Igår kväll satt jag ju och klickade hem lite gardiner. barnen har ju varit utan sen vi flytta in så det är på tiden de får till sina rum.

Jag har också fixat julgardiner till nedervåningen. uppe gör inte så mycket om det inte är julgardiner. Får pynta på annat sätt där. viktigast är köket!

här har ni mina inköp och allt är i från jotex!

Är super nöjd och jag hoppas det blir lika bra när de väl sitter uppe.

Likes

Comments

Alltså jag vet inte när mini vakna så tidigt sist. jag kommer vara mer död än levande idag. temperament ska vi inte ens prata om! tur jag är ledig i morgon så jag somna om efter jag lämnat mini i skolan.

planer för idag... inte mycket. det ska pluggas och det ska köras lite bil. sen ska vi åka hem till oss igen. blir mer plugg och tvätt/städ... som vanligt.

mitt huvud är rätt tomt idag, men det är bara att kämpa på.

nu ska jag gå upp och käka frukost och sedan ut med hundarna!

god morgon!

Likes

Comments

Nu äntligen är jag klar med arbetet om nervsystemets sjukdomar.....!!!!!

Det har varit intressant men ändå så har jag inte kunnat koncentrera mig på det. Jag vet ju att jag har ett arbete till att göra så är väl därför, är stressad. Så nu ska jag kämpa till kl 16.00 på tisdag. måste ha lämnat in psykiatrin innan dess. och jag hoppas att jag hinner göra det! Jag kan u även meddela läraren om jag inte skulle hinna till dess utan kanske lämnar in dagen efter. men då kommer jag inte bli bedömd i betyg som de andra utan då blir ju mitt arbete bara ett E. även om det är det som är viktigast för mig att bli godkänd, så vet jag att mitt arbete i psykiatrin kan vara värt mer. så jag måste verkligen kämpa nu så jag lämnar in det i tid!

Så nu ska jag beställa hem lite gardiner inför julen plus gardiner till barnens rum! jotex har jätte bra priser på gardiner nu, bara så ni vet ;)

efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan sova!

hoppas ni har haft en bra lördag! löv ja!

Likes

Comments

​Jag sitter just nu och kolar runt lite på vad det finns för filmer på bio. Jag och mamma har länge pratat på at hitta på nåogt roligt ihop. Jag har ju två biobiljetter så jag tänkte jag skulle bjuda henne. Hon har väl inte varit på bio på hur länge som helst så det skulle vara kul. Gå och äta något gott innan och sedan mys på bio. 

Vilken film tycker ni vi ska gå och se? är väl inte så mycket som går nu kanske? men ingen skräck eller action :PLikes

Comments

Just nu sitter jag här i köket i ölme och ska vara kvar här över natten. Vi åkte hit för att jag ska få komma ut och köra med min pappa lite och förhoppningsvis lära mig lite. den 3 kör jag ju upp och jag hoppas verkligen att jag klarar det denna gång... börjar bli rätt så dyrt detta. så vi får hoppas att det snart är slut på det och att jag klarar testen.

Jag behöver det där förbaskade körkortet!

Så medans vi väntar på att min mamma ska komma hem och passa barn och djur så ska jag plugga. försöka skriva klart här. jag och pappa ska väl dra till stan sen och inhandla något gott till kvällen. tacos kanske? lätt, enkelt, snabbt och gott framförallt!!

men det är väl bäst att jag sätter fart med pluggandet så jag blir klar någon gång....

Känns som om jag har avslutat varje inlägg med den meningen...! men snart är det över!


Likes

Comments

Alltså jag börjar känna mig så jäkla gammal! Jag blir 28 i februari, men just nu känner jag min som 48...
Jag sat förut och kollade på bilder från ca 10 år sedan. Jag är ju fortfarande mig lik, men jag ser ju på bilderna som är tagna nu att man ser ju at jag blivit äldre. känns som om rynkorna redan är på väg.

Jag har inte haft ålders noja förän nu när jag blev 27. då slog det mig att jag banne mig snart är 30! 30? vart fasen tog tiden vägen??
Men egentligen är ju det ingen ålder heller... Ja, jag försöker iallafall tänka positivt i paniken hahaha!

Det är så mycket jag vill göra innan 30. Jag har alltid sagt att jag vill ha alla mina barn innan 30, men som det verkar nu så tror jag inte att jag kommer hinna det på 2.5 år :p efter skolan är klar.. ja då har vi 1,5 år kvar... sen vill jag jobba lite så kanske 1 år kvar sen, sen vet man ju inte om det blir något heller. men men det tar vi då.

Jag vill hinna göra saker också innan jag blir 30, men det är så mycket som stoppar mig. saker som sätter käppar i hjulen. Ja, jag känner mig bara allmänt gammal nu. 30... Ja lika bra att göra något positivt av det och slå till med en jäkla brakfest! dränka sina sorger, haha !

nej nu ska vi inte vara sånna!

Jag sitter här just nu och försöker plugga... går inge vidare bra! men jag får försöka göra det sista i ena arbetet så jag kan fortsätta med de andra i morgon.

god natt på er och sov så gott!


Likes

Comments

från Åhléns!

innan D hämtade mig i stan i eftermiddag så han jag in på Åhléns och kolla lite. det fanns så mycket som jag vill ha där ifrån. grymt snygga lyktor!

och fina koppar till The och kaffet!

Likes

Comments

Min duktiga D som kämpar på med gräsmattan. den har liksom glömts bort och tiden har inte funnits. när tiden har funnits så har det regnat. Men nu fick han varsågod och gå ut och klippa.

jag ska ta reda på köket nu. Laga mat och sedan ska jag plugga så det står härliga till.. känner att jag inte har så mycket tid kvar nu. på tisdag ska två stora arbeten vara inlämnade. sen är det plugga prov som gäller.

Ja som sagt... Jag har att göra denna höst

Likes

Comments

här är det lite bilder från min och klassens mycket lärorika förmiddag!

vi fick vara med och se när de hade olika övningar plus gå på mässa med olika utställare med det senaste inom akutsjukvård mm

jag blev mer intresserad av att plugga vidare sen och jobba i ambulansen👌

Likes

Comments