Denna arbetsvecka har inte varit den lättaste, jag åkte på en riktig förkylning i måndags och den var ihärdig kan man säga. Så hela veckan har jag haft huvudvärk, halsont, hosta och allt sånt som en förkylning bjuder på. Men trots det har jag varit på jobbet varje dag så i fredags när jag gick hem så kände jag att jag verkligen förtjänade en riktigt lugn helg. Och det har jag haft också. Har spenderat den mesta tiden hemma, förutom igår då jag på kvällen träffade upp Filip i stan och vi tog en promenad och en fika. Vi pratade mycket om nästa helg då vi ska åka iväg till landet tillsammans med våra vänner.

Men nu ska jag börja med tvätten som jag skjutit upp att göra hela helgen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndag började jag på mitt nya jobb och har nu jobbat två dagar, trivs super bra och är glad att jag bytte även fast jag saknar barnen från fritidshemmet som jag jobbade på.

Men något som jag har svårt för när jag jobbar är att släppa jobbet när jag väl är hemma. Men har märkt att något som verkligen hjälper mig är att ta en stund (så länge jag behöver och vill) då jag lyssnar på musik och scrollar på Pinterest eller WeHeartIt. Oftast lyssnar jag på Troye Sivan då jag tycker att han är ett musikaliskt geni och jag blir bara så lycklig av att lyssna på honom. Så nu ska jag sätta mig ner och göra just detta, Pinterest och Troye Sivan.


Från två olika låtar av Troye Sivan.

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggade i helgen men min helg var super härlig så glömde bort bloggen lite.

Fredags kvällen spenderades ute med härliga människor, vi började på Hellströms som vanligt men drog sen vidare senare på kvällen.

På lördagen var jag bara hemma, behövde vila upp mig efter en tuff vecka med mycket stress och även ladda upp för den nya veckan med nytt jobb.

Men på söndag morgonen steg jag upp tidigt för att ta tåget till Västerås och där bli hämtade av mamma och pappa för att åka till mormor och morfar. Vi spenderade dagen hos dom, fikade, gick ut och åt på restaurang och bara umgicks. På vägen hem sov jag i bilen, vilket för mig är något av det bästa jag vet. Så perfekt avslut på helgen.


Detta är från staden som mormor och morfar bor i, ser så mysigt ut.

Likes

Comments

Idag jobbade jag min sista dag på fritidshemmet. Hela dagen kände jag mitt hjärta krossas lite hela tiden. Det är super svårt att lämna alla barnen trots att jag bara jobbat där fyra veckor. Jag har nog aldrig fått så många kramar som jag fick idag, det fyllde hela mitt hjärta samtidigt som det krossade mig.

Jag vet att jag tagit rätt beslut att byta arbetsplats men det är inte lätt att lämna barnen och även personal. Så denna dag har varit väldigt sorgesam för min del. Men ska ut ikväll med några vänner så måste rycka upp mig nu!

Likes

Comments

För några dagar sen skrev jag om mina tio dagar i England. Men det jag inte skrev om var att jag blev erbjuden att jobba med dom igen, men denna gång som heltidsanställd och inte bara projektanställd. Jag velade fram och tillbaka ett bra tag innan jag bestämde mig för att bara satsa. Så i december flyttar jag till London för att jobba med film.

Det går inte att beskriva hur nervös jag är. Jag ska flytta ifrån hela min familj till ett helt nytt land som jag bara besökt en gång. Känns lite galet.

Men jag ska försöka hålla igång bloggen så bra jag kan så ni får följa med mig på denna resa.

Likes

Comments

Jag är just nu på väg till jobbet, känner mig super seg idag. Har varit förkyld i tre veckor och det har varit bättre senaste dagarna, men jag har huvudvärk konstant och även hostar 50% av min vakna tid.

Tror inte jag berättat tidigare vad jag jobbar med så kanske ska göra det. Jag jobbar på fritids på en skola inne i stan, jobbar som timvikarie. Jag jobbar fyra timmar om dagen som standard men ibland blir det mer.
Men nu är det så att jag nyligen sa upp mig för att jobba på förskola i stället. Så snart byter jag arbetsplats.

Likes

Comments

Nu är det snart en månad sen jag kom hem från England. Jag spenderade ju tio dagar i London för att jobba med en film.

Jag landade runt tio på kvällen men kom inte ifrån flygplatsen förrän midnatt, mina fina vänner hämtade mig där så vi åkte bil hem till en av grabbarna där vi alla sen sov dessa tio dagar. Så den natten, min först natt, sov jag ungefär tre till fyra timmar.

Vi gick upp tidigt för att åka till inspelningsplatsen där jag fick träffa väldigt många människor för första gången, folk jag bara haft kontakt med via mail och Facebook. Jag var väldigt nervös men också extremt taggad. Vi spenderade 18 timmar på inspelningsplatsen den dagen, vi jobbade alltså intensivt i 18 timmar. Vill påminna er om att jag hade sovit ca fyra timmar den natten. Så jag somnade i bilen på vägen hem efter det, helt slut var jag.

Men sen rullade alla dagar på med mycket jobb men också mycket fritid. Dom dagarna vi skulle ha varit lediga på spenderade vi ändå ganska mycket tid på att leta nya locations, men jag tyckte att det var roligt att jobba så klagar absolut inte.

Jag är så glad att jag fick möjligheten att åka till England och få jobba med mitt drömjobb, filmskapande.

Likes

Comments

Igår var jag och mamma ute och plocka lite blåbär i skogen. Jag tyckte det var kul första 10 minuterna, sen tröttnade jag. Mamma å andra sidan plockade som bara den. Så på kvällen åt vi glass men egen plockade blåbär. Så gott.

Likes

Comments

Igår tog jag pendeln från Stockholms central för att ta mig till landet. Hela resan läste jag manuset för 1904 som är filmen jag ska till England för att jobba med. Det var första gången jag läste det färdiga manuset, har bara läst ett utkast förut. Så tåg resan gick ganska fort då jag var helt inne i manuset.

När jag kom fram till Gnesta mötte mamma och pappa upp mig och vi tog en fika på ett café inne i Gnesta.

Känns skönt att vara här ute där tempot är långsammare än stressiga Stockholm. Men framför allt att spendera tid i den friska luften i stället för den rök- och avgasfyllda luften i Stockholm. Helt sjukt att man knappt märker av hur giftig luften är i Stockholm tills man kommer ut en bit på landet och märker skillnaden. Som sagt, det är skönt att vara här.

Likes

Comments

Jag valde att sova ut riktigt ordentligt idag, men problemet när jag vaknar sent är att hela dagen oftast blir till en seg dag. Så började dagen i soffan framför en film. Efter ca två timmar i soffan bestämde jag mig för att gå ut på en promenad, plockade även lite blommor då. Jag behövde verkligen komma ut på en promenad, det är fantastiskt hur mycket friskluft och motion kan göra för en.

När jag kom hem satte jag blommorna i vatten och sen städade jag hela lägenheten. Ni vet, sånt där roligt.

Likes

Comments

Instagram @eriicaantonsen_