Hej :)
Ligger just nu i sängen och tittar på Änglagård- Tredje gången gillt
Den är faktiskt ganska bra. Såg den på bio när den gick där men nu går den ju på tv 4 så då va ja ju bara tvungen att kolla på den :)
Näe nu är reklamen slut så nu måste jag gå. Hej så länge//Erica<>

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i skolan och ska göra repetioner på körtkortsfrågor men det går verkligen inte bra :(

Får runt 40-50 rätt varje gång men måste ha 63 rätt för att bli godkänd

Jaja de blir att plugga enormt mycket och läsa körtkortsboken ett par gånger. 

Skriver mer senare ha de så bra :) //Erica<3

Likes

Comments

Hej vill bara lägga in ett litet inlägg. tyvärr orkar jag inte skriva så mycket just idag.

Här har ni iallafall min ask.

http://ask.fm/HannaEricaElisabethFroidendahl

Gå in o fråga frågor. svarar på alla frågor :D

Likes

Comments

Hej
Vet inte vad jag ska göra. Ligger i sängen o försöker sova men somnar inte :/. Vad jag än försöker med så somnar jag inte och det var samma sak förra natten. Alla säger att det är viktigt med sömn men vad ska man göra när man inte ens kan somna? Näe nu för jag väl försöka somna. Får väl se hur de går. Hej då då länge// Erica<>

Likes

Comments

Hej och grattis världens bästa mamma! <3

Sitter just nu och städar lite, lyssnar på musik och bloggar lite.

Idag flyyker min älskade mamma 41 år!<3

GRATTIS!!!! DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!!

Likes

Comments

Hej

Sitter i skolan och har fordonslektion. Läraren har tidigare sagt att alla ska jobba med Tungboken men nu säger han att vissa ska göra körkortsteori och vissa ska jobba med tungboken och 2-3 personer fick greja med en bil. Förstår inte riktigt hur den läraren tänker men jaja. Det är bara så tråkigt för han går igenom alla frågor och säger svaren sen och då får vissa inte vara med på det och så hamnar ju de efter. Och då är det ju egentligen inte deras fel eller vad tycker ni?

Jag sitter iallafall och gör körkortstest och det går väl sådär. Är på repetioner och det är ju bara på sånt man har haft fel på.

Har lunch om 20 min och det ska bli gött. Är hungrig och vill bara sluta lektionen för orkar inte bara sitta här längre.

Börjar få ont i huvudet igen så nu ska jag gå här ifrån. Ha det så bra så länge så härs vi senare. //Erica<3

Likes

Comments

Hej
Ligger i sängen och försöker somna. Men det går inte. Har försökt somna sen halv tolv men kan inte. Det som är det jobbiga är inte att jag inte kan somna utan det är att jag ska orka upp klockan fem och det är bara tre timmar kvar. OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE SOMNAT!!!! Och jag får verkligen inte va borta mer nu!!!! Hur faan ska jag orka? Näe usch och fy! Nu får jag väl fortsätta försöka somna. God natt //Erica<>

Likes

Comments

Klockan är 23:53 en söndagskväll. Du har redan sagt godnatt till dina föräldrar och syskon. Din dörr är låst och dem tror att du är sover gott. Du sitter vid ditt skrivbord och snurrar på en penna som du har i handen. Du stirrar på det tomma pappret framför dig och dina tårar fyller ögonen för femte gången i kväll. Du vill inte göra det utan att skriva ett adjö brev. Du vill se till att din familj vet varför du gjorde det. Tårarna faller på pappret och du kan inte hjälpa den frustration du får när dropparna börjar förstöra pappret. Du tar sönder brevet och bryter ihop ännu hårdare. Du inser att du inte kan skriva kan skriva ett självmordsbrev så du kollar i spegeln en sista gång & ser din sista tår falla. Endast ett par ögonblick senare så stannar ditt hjärta och blodet som kommer ut från din kropp skapar en pöl på golvet. Men du tänker, "Ingen kommer att bry sig" eller hur?

