Header

​Helt otroligt vad varmt det är ute för tillfället, 20 grader redan nu, hur underbart?! Dem sena sommarkvällarna närmar sig och nu är det enda som saknas lite ledighet, vilket jag får om exakt en vecka(!!!!) Idag är jag ledig från skolan vilket jag ska njuta av till fullo. Senare ikväll väntas det jobb. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu i skrivande stund och smaskar på två glutenfria knäckebröd, toppat med avokado och grillkrydda, mums! Hela kvällen kommer att spenderas med näsan i plugget. Har kursprov i kinesiska imorgon vilket både ska bli jobbigt och skönt. Jobbigt eftersom jag har sån prestationsångest och skönt att äntligen få sätta en punkt och avsluta kursen. Alla treor har börjat att packa ihop sina saker och det känns så sjukt skönt att jag också är där om ett år. Tanken av att slippa allt plugg lockar kan jag lova..Men innan den dagen kommer är det mycket pluggkvällar kvar och ikväll är en sån dag. Imorgon ska jag och mamma till Gekås, hörs då!

Likes

Comments

Hej igen och hoppas allt är bra sen vi hördes sist. Mycket har hänt och mycket kommer att hända. Jag har fått känna på att jag lever kan man säga, plugget har bokstavligen ätit upp mig inifrån och ja, det har varit väldigt mycket att göra helt enkelt. Nu börjar sommarlovet äntligen att närma sig och det går nästan att snudda på ledigheten som väntas, SÅN LÄTTNAD. Det här året har verkligen tagit mycket kraft från mig, som jag gärna hade lagt på annat. Men snart väntas 3dje året och studenten närmar sig med stormsteg.

Just nu planerar jag resor, både med vänner och pojkvän. Resa är verkligen något som jag älskar att göra och jag vill ta vara på mitt sista "riktiga" sommarlov. Det är så skönt att komma bort från vardagen, jobbet och livet här i Sverige. Men först så har jag några dagar kvar i skolan, bara att försöka göra dem så bra som möjligt!

Likes

Comments