Header

Hallå kompisar!! Jag hann inte skriva något igår då jag först var i skolan till 16, var på Q8 och pratade lite, umgicks sedan med Daniel några timmar för att sedan ta en roadtrip med Alex och Simon. MEN, det var iaf det jag gjorde igår så jag fortsätter med min dag två! :-)

Dag 2 - min bästa vän

Jag har inte en, eller två, utan tre bästa vänner.
Skulle aldrig klarat mig utan någon av dom, och jag är så himla glad och tacksam att jag får dela mitt liv tillsammans med dom, även om jag ofta är riktigt kass på att visa det och berätta det för dom. Me love u long time

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå! Idag tänkte jag börja med en 10dagars utmaning för att göra min blogg lite mer fylld, då jag som jag alltid tjatar om, inte har så mycket intressant att skriva om! :-)

Dag 1 - 5 fakta om mig
Dag 2 - Min bästa vän
Dag 3 - Något jag tänker mycket på
Dag 4 - En bild på mig för ett år sedan
Dag 5 - Min första kärlek
Dag 6 - Såhär vill jag dö
Dag 7 - Något jag är rädd för
Dag 8 - Två kändisar jag finner attraktiva
Dag 9 - Min favoritserie på TV
Dag 10 - En dålig vana jag har

Så! Jag börjar med dag 1 nu då, 10 fakta om mig! 😊

1. Jag är beroende av alldeles för många tv-serier, mobilspel och cola + cigaretter.
2. Jag har för många beroenden.
3. Jag dras endast till äldre killar, även fast jag önskar att kunna ha pojkvän i min egen ålder.
4. Jag drömmer ofta att mina vänner/familjemedlemmar dör.
5. Jag älskar att åka bil, både att köra och bara sitta bredvid.

Likes

Comments

Halloj! (Jag vet att jag har Sveriges förmodligen tråkigaste och mest ointressanta blogg, men jag skriver mest för att kunna slappna av en stund och även för att själv kunna gå tillbaka och minnas vad jag gjort.)

Så, idag har jag endast legat hemma och kikat på film med mamma, kikat på idol med Alex och tagit en promenad.
Förstår inte att detta är sista kvällen jag kan vara uppe hur länge jag vill utan att tänka mig för, och att jag imorgon tar min sista sovmorgon på ett tag. Vart tog sommarlovet vägen ens?

Oh well, ska inte tråka ut er mer än jag redan gjort. Puss!

petar in en liten bild på mig själv, bara för att liksom

Likes

Comments

På onsdag börjar jag alltså sista året på gymnasiet. Tredje ring. Ett jäkla år kvar. Det känns sjukt skönt samtidigt som det skrämmer livet ur mig att inte veta vad jag ska göra sen. Jag hoppas på att jag har möjlighet och mod till att flytta ifrån byn iallafall. Starta ett helt nytt liv och bara lägga allt som hänt här bakom mig. Well, jag hinner förhoppningsvis på det här året lista ut vad jag vill göra med mitt liv. Och jag kommer förhoppningsvis ha ett riktigt jäkla bra sista år som skolelev.

Jag kommer verkligen att försöka blogga lite mer nu när jag börjar skolan då det faktiskt händer lite mer i mitt liv. Denna sommar har ärligt talat inte varit något kul alls att blogga om, jag har haft en så otroligt händelselös och värdelös sommar. Jag har legat hemma, festat, och bara struntat i livet rent ut sagt. Denna sommar har jag inte brytt mig om någonting, vilket jag kanske borde gjort. 
Men men, nu är sommaren över och det är på ett sätt väldigt skönt. Och med det säger jag också godnatt. Puss

Likes

Comments