Klockan är nu 07.40 en måndag morgon. Din mamma väntar nere i köket för att ge dig fickpengar innan skolan. Hon är själv redan sen till jobbet, men hon vill vara säker på att du har pengar på dig. Hon vet inte vad som tar dig så länge. Hon ropar ditt namn ett par gånger, men hon finns inget svar. Hon har ingen aning om din kalla döda kropp ligger i ditt sovrum. Hon tror att du sover, så hon knackar på din dörr. Men ändå så får hon inget svar. Hon öppnar dörren och skriker, helt förskräckt. Hon springer till dig och håller om din kropp. Tårarna faller som ett vattenfall. Hon sitter där med dig och håller om dig i famnen över en timme, tills hon har styrkan att gå upp och ringa din pappa. Din pappa rusar hem, och dem gråter tillsammans. Dem plockar upp dina syskon från skolan och försöker förklara för dem vad som hänt. Din äldre bror springer ut ur rummet och in i sitt, han smäller igen dörren. Han tror att allting är hans fel.. Han var ofta taskig mot dig, kallar dig namn och börja argument bara för att jävlas med dig. Han slår på sina väggar och låter tårarna att falla ur honom. Din lillasyster förstår inte. Hon frågar om det är för att hon alltid försöker gömma dina grejer eller att hon aldrig lämnar dig ensam när du har dina vänner över. Det är svårt att förklara något som detta till en sexåring. Men hon skulle nog inte bry sig ändå, eller hur?

Det är nu onsdag och din mamma går äntligen till din skola. Hon har inte lämnat huset sedan du tog ditt liv, men hon visste att hon var tvungen att gå.. Hon går in i klassrummet för att bara se läraren som sitter vid sitt skrivbord och rättar prov. Klockan är 12:19 så dina klasskamrater har lunch. Din lärare hälsar på henne och frågar var du har varit. Din mamma brister i gråt och din lärare blir förvånad. Hon har ingen aning om vad som är fel , men hon försöker trösta din mamma . Din mamma börjar förklara vad som hade hänt , och din lärare gråter också. Hon börjar få minnesbilder av alla gånger hon skrek på dig för att du var stökig och inte gjorde dina läxor. Hon tror att det är hennes fel, att hon var för hård mot dig. Dina klasskamrater kommer tillbaka och blir chockade. Ett par klasskamrater känner igen din mamma och vill säga hälsa, men dem känner att något är fel. Din lärare kallar på rektorn och rektor på och din mamma förklarar allt. Alla i klassrummet gråter, även den irriterande killen som satt bakom dig och kastade grejer på dig, han tror att det är hans fel. Även den populära tjejen som inte skulle ge dig uppmärksamhet annars gråter, hon tror att det är hennes fel. Även den nördiga killen som inte ville låta dig kopiera hans läxor gråter, han tror att att det är hans fel. Dem är förmodligen alla falska, eftersom ingen skulle egentligen bry sig , eller hur?

En vecka har gått och det är dags för din begravning. Ingen har någonsin sett en sån stor begravning förut. Många av eleverna i skolan och deras familjer är där. Faktiskt nästan alla som du har varit i kontakt med har kommit. Alla går upp för att prata om dig och det blir hysteri eller varje tal, alla börjar gråta ännu hårdare. Även den känslolösa mobbaren gråter. Begravningen varade i flera timmar, ingen ville resa sig upp , för att gå vidare , att acceptera vad som hänt är det verkliga livet. Alla av dem är för lata för att gå upp, eftersom dem uppenbarligen inte egentligen bryr sig, eller hur?

Det har nu gått en månad sedan din död. Ingen av dina familjemedlemmar har gått in i ditt rum. Dörren förblir stängd. Din mamma går upp till din pappa och viskar, "Det är dags". Din pappa kollar på henne med sina livlösa ögon, nickar och långsamt stiger upp från köksbordet. Dem går in ditt rum långstans, bara att kliva in i det ger din mamma rysningar. Din pappa, han försöker att vara stark,men han klarar det inte, snart börjar tårarna falla ur hans ögon. Dem börjar att plocka upp dina kläde, damma hyllorna , och fixar till din säng. Blodfläcken på din matta är täckt med en annan matta. Ingen av dem går nära den, dem städar över1 timme i tystnad. Dem bryr sig nog inte om att du är borta, dem ville bara att ditt rum inte skulle vara stökigt, eller hur?

