Idag är ingen vanlig dag för idag är det vår älskade Joels stora dag, hurra hurra hurra🎂

Hela 2 år har redan gått, hjälp min stoppa tiden!!! Känns helt ofattbart att du redan blivit så stor men hoppas du vet att hur gammal du än blir kommer du alltid vara mammas lilla bebis ♡

Idag 22/8-17 var även Liam beräknad men imorgon blir även du en stor pöjk på hela 3 veckor redan!

storkalas med släkt,paket och fika i massor stod lördagen för då det i stort sett är samma som tänkt fira min 23-årsdag, liams födelse & joels 2-årsdag så tog vi ett datum mitt emellan för att slå på stort men det brydde sig inte någon av oss om, överlycklig kan man lungt kalla oss. Dagen får en stark 10/10 sammanfattat.☉💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att få packa väskorna och faktiskt få åka hem med sin nya lilla kärlek denna gång går inte att sätta ord på. Men tankar om allt & lite till kryper sakta upp under bilfärden om hur joel ska reagera när mamma & pappa kommer hem med bebis, hur kommer jag klara av att tillgodose bådas behov på ett rättvist sätt, orken att komma tillbaka in i vardagen-kommer den återfinnas?, kommer jag kunna visa uppskattning och kärlek på samma nivå till min älskade sambo som förtjänar det som mest eller kommer barnen ta all min brukbara tid?, amning/rutiner m.m.

Men till vilken vits att oroa sig?

Joels ögon tindrande när Liam kom hem
-MIN BEBIS, utbrast han och pussade han på pannan, höll i handen och snosade.

Liam sover för det mesta och är lika nöjd/trygg bebis som joel var så tid för uppmärksamheten vår första son förtjänar dagligen finns fortfarande kvar & likaså för min sambo som kärleken efter så många år fortsätter att växa för.

Amningen kom igång fort och vardagen likaså ♡ Nu kommer en period frampå som media kommer ligga nere för min del och njuta av familjen & livet kommer vara prio1.

mamma ♡ smälter verkligen av syskonkärleken mellan dessa 2 killar 😍

Likes

Comments

Nu äntligen är han här vår älskade lilla prins! Efter så många veckor in & ut från förlossningen fick jag äntligen bli igångsatt då v.37 ägde rum idag!
Slut på plågadet för oss båda då det varit så trångt för mini inne i magen och jag med min halvtaskiga lunga (även denna graviditet) och värk i kroppen.

Vi hade bokad tid klockan 09.00 men fick inte träffa läkaren förens 09.35.
Han beslutade att jag var öppen 4cm och bebis låg väldigt långt ner så blev förflyttad till förlossningen.
Väl i rummet spräckte de fosterhinnan så vattnet gick och blev tillsagda att gå och fika för energiboost och vara tillbaka runt 12.30 på rummet.
Väl tillbaka gjordes en ny kurva, allt såg bra ut men värkerna tog inte fart fast bebis tryckte på så då sattes dropp och då jäklar...
Tobias fick inte gå och hämta väskorna, barnmorskorna lämnade inte rummet och inom 2 min uppstod grymma värkar.
Från 4cm-7cm på 15 min, sedan 7cm-10cm på 10 min. Därefter var det knappt 2st krystvärkar och vår älskade lilla son gled ut.
Allt gick så overkligt fort och vi såg lika förvånade ut alla medverkande men klockan 14.40 var klivet över mållinjen äntligen taget.
Så otroligt stolt över min prestation genom det hela, så otroligt stolt över min älskade sambo som hela tiden funnits vid vår sida och stöttat/hjälp/underlättat för oss, så otroligt stolt över känslan att familjen äntligen är fullbordad & helt komplett, så otroligt stolt över allt!

♡ välkommen till familjen Liam Johan Strandberg ♡
3630g
50cm lång
14.40
2017-08-02
och alldeles alldeles perfekt!
mamma & pappa älskar dig obeskrivligt mycket och är helt säker på att din storebror där hemma kommer göra likaså ♡

Likes

Comments

I stort sett varje dag får jag frågor som:
-Hur orkar du med vardagen?
-Hur kan du vara så glad/positiv?
-Hur kommer det sig att du orkar ge så mycket av dig själv m.m

För mig har det tagit många år att hitta olika sätt som passar mig att utvecklas som människa & lära mig att hantera mig själv som person! En viktig del av det hela, som terapi för min kropp, har varit att äta/unna mig något jag tycker riktigt mycket om och förtära det på en plats som skänker mig trygghet & frid!

Idag när man slitit extra ont för att sin son ska få en superdag fast man mår som man gör var det tillfälle för "terapi" för kroppen som i detta fall blev iskall vattenmelon (min favoritfrukt) & söta bigarråer i sängen framför tv!  Mår redan bättre och redo att briljera för ännu en dag!

