View tracker

Sjukt trött efter en lång dag!  3 hästar ridna på både bana och ute i skogen😊 Vi började dagen med att vattna ridhuset, sedan mockade jag och red Skinkan efter det. Han blev fin och vi tränade lite skänkelvikningar och byten, träningsvärken i magen kommer inte vara rolig imorgon😅 Sen red jag och Madde ut i skogen på Jaeken och Dardo, mysig tur i en mysig skog👌 När vi kom tillbaka tog vi in hästarna och tog sedan lunchrast! Under eftermiddagen red jag Pirata och gick med Urano. Till middag fixade köttbullar och potatis med gräddsås, lingonsylt och bubbel, en efterlängtad svensk måltid!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag snart vart i Frankrike i tre veckor och tiden har bara flugit förbi! Jag har äntligen börjat lära mig vilken häst som är vem och vilken utrustning var och en ska ha vid ridning, longering och ute i hagen.
Jag har mest ridit på två spanska hästar där den ena, Pirata, inte vill ha någon kontakt så det jobbar jag på med den och han har haft en senskada och vi har precis börjat med galoppen och det går framåt😊 Den andra hästen, Dardo, är busig och trög så han måste man jobba för att få fram honom men även tänka på att få upp hans huvud så han inte bockar! Sjösvett efter man ridit honom😅

Idag fick jag äntligen känna vad dressyr är då jag fick rida på Bayronne eller Skinkan som vi kallar honom, en fin häst med ett bra steg och rolig att rida!

Dardo

Pirata

Skinkan

Likes

Comments

View tracker

Nu är det äntligen dags för att flytta till Frankrike och börja jobba på den mysigaste hästgården jag sett! är sjukt taggad och det kommer bli så otroligt kul och lärorikt!
Nu är jag på väg till Stockholm för att stanna där över natten och 07:15 lyfter flyget.
kommer sakna familj och vänner men framför allt Cananga. Han blev behandlad av en kiropraktor under veckan och jag red honom i fredags, det kändes att han blivit bättre och jag tror att han kommer bli fin snart igen, men det jobbet överlämnar jag till mamma! Ser fram emot att se hur han blir!!😄

Ska försöka uppdatera bloggen mer nu!😊

Likes

Comments

Hoppningen idag gick bra! Vi tränade på vattenmatta, trippelbarr och trekombination som var väldigt nyttigt eftersom Cananga blir het i kombinationer och kommer nära de sista hindren, men han var duktig och jag är nöjd!😁

Likes

Comments

Igår tränade jag och Cananga på att hoppa över "läskiga" hinder som visade sig inte va så läskiga, han skötte sig riktigt bra och vi fick många fina språng och en bra känsla! Idag ska vi åka till ridskolan för en hoppträning:)

Likes

Comments

Nu är det klart, 25 juli lyfter planet till Frankrike och jag ska börja jobba! Det ska bli så otroligt roligt och lärorikt år!

Men om det är någon som känner sig sugen på att själv börja jobba där så finns det en plats kvar. Det är alltså under ett år med tre veckors semester totalt och boende + mat ingår i "lönen" som är ca 1000kr i månaden, ni kommer få jobba i stallet, fodra, mocka nån box, men främst rida roliga och fina hästar.
Gården är väldigt mysig och ligger några mil utanför Paris! Om ni undrar över något eller vill provjobba så kan ni höra av er till mig, så kan jag förmedla det till min/vår blivande chef!
Jobbet börjar 1 augusti.

Min mobil: 0734070031
Mail: ericasandqvist@hotmail.com

Likes

Comments

Nu sitter jag äntligen på tåget mot Göteborg efter en intensiv dag!
Hoppade både Cananga och Felton på klubbtävlingen, Felton en felfri runda på 70 och Cananga felfri i 90, duktiga båda två!
Imorgon väntar Göteborg Horseshow med mamma och Mikaela, sjukt kul ska de bli!!
Bilder från dagen kommer senare, nu vill mamma fika!💁🏼

Likes

Comments

Dagens tävling i Sunne gick såå bra. Första klassen var en 90, clear round och jag blev felfri, han kändes lugn och fin! Nästa klass var en A+A:0 och vi nollade även den i samma lugna och planerade rytm, det slutade med en 6:e plats med 4:a placerade men jag vill hellre ha en bra känsla än en rosett så jag måste säga att dagen var lyckad!
Nästa tävling blir 3/4 i Åmål där vi ska debutera i 110!

-Filmer från idag finns på youtube-

Likes

Comments