Header

Just nu är jag på väg till min kusin, vi ska äta middag där. Innan idag var jag och min familj på stranden, så härligt varmt. 22°C fast det blåste inget där vi va så det kändes som 30°C. Iallfall ska vet jag inte varför mitt erica tipsar inlägg kommer upp, skulle kommit upp runt två idag tror jag, får kolla det på datorn sen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, vakna precis och ska strax ner o äta frukost. Ska till stranden idag! Har bara badat 2 gånger detta året, jag brukar alltid bada.

Lite senare idag kommer det komma upp ett erica tipsar inlägg, ska fixa lite med det nu.Bjuder på den. Vill oxå tacka er alla som faktiskt läser min blogg, stort tack till er!

Likes

Comments

Väldigt fint väder idag! Är just nu på väg till bussen, ska till stan o möta Julia. Sen får vi se vad vi gör. Vill bara berätta att under vecka 31 kommer jag vara utomlands, jag ska till Turkiet. Så kommer inte uppdatera så mycket. Ska försöka! Uppdaterar mer under dagen!

Likes

Comments

Det blev ett ben och konditions pass idag. Jag gillar inte att gymma och svettas framför andra men det är så skönt efter. Framför allt är det kul och se resultat! Har precis nästan ätit och nu hade jag tänkt se någon film och mysa ner mig i soffan. Ni får jätte gärna kommentera någon bra film eller serie, haha.

Likes

Comments


Var på Lager 157 för någon dag sedan och handlade lite, så tänkte visa vad jag köpte. Jag köpte 3 stickade tröjor, dock så fick jag ta en google bild för att mina bilder blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men iallfall, så köpte en marinblå, en grå och en vit. Dock så va den vita och gråa med en stjärna. 250kr styck. De är såå himla sköna och fina. Älskar dom! Likes

Comments

Vakna för runt en timme sen, och städa Leahs bur direkt. Så nu är den ren o fin igen. Skulle hoppa lite med henne men hon ville inte så hon fick skutta runt lite på gräsmattan istället. Idag har jag inga planer mer än att jag ska träna. Så vi får se vad jag gör, uppdaterar mer sen. 


   

Jag bjuder på dessa suddiga bilder på Leah. Hon älskar att vara ute som ni kan se, haha. 

Likes

Comments