View tracker

Välkomnade helgen med räkfrossa och massa godsaker tillsammans med vårt favoritpar. Inledde lördagen med mysträff på två fröknar och avslutade hos svärisarna på tacokväll. Söndagen var väldigt lugn och skön vilket var behövligt. Fika, lunch, en kylig promenad och go pizza fick avsluta helgen. Måndagen startades med möte på jobbet, Stellsson var hos världens bästa gudmor. Igår lämnade sambon oss så vi ska vara ensamma några dagar. Inga sura miner för de, för fantastiska fyran kom hit på kvällsmat! Världens bästa människor. Jämnt. Dagarna är fullspäckade så dags att kicka igång denna onsdagen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade upp och var så jäkla förkyld. Antar att det var min tur nu eftersom att resten av familjen också var förkylda. Men efter några timmar på morgonen av rastlöshet åkte jag och Stella med Jennie och Bella ut till Ammenäs. Vi tog en promenad ner till havet med deras härliga föräldrar och fikade i kylan. Varm choklad, bullar och kakor, alltså så himla mysigt! Måste göra sånt oftare!

Likes

Comments

View tracker

Kan börja med att säga att 2016 var mitt år, året jag kan säga att jag var lycklig. Lycklig för första gången på flera år. Även om hormonerna i kroppen tog över mig många gånger så med handen på hjärtat mådde jag bra. När Stella för första gången låg på mitt bröst, det var då jag insåg vad jag lever för.

Januari var månaden vi fick se våran lilla Stella för första gången på ett ultraljud. Då hade vi ingen aning om att det var just hon. Det var hälften av tiden kvar och det var först då vi inprincip gick ut med det. Magen började synas ordentligt.

Februari rullade på även den månaden. Denna månaden kände jag av hormonerna på ett speciellt sätt. Det var många tårar som föll, glädje och sorg. Jobbade dock på som vanligt. Sån jävla tuffing va? Gravidhormoner, just saying.

Mars kom och jag gick in i v.30. Det kändes plötsligt så verkligt. Det blev några promenader. Middagar med vänner. Fika och stunder i en värmande sol.

April april din dumma sill.
Solen tittade fram även denna månaden. Kollade bebis en extra gång så allt såg bra ut. Fick besöka Kajsas fina hus och åt mycket glass. Nu i efterhand insåg jag att jag verkligen hade cravings på det. Åt nästan en om dagen.

Maj månad anlände och likaså en het sommarvärme. Gick hem från jobbet med blandade känslor. Hälsade på farmor och farfar. Åt massa gött. Och sista maj kom vår lilla prinsessa!! 10 dagar för tidigt men helt perfekt för oss. Den lyckan alltså.

Juni, Juli och Augusti sprang förbi. Hängde mycket i Fjällbacka, var på väderöarna, träffade mycket folk, gamla som nya. Vi hade dop. Grillade mycket. Gjorde sånt man ska på sommaren. Och ja Tre månader gick fort!

September kändes som Augusti, det var fortfarande varmt. Vi gick promenader. Träffade mammorna. Hängde på öppna. Firade sex år av kärlek. Träffade saknade kollegor.

Oktober månad inleddes med lunginflammation, sen såg hela oktober månad ut så. Sjuk sjuk sjuk. Vi fick tråkiga besked gällande våra kusiners pappa. Och både jag och Stella var sjuka till och från. En riktig skitmånad faktiskt!!

November månad kom och jag var äntligen frisk. Fyllde år vilket inte firades alls. Jobbade för första gången sen Stella kom. Åkte till Oslo och överraskade Hanna med världens finaste tjejer!!!! Lever på den lyckan än. Kunde äntligen träffa mammorna igen och äta, sånt som jag älskar!

December, försökte få julkänsla men icke. Hängde med mina favoriter mycket som jag gjort hela hösten!! Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Firade jul, var ute, åt mycket. Dansade, skrattade, skålade ut 2016 och välkomnade 2017. En kort summering av mitt år. Hur fort går inte ett år egentligen? Världens bästa år när vi blev tre. Nu välkomnar vi 2017 och hoppas det blir ett bra år det med. Händer mycket detta året så det ska bli roligt, jag är redo!

Likes

Comments