Jag har nu börjat att komma tillbaka till "verkligheten" efter den underbara bebisbubblan.

Lilly växer så det knakar, och så rackarns söta "plufs" kinder har hon fått.. På onsdag är nästa BVC besök efter en månad i ovetenskap & sist vägde hon 3500g!

Tänkte att jag skulle släppa i er lite i lägenheten, men mycket är inte värt att fota då jag snart ska riva om alla möbler igen på grund av renovering. Jag får nämligen nya tapeter i kök & vardagsrum.. Sweet!

Låt mig presentera vardagsrummet, lägenhetens hjärta:Ignorera dom oerhört fula tapeterna, förhoppningsvis slipper både jag & ni se dem snart!

Nåja, vi fortsätter till mitt sovrum:


Jag bara älskar mitt sovrum, skulle kunna spendera hela dagar liggandes i sängen tillsammans med Lilly om den möjligheten fanns. Amazing!

Eftersom att jag inga bilder har på varken köket eller mer specifika bilder ur hallen & Lillys rum får det bli lite "gott & blandat".

Here you go, my darlings:


Detta är faktiskt dom enda bilderna jag har för tillfället. Men mina saker från IKEA blir levererade hos mig på tisdag, och som sagt var så blir det ju snart nya tapeter lite här & var så jag får återkomma!

Under tiden bjuder jag på lite ögongodis, titta & njut!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har "grodan" anlänt till världen & har fått namnet Lilly Linnéa Grahn.

Hon föddes den 25/1-2015 klockan 16.53 & var 47 cm ren kärlek!

Lilly blir alltså en vecka imorgon och jag är obeskrivligt kär i denna underbara donna, hon är otroligt välmående och gnäller ingenting överhuvudtaget. Hon sover dessutom nästan hela nätterna redan, förutom ett nattmål vid 3-4 tiden. Jag har inte hört henne gråta många gånger, och då har det varit efter ett bad eller vid magknip efter en måltid.. Det är alltså så otroligt perfekt, att det nästan känns som "när ska det vända?".

Hon är perfekt rakt igenom, och jag kommer att gå över öppen eld för detta sockergryn. Helt fantastiskt!

Likes

Comments

Dessa underbara hängselbyxor finns på Lindex & går loss på 179 pix!

Könsneutrala & otroligt fina.. I'm in love.​

Likes

Comments

Jag trotsade vädret som nu varit i några dagar & släpade ut både mig själv och hunden. Och för att tillägga, så ja.. Jag lyckades faktiskt stänga igen vinterjackan men det är verkligen på bristningsgränsen.

Utöver det så fick min bästa kille springa omkring i snön, helt överlycklig av all snö.

Denna underbara sötsak fick snabbt komma in i en handuk & mysa med mig i soffan en stund. Blöta, snoriga och trötta var både han och jag!

Likes

Comments

Jag klickade hem denna från lekmer.se förra veckan & är fullständigt förälskad. Även fast det är minst ett halvår bort tills minigrodan börjar att gå så är den så rackarns snygg att den ska få stå i hennes/hans rum och pryda!

Fast hur som helst, spelar det ju ingen roll om man köper vissa saker lite tidigare än andra.. När man bara inte kan hejda sig, så har man en sak mindre att tänka på sen!

Dessutom far dom inte illa av att stå hemma, redo & i väntan på att användas.. Eller hur?

Likes

Comments

Och där var den sista saken inköpt, en babysitter.

Denna babysitter är otrligt smidig & kan ändras iprincip hur som helst.
Såhär står det på babyshop's hemsida: -
"Babysitter med mjuk klädsel i plysch. Ryggstödet kan regleras i flera lägen från sittande till liggande läge.
I Rätt Starts babysitter kan barnet på ett naturligt sätt stimulera sin motorik och balans genom rofyllt gungande. Den roliga lekbågen med mjuka färgglada skallerdockor stimulerar barnets syn, hörsel samt finmotorik.
Babysitteren kan lätt vikas ihop. ".

Självklart är tyget avtagbart & tvättbart!

Denna skönhet kostar 695:- & finns här!

Nu får bebis komma, jag är mer än redo & lite less på att vänta faktiskt!

Likes

Comments

Jag älskar dessa oavsett vad, hur dödligt söta är inte dessa "kaos"påsar?
Gjorda i återvunnet papper, och handmålade i all enkelhet.. Blir supersöta i ett barnrum!

Idén med kaospåsen är att kunna slänga ner allt kaos i rummet, leksaker & andra prylar snabbt och enkelt medans det blir otroligt stilrent!

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle skicka lite varma ord till släktens ängel, Kim.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det blir ungefär samma som i föregående inlägg.. Men hon stickar till mig, med mycket värme & kärlek. Hon är värld sin vikt i guld!

Jordens sötaste tjocksockar, med en höger & vänsterfot.

Och så denna filt, som passar mig & Esther alt. Helmer utmärkt.
Filtar med mormorsrutor får jag ej nog utav, kan utan problem ha flera stycken. Dom är SÅ HIMLA FINA!

Åter igen, till er.. Kim & Carina, ni är mina änglar som orkar & vill sitta ned och göra såna här fantastiska grejer till mig och den lilla. Jag kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt!​

Likes

Comments

Jag gillar precis som ni, livets goda. Vare sig det handlar om familj, en fin tröja, vackra blommor eller i mitt fall otroligt söta ugglor. Dessa godbitar fick jag av underbara Carina, som på ett händigt sätt blåste mig av stolen. Jag älskar dem!

Denna barnvagns"mobil" kommer att bli uppskattad att titta på, minst sagt. Framförallt från min sida!

Tänk vad "lite" som krävs, för att man ska inse vilken tillvaro av guld man har & vilka otroligt hjälpsamma människor runt omkring.

Likes

Comments