Kan inte riktigt förstå att hon legat i min mage och kan heller inte riktigt förstå att hon snart är fem månader. Hur fort går inte tiden?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här ligger jag efter två veckor med lunginflammation, streptokocker i halsen och en jävla feber fram och tillbaka, känner mig mer död än levande. Äntligen fick jag penicillin som förhoppningsvis kanske hjälper mig ur detta. Har velat grina för hur dåligt jag mått.
Och så kommer ordet cancer in i våra nära och käras liv, det är så orättvist. Nu kan man bara hålla alla tummar och tår att allting kan försvinna. Även fast själva ordet i sig får mig att tänka på döden så behöver man vara positiv. Jag hatar cancer så brutalt mycket. Att vi alla bär cancer är också sjukt, bara att det ligger mer latent på vissa än andra. Det är som ett frö i kroppen. Vissa blommar det ut på och andra inte. Otäcka jävla skit.

Likes

Comments

Det är tur man har en sån snäll och nöjd liten bebis alltså. Hoppas snart detta elände vänder.

Likes

Comments

Vaknade inatt helt kallsvettig, halsen värkte och huvudet sprängdes. Kändes det som. Men det var visst bara den härliga förkylningen som knackade på dörren. Febern kom även som ett brev på posten. Fyfan det var längesen jag var såhär dålig. När Joakim kom hem förut så tog han med Stellisen på promenad, kul för henne att se något annat än vårt sovrum. Jag däckade direkt. Nu hoppas jag att febern lägger sig då jag och Stellisen är ensamma hela dagen, kvällen och natten imorgon.

Likes

Comments

"3 oktober 2012. Att vakna helt svettig, ett bultande hjärta som känns som det ska lämna min kropp. En hjärna som svämmar över av tankar. Två skakande händer och paniken som uppstår när jag inte vet vad som händer. Det känns bara mörkt."

Det var fyra årsedan, jag blir starkare för varje dag. Att helt plötsligt leva för någon annan. I mitt fall leva för Stella. Bästa som hänt. Tänk aldrig att du är en svag person som hamnade där utan tänk att du är en stark person som tog dig ur det.

Likes

Comments

Idag har vi varit på dop i Kville för Stellas syssling Wilma. God mat och härliga människor. Vad mer kan man begära?
Mannen i hemmet är ute på vift ikväll så jag ligger redan i sängen med en väldigt snorig bebis. Min hals gör ont och huvudet värker så hade vart gött att somna tidigt ikväll.

Likes

Comments