Header

Midsommar inne i City var magiskt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndagar här är inte fyllda med måndagsångest. Ibland tycker jag t.o.m söndagar kan vara bästa dagen i veckan. Igår hade jag en heldag med Julia. Vi åkte till beachen och hade med oss massa gott att äta och efter det åkte vi runt lite innan vi gjorde oss i ordning för att åka till cheese cake factory. Vi hade en jättemysig dag. Nu är det en ny vecka och snart går barnen på sommarlov. 

Likes

Comments

En perfekt fredag med mina Swedes.

Likes

Comments

Detta skulle inte sitta fel just nu. 

Likes

Comments

En perfekt tjejkväll. Igår blev det en liten spakväll här hemma med pizza, slinga håret, fixa naglarna och ansiktsmask. Nu är vi redo för vad helgen har att erbjuda!

Likes

Comments

När blåvitt spelar får man lösa det på bästa sätt genom att titta på matchen genom skype. Tre viktiga poäng och vi är fortfarande överst i tabellen. 

Likes

Comments

Mysig liten runda till beachen.

Likes

Comments

Helgen slutade med regn och veckan började med regn. Dom senaste dagarna har det regnat hela tiden vilket gör att humöret sjunker och hemlängtan ökar. Men vi får hoppas på bättre väder imorgon och resten av veckan.

Likes

Comments

Tiden bara springer iväg. Jag vet inte riktigt vart dagarna tar vägen. Snart är det redan juni och jag går in på min sista månad i USA. Det här med att blogga har kommit som en sista prioritering då jag vill göra så mycket som möjligt nu när det är så lite kvar. Men ska försöka att blogga lite mer än vad jag gör nu. Dom senaste veckorna har bestått av jobb, solning, träning och bara njuta av att det är sommar.

Likes

Comments