Ännu en vecka har gått. Din bror går förbi ditt rum och hör gråt därifrån. Han öppnar dörren och ser din lilla syster sittandes på din säng och kramar din favorit kudde. Han springer till henne och dem gråter tillsammans.. Snart har din mamma och pappa gått in dem med till rummet. Din pappa skämtar , " Den här sängen är inte stor nog för oss fyra " och alla skrattar. Visste du att det är första gången din familj har skrattat sen du avled. Första gången dem har ett leende i ansiktet. Dem kramar varandra och din mamma säger, "Vi ska klara oss ur detta, en vacker dag... " Trodde du att ingen skulle bry sig? Hehe, du har fel..

Ingen ville att du skulle ta ditt liv. Ingen ville vakna upp och hitta din kropp.. Ingen ville detta, ingen önskade det , ingen kunde ana detta.. Vissa människor visste att du har mått dåligt på sistone, men dem trodde aldrig att detta skulle hända. Dem trodde aldrig att du skulle gå igenom denna smärtan. Dem ville aldrig behöva känna ångest, skuld, frustration, depression och den sorg som dem har känt.

Nu, innan du begår självmord så tänk på det. Du spelar så stor roll för många människor. Det finns så många människor som kommer att sakna dig. Ditt leende, ditt skratt, hur dina ögon lös upp när du var glad. Vill du ta det ifrån alla? Från dig själv? Aldrig kommer du att le igen eller se den person som får ditt hjärta att banka, aldrig få leva? Gör inte det här mot dig själv.. Du har så mycket att leva för, Om du inte redan har, vill du verkligen missa chansen att träffa dina riktiga vänner? Uppleva din första kyss ? Bli förälskad ? Få ditt hjärta krossat gång på gång ? Studera i högskolan ? Få bästa resultat i ett prov som du övat på i flera dagar? Gifta dig? Skaffa dina egna barn ? Vad skulle du göra om du gick in din 15-åriga dotters rum och såg henne ligga där och hennes hjärta har slutat slå och hon ligger i blodpöl. Det spelar ingen roll, eller hur? Du skulle säkert bara rycka på axlarna och tvätta bort blodet med ett leende på läpparna när du spelar din favoritlåt som har varit i ditt huvud under de senaste två dygnen. Nej du skulle gråtit som ett barn och haft din livlösa kropp i din famn och bara gråta. Gråta, gråta och bara gråta. Du skulle trott att det var ditt fel och en miljon tankar skulle snurra i ditt huvud. Varför gjorde hon det? Är det mitt fel ? Varför du inte upptäckte att hon var deprimerad ? Varför du inte kunde hindra henne ? Hur kunde du inte veta? Men du tänkte säkert samma sak som när du var barn. Du vet, "Att ingen skulle bry sig".

Så du har haft en tuff dag? Tuff vecka ? Tuff månad ? Och du tror att det inte finns någon anledning att leva för ? Lägg handen på ditt bröst , känner du hur det slår? Det är en anledning att leva för.. Ge inte upp ,du är inte ensam, det finns så många människor som bryr sig om dig. Tänk aldrig annorlunda.

Alla älska dig och du är underbar. Låt inte någon säga något annat
Ta hand om dina nära & kära innan det är för sent.

Likes

Comments

Livet är som en berg- och dalbana. Och hur rolig är den om den bara går uppåt?

Likes

Comments

Hej :)

Idag har jag typ inte gjort något. mamma väckte mig vid halv 8 men jag mådde inte bra så jag va hemma idag. Sen så har jag duchat, spelat spel med mormor och lite mer. Just nu är min moster Petra och hennes man Johnny här och sitter o tjötar lite skit med mamma o mormor. Har inte gjort så mycket mer idag för har vart trött och har som sagt inte mått så bra. Nu ska jag gå. Jag kanske lägger upp lite skvaller senare men vi får se om jag hittar något bra. Ha det så bra så länge.// Erica<3

Likes

Comments