå! Och hur glad blir man inte när gästerna säger att det är den godaste tårtan de ätit? M var hel nöjd med dagen och han blev lagom lycklig av presenten från mig, lite chockad också. Det väntas nämligen en weekend till Berlin, bara han och jag. Datum är inte bestämt än utan vi bokar in när vi hittar dagar det passar.

Jag skulle ge den där människan allt han önskar sig om jag kunde. Att se den där glädjen och lyckan i hans ögon är obeskrivlig. Snart 7 år ihop, och jag älskar honom mer än någonsin.


Likes

Comments

Allmänt

Vakna med en sån energi idag! Åkte tidigare till universitetet för lite plugg innan föreläsningen, och väl hemma efter tågförseningar sitter jag med bok och dokument i högsta hugg. Ser ut att bli en väldigt produktiv dgg för mig, det var ett tag sen jag hade den här motivationen. Ska se till att fixa lite annat när jag väl är i farten! Det där mindre roliga skjuts alltid på.

Håller även på att planera inför helgen, min käre livskamrat fyller 25! Och vem står för bakandet om inte jag! Ska bli såå kul, han ska få en lite specialtårta. Jag hoppas jag klarar utmaningen bara haha, kommer nog undra vad jag gett mig in på när jag väl håller på..


Likes

Comments

Inredning, Allmänt

M är på jobbet och jag ska snart iväg och träffa en vän för lunch och kaffe ute i solen. Vi var ute och åkte lite igår, hamnade på fabriken i Sparreholm. Hittade lite nytt till hemmet, ramar, krokar, kuddfodral och handdukar från Gripsholm. Några tröjor blev det också. Vi lunchade på ett mysigt ställe och sen åkte vi hemåt och tog en sväng till gymmet.

På kvällen tände vi grillen, man inser hur mycket man saknat dessa härliga sommarkvällar!! Finns det något bättre? Sitta med lite gott tilltugg och en god dricka i handen i väntan på maten, sitta ute och umgås och bara vara.


Likes

Comments

Vilket var på tiden tycker jag! Nog för att pollenallergin är pain in the ass rent utsagt, så är det en härlig känsla att kunna gå i lättare kläder och se det gröna börja komma fram. Jag har äntligen börjat hitta lugnet i all den här röran som är just nu. M kommer idag och vi har fantastiska dagar framför oss, lite ledighet men också lite jobb för oss båda. Vi ska ta vara på lediga dagarna i alla fall och ta hand om varandra lite extra, bara vara vi. Något som är viktigt i en relation när det är mycket runt omkring som kan vara väldigt påfrestande, vilket vi haft i fyra månader snart.

Nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp en tjej för att lämna produkter, blir kanske en sväng på stan också.

Njut av vädret vänner!


Likes

Comments