Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Suttit idag nästan hela dagen och planerat min födelsedag. Pratat med bästa Thilda i telefonen i snart 3 timmar fram och tillbaka för ska fira den med henne för hon fyller 3 dagar efter mig. Jag fyller ju som sagt 20 år den 3dje november de vill säga på torsdag nästa vecka. Nu till helgen ska mina släktingar komma ner till Stockholm och vi ska fira lite. Ska även ut och äta med mina fd klasskompisar. Helgen efter de alltså den 4-6 nov ska jag upp till Gävle och träffa Thilda och röja järnet. Planerna jag gjort är väl att onsdagen den 2 nov dagen före jag fyller ska jag fixa nya naglar först på morgonen sen på eftermiddagen ska jag och fixa volym fransar. Första gången jag provar detta med fransar förutom lösfransar man fäster själv. Vet dock inte hur jag ska göra mina naglar om jag ska göra lika som denna gång fast med nåt mönster på eller om jag ska ha nåt mer party men vet inte än.

Måste tänka ut en outfit jag ska ha när jag ska ut med i Gävle. Har tänk på en jumpesuit men får se, vill ju vara snygg. Sen ska jag nog locka håret med. Thilda har ju locktång så kanske sätter mig och lockar lite eller om jag sover med flätor så jag får naturliga lockar, detta är alltid så himla svårt. Vi får helt enkelt se hur de blir.

Likes

Comments

Just nu sitter jag bara och har tråkigt. Vid 14 ska jag börja åka mot Älvsjö för att hämta min pärla, vi ska fixa oss lite, livea och ha de mysigt för att den dra och hämta min bil sen åka vidare mot söndra sidan igen för bilträff och annat ikväll. Killen ska åka till deras landställe så träffar inte honom på hela helgen vilket kommer bli jobbigt.

Ha de så länge!

Likes

Comments

Just nu händer de mycket. Mitt rum håller på att fixas till, min garderob åkte ut idag och tvmöblerna kom upp som dom ska. Nu är de bara mina kläder som ska ner i mina lådor under sängen i min sängram. Tv:n ska kopplas in och min skrivare.
Så här ser det ut i dagsläget.

Min bil fixades idag med. Jag köpte en Volvo V70 Ocean Race för snart en månad sedan och jag har lite planer för framtiden med den. Idag checkade jag av en av dom planerna. Träffades Andreas som är med i Volvorines och fick dekaler som han hjälpte att sätta på bilen och fick mitt medlemskort. Nu är de bara några saker som saknas att göras.

Likes

Comments

Godmorgon, eftersom jag är sjuk så har jag för första gången på väldigt länge sovit ut. Robin är också sjuk men klev precis upp och gick och åt frukost.
Idag har jag väl inte mycket på schemat utom att åka hem och rensa ur mina kläder ur min garderob för att slänga/sälja/ge bort sånt jag inte längre använder. Det kommer även en tjej och ska hämta min garderob efter 18 för den är för stor och bara tar upp plats i mitt rum. Har även lådor under min säng, i min sängram så kommer ha mina kläder där i.

Nu ska jag kliva upp, ha det bra så länge!

Likes

Comments

Och såklart har man gått och blivit sjuk. Vilket suger riktigt hårt. Legat och sovit hela dagen typ och nu ska jag ut och hämta Josefin i Tyresö sen till Täby för att hämta hennes kompis sen tillbaka till Tyresö igen. Tror jag ska sova hemma i natt för ska fixa massa hemma i morgon.

Ha de bra så länge!

Likes

Comments

Känner att nu på senaste tiden har de blivit en hel del ändringar överallt och jag har gått och bytt livsstil helt och hållet, klär mig annorlunda, beter mig annorlunda, skaffat världens finaste kille och ja jag vet inte, livet är helt klart 100 gånger bättre än de va för några månader sedan. Känner att jag börjar hitta den jag är nu och mycket är nog Robins förtjänst för han får mig att se mig själv på ett helt annat sätt och jag har äntligen någon att lägga min energi på och någon att bry mig om!

Jag har ju bytt stil som jag skrev. Tidigare har jag haft lite mer allt möjligt. Trasiga jeans skjorta ibland osv men sedan för någon vecka sedan så hittade jag ett par jätte snygga kostymbyxor och jag helt klart älskar dom och känner att de är så jag. Fyller ju 20 år nu den 3 November så kommer gå och införskaffa lite nya kläder för att fräscha upp garderoben!


Byxorna finns på GinaTricot och kostar 299kr. På mig sitter dom som handen i handsken. Jag är själv 163 och tog 36 i stl och dom sitter perfekt i rumpa och längden på benen osv!

Jag har funderat på att klippa mig. Jag har rätt långt hår nu plus att jag använder ca 150g löshår som är mellan 50-60cm långt. Men när jag inte använder löshåret så vill jag ändå ha en snygg frisyr som passar till min nya stil. Så ska tänka mer på saken och prata med min frisör vad vi skulle kunna ordna!

Men kommer nog sakta men säkert försöka starta upp bloggen igen. Vet att jag har svårt för att hålla såna här grejer flytande och uppe och aktiva men ska försöka så gott de går. Händer ändå en hel del i livet just nu.

Ha det gott så länge!

Likes

Comments