Det är ett sådant himlans snack om det här med hälsorutiner och vad man äter nu för tiden.

Jag är själv ingen sådan som tränar flera dagar i veckan och kollar hur många kalorier jag har i maten, jag är på tok för lat för att vara sådan. Jag rider 1 till 2 gånger i veckan ungefär en timme/gång, och jag tycker det plus idrott i skolan har räckt som träning för mig i flera år. Dessvärre har jag alltid haft lite dålig kondition på ett sätt då jag har problem med andningen och inte riktigt jobbat på att förbättra det. Svag är jag minsann också, och nu de senaste året har jag försökt småträna lite när jag har lust. Det är just här jag tycker det blir fel för många, man tränar inte för att det är kul och för att man ska må bra. Samma med hälsosam mat, man måste inte vara 100% inne i det. Bara att tänka på att ta en banan istället för att köpa godis om man är hungrig räcker. Jag försöker äta så jag blir mätt under skolveckorna, och jag tycker om "hälsosam mat" så som sallad så då äter jag det. Godis äter jag på helgen och ibland kanske jag gottar till livet lite med något extra under veckan. Man måste låta bli att spärra in sig i en ond cirkel. Man ska äta efter sina egna förutsättningar/mål och detsamma med träningen. Sedan har varken jag eller någon annan rätt att klaga på någon annans livsstil och dieter, om det inte når en ohälsosam gräns och det kan bli farligt.

Va inte så nojiga, gör det som känns bäst och stå för det. Det är inte någon annans rätt att bestämma vad din kropp behöver.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

+ Mindre än två veckor kvar till sommarlov!!!

- Vädret suger just nu. Bara massa regn, var är sommaren??

+ Kortare dagar i skolan i och med att vi är i princip klara med allt!

- Allergisäsongen är i full rulle

+ Nya snygga vårkläder! Så shoppingsugen

- Att shoppa kostar mycket pengar


​Annars så rullar väl livet på. Gud vad jag hoppas att regnet och rusket försvinner snart så man får lite sol!

Likes

Comments

​1 här || 2 här || 3 här

Spanade in Nelly.com's topplista ​och hittade tre saker som jag så gärna vill klicka hem just nu. Alla tre känns riktigt fräscha nu till sommaren och är för ett bra pris inte nog med det.

​Klänningen​ är definitivt min stil! Mönster, lite "flowy" och fräsch. Passar både till skola som till stan med vänner. Letat efter något liknande väldigt länge!

​Kjolen ​är ​så​ snygg! Älskar suede stilen och speciellt med en beige färg! Snyggt, stilrent och fräscht till sommaren.

​Klackarna ​är ju väldigt omtalade, block heel sandals. De är ju super snygga, men jag är så himlans lång + att jag har svårigheter att gå i klackar. ​Verkligen inte hanterbart. ​Det gör mig så ledsen! Vill verkligen ha sådana här klackar. ​Några tips på hur man blir bekväm i klackar? Mvh, desperat tjej.

Likes

Comments

Välkomnar helgen mer än gärna!
Började 10:05 med kemi och fortsatte sedan dagen med muntliga nationella i franska. Ush! Kommer faktiskt välja bort franska till tvåan. Ogillar starkt. Men så fort det var klart så slutade jag faktiskt för dagen, så jag gick och köpte lunch med matkortet och åkte hem. Ska värma mig och äta sushi innan älsklingen slutar för då ska vi handla och äta middag. Myshelg <3

Det är så nära nu tills jag är klar med första året på gymnasiet, allt slit och all trötthet ska äntligen läggas bort över sommaren.

Likes

Comments