​Hejj allihopa! 

Idag när jag gick upp så var jag inte alls på humör att dra till skolan, ville bara ligga kvar i min säng och sova hela dagen typ 😂 Men sen när jag väl kom till skolan så fick jag reda på att vi bara hade en lektion idag, från 09.45 till 11.30 sen slutar och vi i vanligtvis har lektioner från 08.00 till 13.40 på Torsdagar... så man blev ju så sjukt irriterad för då kunde man ju vart kvar hemma och sovit lite till för vi skulle bara skriva på en uppsats och hon skulle bara kolla vart alla var sen fick man jobba på valfri plats typ, fast i skolan bara så man fick inte åka hem och jobba. Men man kände de att de var fett jävla onödigt att dra till skolan då...😓 Känns i vilket fall som helst så jävla gött att vi får Jullov imorgon, då man bara kan sova hela dagarna typ 😜hahah nää, men jag ska faktiskt jobba iallafall, så man känns lite cash 💰


Känns ju skit najjs att sitta i skolan och va typ dö förkyld, hahah orkar nt azz 😂 näsan bara rinner, hostar bara man typ flyttar armen, nää men så jävla jobbigt så de finns nt 😭

Aja, i vilket fall som helst så får la alla andra muppar ha en jävligt najjs Torsdag då! 😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Under en längre tid så har jag känt jag inte orkar med skolan mer, på vår skola så är det frivilligt om man vill gå på gymnasiet eller inte. Jag går just nu i 2an men jag skulle ha gått i 3an. Har under en viss tid känt att jag skulle vilja hoppa av skolan, men har inte gjort något åt det för att mina föräldrar inte skulle tillåtit det. Men jag skulle vilja hoppa av och kanske skaffa jobb eller bara ta 1 års avhopp ifrån skolan och allt sånt och bara vara hemma. Har hamnat efter mycket med läxor på grund av att jag vart på sjukhus en hel del. Tänker inte skriva ut varför jag vart där men det är iallafall det som gjort att jag hamnat efter i skolan. :( 

Om ni har några förslag eller tips på vad jag kan göra, kommentera gärna det då. :) 

Likes

Comments

Idag blev jag äntligen 18 år, blev firad me frukost på sängen av min bästis och massa ballonger och band på golvet slängt av henne, hahah. Fick av min syster ett silver armband, (har dock ingen bild på't) och ett silver halsband av morsan och även ett sjukt fint kort och sedan godis. Jaa, dagen har vart toppen även om man vart i skolan hela dagen typ. Kan ju tacka mina homies för dessa vackra bilder som dom la ut på min fb... xD Och även kortet min mamma gav mig, blev faan tårögd när jag läste den :o Nu blir det faan krogen nästa!! xD 

____________________________Felicia kom med frukost på sängen :) So cute! :)_______________________________

___________________________Ovanför här så är det bilderna Felicia la ut på FB______________________________

__________________________________Bilderna ovanför här är dom Malin la ut på FB____________________________

___________________________________________Bilden Daniella la ut___________________________________________

___________________________________________Här är bilden Vanja la ut_______________________________________

Likes

Comments

Nu är sommarlovet snart slut och skolan börjar igen... :(

Jag börjar då 2an på gymnasiet och vet inte hur jag känner för det riktigt. Jag skulle egentligen börjat 3an nu men jag fick gå om ett år för fick för dåliga betyg då jag inte var så engagerad i skolan. Skolkade en del och struntade i läxorna man fick då så slut betyget var då F i nästan alla ämnen...så jag fick gå på IM i ett år och läsa upp mina betyg som gjorde att jag kunde söka till en linje förra året då jag valde Barn & Fritid för jag vill bli antingen polis eller dagisfröken. :)

Mitt sommarlov har vart en blandning av jobb och ledighet då jag har vart ledig nästan varannan vecka och jobbat varannan. Har kanske inte haft det roligaste sommarlovet men jag har kört truck med stora säckar mjöl upp och ner med en hiss som man inte fick vara i utan bara ha grejer i så man fick gå upp för en trappa som var en spiral trappa, (en sån som går runt), iallafall, jag fick gå upp för den ungefär 100 gånger om dagen i 2 veckor, så dom veckorna kan ju ta sig i röven eller något sedan har jag fått lasta lastbilar med "Fin Sprit" och även "Ful sprit" (kan tyvärr inte berätta hur det går till och heller inte vad man gör med en sensorik.) Slutade jobba i Onsdags förra veckan för att få lite ledigt innan skolan. :P

Morgon dagen spenderas med en av mina bästa vänner Felicia och hennes pojkvän. Ska sedan sova hon min henne då mina föräldrar ska bort och då jag inte ville följa med dom, så fick stanna hos henne istället. :)

Aja, vet att jag inte är så aktiv på min blogg, men har haft mycket att göra så har inte haft någon tid. Får la hoppas jag blir mer aktiv när jag är i skolan :)

Jag (Erica) och Felicia (hon längst bort)

Vi igen, hon är mer som en syster än en vän<3

Likes

Comments

​Sorry för att jag inte är aktiv, men jag har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket.

