View tracker

Idag fyller vår fina Josefin år. Ångrar inte en sekund att just du är fadder till vår lilla prinsessa. Jag vet att du kommer göra allt och lite till för henne. Så tacksam att vi får ha dig i våra liv. Världens bästa Josefin, we Love you.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Träffade några från jobbet igår och drack vin och allt möjligt så det stod härliga till. Sen hälsade vi på Morten en sväng. Träffade så många som jag inte sett på evigheter, shit vad sånt är roligt när man springer in i gamla vänner. Och framförallt när man inte träffats på flera månader eller år och allt är som vanligt när man ses. Inga konstigheter lixom, väldigt roligt. Idag mår både jag och min kära sambo som vi förtjänar antar jag. Nu har man gjort detta för ett tag ja, visst visst. Satt så jävla gött med hamburgare och pommes till frukost och snart blir det pizza. Har börjat med en diet nu så ska även avsluta kvällen med godis och Cola. Det är fan lajvet.

Likes

Comments

Mina fina vänner kom hit på kvällsmat då min sambo var iväg med jobbet. Vi saknade såklart våran L av fyran så vi var inte helt kompletta. Men satan i gatan vad jag blir lycklig när vi träffas. Varm i hela kroppen av att jag är så omringad av alla omtänksamma och fina vänner.

Likes

Comments

När hjärtat hoppar ur kroppen av högpuls. Det är aldrig försent att älska människor i din omgivning lite mer än vanligt. Det är aldrig försent att ge den där komplimangen du tänkte på eller säga att man älskar någon en gång för mycket. Livet kan ta en snabb vändning men denna gången gjorde de inte det. Så tacksam. Tack Gud för att min bror är okej.

Likes

Comments

.

Likes

Comments