Header

Har redan varit på gymmet idag, körde ett hårt armpass. Dvs biceps och triceps. Nu är mina armar så trötta att det var svårt för mig att äta och ens hålla uppe mobilen. Nu håller jag på att ladda upp igen, för ska tillbaka till gymmet om ca 1 timme, då blir det 2,5 timmes pass! Go hard or go home så att säga


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var någon som ville se lite av mina tatueringar, det är inte det simplaste att få en bra bild på dom, kravlade runt på golvet och låg i diverse olika ställningar för att få dessa bilder. Nej skämt och sido, jag har massa småtatueringar lite överallt med så som på fingrar och fotleder osv men dem orkar jag inte ta kort på.


Likes

Comments

Efter att jag har fixat min bas går jag på min contour. Här använder jag oftast Anastasia contourkit!

Glömde visst att lägga på mascara innan jag tog bilden, men jag använder just för tillfället en mascara från lancome som är sjukt bra! Rekomenderar den till er alla!

Likes

Comments

Glöm inte av att följa mig på instagram! Finns en länk längst upp på bloggen men annars heter jag ericablomgreen


Likes

Comments

För er som tröttnat på eran Spotify lista har jag nu världens tips. Jag var ganska emot Podcasts innan då jag tyckte de verkade drygt att sitta och lyssna på folk som tjatar. Men började lyssna på några av olika genrer och fastnade självklart. Jag lyssnar på tillfället på

1. Relationspodden
En rolig pod med bingo rimer och hans sambo Katrin. Folk mejlar in sina relationsproblem och sedan hjälps bingo och katrin åt att försöka lösa dessa. Det kan bli väldigt roligt då bingo är en rolig person och det finns en hel del skumt folk som mejlar in. Jag började precis lyssna på denna, eller har väl lyssnat 20 avsnitt. Rekommenderas starkt till alla (förutom extrem feminister, som antagligen bara hade blivit arga på bingo)

2. P3 dokumentär
Finns många bra dokumentärer från både förr och nu, jag verkligen älskar P3 dokumentär och har i stort sett lyssnat på alla. Rekommenderar att alla lyssnar på Södertäljeflickan och diverse olika rånkupper som finns att lyssna på.

3. Adam och kompani
Detta är nog min absoluta favorit. Helt enkelt en pratpod med min största favorit Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vill du ha en rolig stund, och många skratt så lyssna på denna!


Likes

Comments

Imorgon ska jag äntligen bege mig till gymmet igen efter en helvetes förkylning. Är så sjukt taggad, ska träna med Julia i Tranemo. Har inte helt bestämt mig om vad jag ska köra än men det ska bli ett hårt jävla pass. Dessutom tänkte jag slänga upp bilder på några övningar också efter imorgon.

Annars har jag kollat på farmen i stort sett hela dagen, det är fruktansvärt underhållande program. Kollar en massa gamla avsnitt från gamla säsonger. Önskade att jag fick skapa en egen farmen grupp med folk från hemtrakten. Några fullt normala människor, blandat med halvalkisar och krydda med lite hetsiga WTn. Kul.


Likes

Comments

Jag tänkte att jag ska dissa några saker som jag kom att tänka på precis.

1. Personer som försöker leka överklass
Jag vet en person som jag inte varit kompis med på något år, vi avskyr varandra. Hon har under länge försökt leka rik liksom, genom att lägga ut bilder på sitt enda dyra smink vilket innehåller ca 2 produkter ungefär, lägga ut bilder på sin enda dyra skjorta och samma med sin fejkade jacka som är en kopia av en väldigt dyrt märke. Men alla vi som bodde i orten tidigare vet att detta är något uppgjort, 20 gånger om. Baraför man byter stad kan man inte bli en ny människa.

2. Folk som tror dem kan bli smala på 1 vecka
Ja eller snarare folk som tror de kan bli smala genom att va ute och gå en långpromenad om dagen och kolla på vikterna på gymmet. Alltså nej, kosten är a och o, sedan får man anstränga sig mer än att slasa sig ut med hunden. Sanningen svider, jag vet.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem ifrån Stockholm, eller som jag skulle säga, världens finaste stad. Jag fullkomligt älskar den staden. Jag har varit i städer så som, New York, Los Angeles, Barcelona osv MEN Stockholm är i mina ögon finare, det är mysigt och välordnat men även hemtrevligt på något sätt.

Jag åkte som sagt upp igår och gick på arbetsintervju idag, tjänsten är som larmoperatör åt G4S som förövrigt är världens största säkerhetsföretag. Av väldigt många sökande fick jag iallafall komma på intervju och jag tyckte det gick över förväntan bra. Så går allt som det vill blir jag Stockholmsbo om 1 månad. Men chansen är ganska lite i vilket fall som helst. Men man kan alltid hoppas. Jag var yngst av alla som fick komma intervju så något intressant borde jag ändå vara.
Likes

Comments

Jag var som sagt och kollade på fifty shades of grey på smygpremiären i torsdag. Jag har självklart läst boken då jag insåg att om man inte har gjort de kan man inte förstå eller tycka speciellt mycket om filmen. Men det jag tänkte ta upp nu är vad jag tycker kring filmen, många tycker att den är sexistisk, stötande och hemsk.

Filmen handlar om hur den duktiga och försiktiga Anastasia blir förälskad i den förmögna företagen Christian Grey. Dem inleder en slags relation, det visar sig sedan att han gillar dominant sex. Har är den dominanta och tjejerna är undergivna.

De bara gapas ut på sociala medier om hur sexistisk och nedtryck Anastasia blir och hej och hå. Jag tycker inte att denna filmen är kränkande gentemot kvinnor eller sexistisk överhuvudtaget. Jag tycker det är vågat att författaren skapar en handling i en bok kring saker som kan va känsligt hos många människor. Eftersom Anastasia är oskuld vet hon inte om hon gillar denna sortens sex så som slag med piskor och allt däremellan, men alla som läst boken eller sett filmen kan inte missat att hon går med på detta men även gillar det. Hur kan detta då blir sexistiskt? Hon gillar ju det. Och i dagen samhälle får man ha vilken sexuell läggning och inriktning av sex man vill. Så därför undrar jag varför människor blir så upprörda pga deras sätt att ha sex? SEN får vi inte glömma att han straffar henne i slutet genom att slå henne, vilket hon INTE gillade, det däremot är en annan historia.

Dock har jag inte läst andra boken än men ska börja på den idag. Men än så länge anser inte jag denna bok som diskriminering gentemot kvinnor.
Likes

Comments

Eftersom jag inte får så många frågor så tänkte jag att jag kunde svara på alla såhär i ett inlägg, när de väl kommer frågor. För det kanske finns någon mer som undrar men som kanske inte orkar fråga.

Men här är i vilket fall som helst en fråga från Sofia

Hej! Använder du lösfransar när du sminkar dig? Eller är det alltid dina naturliga? Dom ser så långa o fina ut! :) Kram!

Ibland så använder jag faktiskt lösögonfransar ja, ofta är de när jag ska på någon fest eller kanske träffa en vän och fika. Men ibland när jag är lat och då kör jag på mina vanliga fransar. Jag går inte och gör fransar som många andra då man måste va så försiktig utan använder Ardell lashes som man limmar på och använder en gång! Kram på dig!

Likes

Comments