Iallafall, jag är just nu i en stuga i Halland på ett ställe som heter Mellbystrand och njuter av denna tropiska värme, här är 30 grader, klagar inte eller så men tycker bara att det är så sjukt varmt. 

Har även vart på lite olika tripper som till Danmark, Båstad, Skummelövs, Tylösand. Även vart lika varmt där kan man säga. Har tyvärr inga bilder att visa för har dom fortfarande i kameran. 

Låg på stranden och solade i en halvtimme igår innan man tänkte gå och bada i vattnet, då man upptäcker att man har bränt sig, så bada var ingen ide för det sved som satan. Så för min del blir det att vara i skuggan resten av denna veckan. 

Har vart här sen i Söndags och ska stanna här tills på Söndag. Är här med min mamma Cecilia, pappa Stefan och min pappas bror Tomas, hans fru Irina och 2 barn Alisa 10-12år (vet inte riktigt hur gammal hon är och Oscar som är 1 och 1/2år.

Min andra lediga vecka då jag annars sommarjobbade första veckan på sommarlovet, har en vecka till sen så ska jag jobba igen i 5 veckor och sedan ha ännu 1 vecka ledigt sedan jobba till i 2 veckor till, så pengar kommer ju inte vara något problem för mig iallafall, hahah :) 

Hoppas alla har det bra i denna tropiska värme och att ingen bränner sig! :p 

Likes

Comments

13 Juni 2015, dagen då du flyttade...

Det tog hårt i mitt hjärta när du gavs bort. Alla minnen man har med dig kommer alltid finnas kvar. I 8 år har du bott hos oss men nu e du borta. Saknaden av dig e stor och kommer alltid finnas där. Du sprang alltid vid ens fötter när man gick och var verkligen överallt. Att säga hejdå till dig för sista gången och se dig åka iväg med en okänd familj tog hårt på mig. Hoppas du har de bra hos din nya familj och att dom tar väl hand om dig! Du e grymt saknad av mig iallafall. Mina föräldrar säger bara att jag inte ska tänka på dig så glömmer jag bort dig, men att glömma en familjemedlem gör man bara inte, visst kanske är lite konstigt att sakna en hund så mycket men att har haft dig hos oss i 8 år sedan du bara försvinner. Du var och kommer alltid vara världens bästa hund och en familjemedlem man aldrig glömmer. Saknaden av dig är sjukt stor och jag blir tårögd bara jag säger ditt namn, kommer aldrig glömma när vi skulle säga hejdå och du sprang fram till mig och lade dig i mitt knä och slickade mig på kinden som hejdå. Min pappa och jag var dom ända som var hemma när dina nya ägare kom för att hämta dig då min mamma jobbade och syster var hos sin pojkvän så dom fick aldrig säga hejdå. När du åkt så började även min pappa stor gråta han men slutade efter en kvart medans jag var helt förstörd typ, jag satt gör länge och var helt gråtfärdigt men kunde inte sluta...

Snälla kom tillbaks...

Älskar dig och kommer alltid göra't älskade Sigge

Här var Sigge nyduschad.

Denna bilden tog min mamma.

Sigge ville vara med mig och min kompis på en selfie.

Sigge är helt utmattad efter att ha vart ute i skogen med min syster.

Här är Sigge nyvaken typ.

Sigge är på bushumör.

Sigge vill inte att jag ska plugga.

Julafton 2014.

Här är 4 bilder på Sigge när han var 1 halv år.

Likes

Comments

Va ett tag sen ja bloggade sist men ska försöka vara mer aktiv!

Här kommer iaf bilder från Midsommar och från när ja var me Felicia i Småland 2 dagar efter Midsommar.


Här kommer det lite bilder på ett tåg som Emelie har tagit.

Här har även jag tagit lite bilder.

Likes

Comments

Gårdagen var toppen, gick karnevalen och var sedan på Stadt me dom bästa 👌 dagen/kvällen/natten kunde inte blivit bättre. Är sjukt trött efter igår så blir att sova när jag kommer hem. De dåliga är att min mobil har slutat funka, den dog igår och har haft den på laddning sen igår men den har inte laddat ett skit. så blir la att lämna in skiten om ingen har något tips på vad man kan göra?

Bild 1 är Elin och Felicia

Bild 2 är Felicia

Bild 3 är jag och Felicia

Bild 4 är Felicia och Sandra

Bild 5 är jag, Emelie och Sandra

Bild 6 är jag, Sandra och Felicia

Bild 7 är Vanja och jag

Likes

Comments

bild 1 är jag och Vanja (hon med det korta håret) en sprallig brutta.

bild 2 är jag och Emelie (hon med det blonda håret) en flummig galen brud.

bild 3 jag och Felicia galen, flummig, sprallig men ändå lite tillbaka dragen

Likes

Comments