Hej på er! Det var ett tag sedan nu. Helt ärligt har jag ingen motivation att blogga just nu. Hinner helt enkelt inte. Skolan tar för mycket tid. Förstår inte hur lärarna tror detta ska gå ihop. Det måste få ett slut. Denna stress tär inte bara på mig, utan alla mina klasskamrater.

Det är för mycket just nu, hoppas ni förstår. Loveu❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varje dag får vi höra i skolan hur viktigt det är med träning, umgänge och sömn, men även att det är viktigt att vi pluggar. Varje lärare berättar vardagligen hur viktigt just hens ämne är och därför hur viktigt det är att vi lägger den där tiden det tar att göra den läxan när vi kommer hem. Man behöver inte alls vara bra på matte för att räkna ut att tiden inte finns till. Jag går upp kring 6-7 tiden på morgonen och är i skolan från ca 8 till 15 varje dag. Vi ungdomar ska ju sova minst 8 timmar så från tre på eftermiddagen till tio- elvatiden på kvällen har vi "inget" att göra. Det är ungefär 7 timmar, lång tid tycker ni. Men tänk då att vi ska få in allt ni lärare säger är så viktigt. Kanske går det om man klämmer ihop det, men ni skulle inte heller klara det 5 dagar i veckan genom hela högstadiet. Tiden finns helt enkelt inte.

Talar inte bara för mig när jag säger allt det här, men stressen är så stor att man knappt orkar ta tag i det. Stressen äter upp oss inifrån.

Likes

Comments

Jag är en av alla som HATAR måndagar. Finns verkligen inget bra med dem såsom jag ser det, haha. Mina tips till er är att bara stiga upp på morgonen utan att tänka så mycket, ba gö'rt! Kämpa dig igenom förmiddagen fram tills du faktiskt är lite mer pigg vid lunchtiden. Unna dig något för du vart så stark och faktiskt gått upp och fortsätt eftermiddagen. Har du läxor/andra sysslor du har veckan på dig att göra, gör det gärna direkt för då har du resten av veckan kvar till att hitta på roligare saker. Och glöm inte, musik gör ju allt bättre, så sätt i lurarna och lev i din takt.

Likes

Comments

Jag använder mig nästan varje dag av en app som heter VSCO. Har berättat förut om hur jag redigerar mina bilder med appen, det inlägger hittar ni HÄR. Appen har även en funktion där man lägger ut bilder, lite som på instagram med flöde och allt. När jag inte känner mig inspirerad så går jag ofta in och kollar på andras flöden. Det är sällan jag postar något, men ska försöka bättra mig på det! HÄR kan ni hitta till min profil.

Likes

Comments

 1. ​Thomas Sabo halsband + armband​, jag som älskar smycken har alltid på mig samma men det hade vart kul med lite mer variation. Har redan armbandet med mitt namn graverat, men halsbandet skulle jag också gärna ha.
 2. ​Foreo LUNA​ ansiktsrengöring​, har velat ha en sådan här i snart ett år nu tror jag. Tycker det hade vart väldigt roligt att testa och se om den är så bra som alla säger.
 3. ​Home bordslampa​, hur galet det än låter så har jag ingen skrivbordslampa.. Helt galet dåligt. Behöver verkligen mer belysning i mitt rum!

Likes

Comments

Det finns vissa saker man verkligen inte kan leva utan, här kommer mitt collage på saker jag inte klarar mig utan.

 1. Ardell 105, ett måste i min sminkrutin. Bara dessa och ifyllda ögonbryn behövs för att jag ska känna mig lite fräschare.
 2. Bose Mini Soundlink, jag är ett freak som lyssnar på för tok mycket musik. Ur den här lilla grejen kommer sjukaste ljudet. Kan starkt rekommendera!
 3. Bukowski's, jag älskar nallar! Har över 60 nallar i mitt rum och drygt 50 av de är Bukowski's. ÄLSKART!
 4. Macbook Air, min dator, mitt allt haha.

Likes

Comments

ericaliinde @instagram

Jobbar fortfarande på feedet, men det känns som vad jag än gör blir det fel haha. Får liksom inte till det riktigt.

Likes

Comments

Vi alla har mål i livet, men hur gör vi egentligen för att uppnå de? Hur orkar vi sträva efter saker som tar så lång tid att uppnå?

 • Musik, är en väldigt viktig del av mitt liv i ren allmänhet.
 • Citat, det kan vara allt från något man hör av en lärare i skolan till någon Obama sagt.
 • Bilder, ibland när man skrollar runt på sociala medier kommer man över bilder som man bara blir såååå inspirerad av, ellerhur?!
 • Videos/filmer, bland annat vanliga videos man kan se på youtube.

Utöver listan över så kan jag ju bara säga att oavsett vad ni gör så kommer ju tid passera, ni kan ju lika gärna göra något bra av den!

Likes

Comments

Likes

Comments