Viktig lära till alla sönderstressade, otacksamma, arga & missnöjda personer. Om man lär sig att hitta sin inre frid, kan du sedan sprida den till de runt omkring dig för att få den vardag/bekantskap du alltid drömt om ♡

Likes

Comments

Tänkt, då var vi redan här, midsommar! 🌼
Jag vet inte riktigt hur det är möjligt att tiden kan flyga iväg så fort. Det har ännu gått några dagar utan inlägg då jag återigen besökt/varit inlagd på förlossningen men avtog med värkar & mina 3cm öppen håller i sig så blev hemskickad vilken sliter väldigt på psyket att från dag till dag inte veta något. Men bit ihop, le och ha i tanke att få möjlighet för firande av midsommar med min älskade familj & släkt hemma i lugna sunne ♡

❤Grattis till dig älskade farfar på din 80-års dag, alltid saknad aldrig glömd! ❤

Hoppas alla, trots svenska klimatet, får en lika bra dag/eftermiddag/kväll som vi har haft & kommer ha🌼

Likes

Comments

Efter många år, in & ut från sjukhus i olika ärenden, har jag efter dessa dagar äntligen insett vart det brister inom vården.

Det handlar inte om tidsbrist, det handlar inte om lathet, det handlar inte om dålig utrustning, det handlar inte om okunskap hos läkare, det handlar inte om lokaler eller ort...det hela faller på lyhördhet till den sökande!

Under 6 dagar är det inte en enda läkare/barnmorska/doktor/ansvarig som vägt in mina känslor, åsikter & magkänsla.
Det har hela tiden handlat om vad dom tycker, vad dom tänker, vad dom bedömer.

Tänk om alla inom vården för någon sekund faktiskt satte sig ner och brydde sig om att lyssna på vad man som patient eller sökande faktiskt känner eller besitter på för information, vad vårdsituationen skulle förbättras.

Man ska som svag inte behöva kriga sig till att få sina åsikter hörda genom skrik,gråt och hota lämna platsen för att bli tagen på allvar utan fundera på att väga in era bedömningar med patienten som i stora fall känner sig själva så ska alla få se på en radikal förändring som kommer leda till en lite ljusare, positiv värld med mer kärlek och mindre hat! peace från en grubblare i patientkofta ✌

(all heder åt de hjältar som befinner sig inom vården och dagligen ger en bit av sig själv för andras välmående, ni besitter en grym egenskap som jag en dag hoppas ni belönas för ❤)

Likes

Comments

Det är det vackraste & mest otroliga jag någonsin kommer få uppleva i mitt liv, men även det fantastiska för med sig konsekvenser.

Trötthet, smärta, ovisshet, kontroller,  påfrestning på kroppen & en rad andra saker som man måste ta sig igenom på vägen dit.

Att vara inlagd på förlossningen med pendlande beslut från timme till timme, dag till dag med ovisshet om prematurförlossning väntar eller om de kan hindra det och man kan åka hem igen sliter på psyket!

Just nu känner jag mig liten & svag, men jag reser mig med huvudet högt, hittar tillbaka till kämparglöden och figthar mig igenom den tid det behövs för jag vet vad det resulterar till, det är värt precis ALLT ♡

Nu ska jag & min droppställning förhoppningsvis göra vår sista sömnlösa natt här för att imorgon återvända till min älskade familj & trygga hem ♡

puss på er alla där ute och ta hand om er ☆

Likes

Comments

Som ni märkt har bloggen legat nere ett tag och tänkte här med förklara varför.

1. För det första så närmar det sig slutet nu på min väldigt påfrestande graviditet vilket har gjort att jag fått tagit dag för dag, steg för steg med min kropp & mående! vissa dagar tar det emot att ens gå ur sängen av trötthet & värk, andra dagar lättare men då går min sista energi åt att ta hand om Joel som är i en ålder då han kräver endel!

2. Många av er har kanske undrat varför jag inte svarat de senaste dagarna så det är lika bra ni får förklarat det med av mig. I lördags började jag få lätta sammandragningar som kom & gick plus ett väldigt tryck nedåt. Detta har eskalerat väldigt så igår tisdag blev det för mycket och jag åkte in till karlstad sjukhus där jag blev inlagd på förlossningen då bebis tydligen försökt bryta sig ut i förtid! Fördröjningssprutor, tester, ultraljud och övervakning har varit mitt allt i 2 dygn, går in på mitt 3:e imorgon då de inte vågar släppa hem mig än med risk för prematurfödsel. Detta har resulterat till dåliga svar till er som sökt mig men lovar att ta itu med det så fort jag kommit hem igen så här (efter ett överdrivet långt inlägg) kommer lite bilder från min "nya" tillfälliga vardag! 🤗

Likes

Comments

Dagen till all ära hyllar jag lite extra över min underbara egna familj som betyder allt för mig ♡

De som alltid ställer upp för mig, får mig le, gråta av smärta att va ifrån & dagligen ger hela mitt liv en mening!

Kan inte med alla ord som finns förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad som får ha er i min vardag & snart även få presentera vår nya underbara familjemedlem♡

Idag gick vi ner på 2 siffrigt & det närmar sig med stormsteg! Längtan är enorm efter bebismys och vår ljusa framtid tillsammans 👱👨👶👶🐶❤Likes

Comments

1 Maj

Vart tar tiden vägen? Jag som lovat mig själv att njuta av denna graviditet som är min sista och så sitter man här, inser plötsligt att den snart är över och vår nya familjemedlem redan är här ♡

Längtar ihjäl mig för var dag som går & kan inte låta bli att njuta av min vackra bebismage + livet som gravid ♡
Likes

Comments