Hej kompisar!
Idag var jag ledig så jag åkte in till stan för att äta lunch med sandra, blev Bagel street café denna gång. När vi ätit upp så gick vi runt i massa butiker, blev en del köp. Framförallt för Sandra, hon gick loss i butikerna, haha. Men det var fantastiskt fint väder idag, sjukt kallt men soligt.

Likes

Comments

Igår var jag på Hellströms med mina fina vänner. Tror ingen är chockad över att vi var där, har blivit en del Hellströms besök senaste halv året typ. Vissa, dvs alla, skulle till och med kalla oss för stammisar. Tragiskt, jag vet. Haha. Men i alla fall, vi hade det bra igår. Drack goda drinkar och pratade om allt möjligt. En bra kväll dvs.

Likes

Comments

Mina dagar består av jobb, jobb och jobb. Och kvällarna består av att försöka hålla mig vaken tills det är rimligt tid att somna och då kan jag inte somna. Så typiskt! Men jag tog mig nyss ett bad, vilket för övrigt var super skönt, så är avslappnad och ska nog lyckas somna om en timme eller så! Får hålla tummarna för det i alla fall för i morgon börjar jag 7:45, och jag vill gärna vara hyfsat pigg då (:

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Filip och Ivar i stan på lunch på taco bar. Efter att vi åt upp maten så gick vi runt i stan och kollade i butiker. Men tyvärr så var det riktigt dåligt väder så det var inte roligt att gå runt utomhus, man skyndade sig bara mellan butikerna för att inte frysa! Men vi hade det bra ändå.

Likes

Comments

Jag har senaste tiden börjat använda min pappas jeansjacka. Och jag älskar den! Den är sådär perfekt oversized och sliten. Fruktar den dagen då pappa vill börja använda den igen, dvs när det blivit lite varmare ute. Måste hitta en liknande att köpa innan dess!

Likes

Comments

Jag har gått och blivit förkyld. Det är ju en av dom största negativa sakerna med att jobba på förskola, man blir sjuk typ en gång i månaden. Så idag spenderar jag dagen i sängen. Började faktiskt med att äta frukost vid typ 11 tiden, i sängen. Riktig god frukost också, avokado macka, bär och smoothie.

Likes

Comments

Igår träffades jag och Filip på en fika inne i stan. Vi satt ett tag och pratade, sen bestämde vi oss för att gå ut och gå en stund så vi gick till Monteliusvägen. Alltid lika fint, men nu var vi där strax innan solnedgång så det var ett väldigt speciellt ljus över Stockholm. Efter en stund blev det alldeles för kallt så vi gick och tittade i butiker ett tag. Jag hittade faktiskt en bomberjacka på rea för 130kr. Helt sjukt. När vi tröttnade på stan åkte vi till mig och lagade middag. Senare på kvällen kom sandra också över. Vid 4 på morgonen försvann all energi så vi gick och la oss. Lugn men lång dag blev det.

Likes

Comments

Jag avslutade 2016 men fina människor hemma hos mig. Vi spelade nyårsspel, lagade god mat som vi sen åt, lyssnade på musik och dansade. Och självklart skålade vi med champagne på tolvslaget och tittade på fyrverkerier. Bra avslut på 2016 och bra början på 2017.

Likes

Comments

Igår träffades jag, Sandra, Filip och Ivar för att fixa inför nyårsafton. Så vi åkte och handlade allt som behövdes och planerade lite. Sen avslutade vi dagen med middag på O'Learys i tolv stockholm. Super gott och trevligt!

Likes

Comments

Instagram@eriicaantonsen