Header

Halloj från sjukstugan.
Igår (tisdag) så vaknade jag av att jag mådde dåligt och var tvungen att springa till toaletten. 4 gånger kastade jag upp under dan, de ville ni veta ;) Så jag låg i sängen hela dan och hela kvällen utan att äta nånting.
Idag har jag ätit blåbärssoppa och druckit ganska mycket så det känns som att det håller på att bli bättre. Och det hoppas jag också.

Nu ska jag fortsätta att ta de lugnt, hoppas ni har det lite bättre!

Likes

Comments

Jobbar ikväll.

Idag har jag annars sovit läänge, ätit, kollat en massa youtube och druckit kaffe. Snart slutar jag och då ska jag rakt hem och sova, är så trött. Hade bra!

Likes

Comments

Min helg har varit superbra.

På fredagen jobbade jag från halv åtta till tre. Efter jobbet kollade jag youtube, duschade och runt sju så hämtade jag killen från kokkola. Vi käkade på mcdonalds, ett varv via prisma och sen hem. Det blev en tidig kväll pga att jag hade jobb på lördagen från klockan sju.

När jag kom hem från jobbet på lördagen var killen här med fyrhjulingen. Jag ställde mig, han lag på sig skridskorna och så körde jag fyrhjulingen och killen skrinnade bredvid hela vägen till lepplax på isen. Därifrån tog vi bilen till campus allegro för att kolla jkg:s dansföreställning som Wenla var med i. Efteråt mat på friends och chill hela kvällen.

Idag vaknade jag ca tio. Ställde mig och körde mot lepplax. Där åt vi glass och chillade ända tills det blev dags att bege sig mot milibussen ännu en gång. Sen efter att jag släppt av honom hämtade jag mat, körde hem och käkade och sen somnade i över två timmar.

Nu ska jag snart sova igen haha, gonatt.

Likes

Comments

Tjena!

Jobbar denna vecka från tisda till lörda på morgonen så jag har haft lediga kvällar. Vad har jag gjort då?
Jo jag har tränat, ätit, sovit, catchat upp med Cati som var hemma en sväng, bio och stadsbesök.
Imorgon är det fredag och jag får hämta killen, och det ska bli skönt minsann!
Jag kan inte beskriva den lyckliga känslan jag har varje torsdag kväll och fredagsmorgon när jag vet att jag ska få hämta hem honom❤️❤️

Nu ska jag snart prata med honom och sen sova, Gonatt.

Likes

Comments

Så här såg himlen ut igår när jag och syster körde mot studioz för ett bodyburn pass, helt fantastiskt fint!!

Klockan är fem över sju just nu och jag sitter i soffan och väntar på att få köra iväg till jobbet. Lite trött och seg men det blir kanske bättre, hoppas jag.

Ha en fin alla-hjärtansdag alla ni! Kom också ihåg att ta hand om era nära och kära❤️

Likes

Comments

Godkväll!

Igår kom killen hit en stund på kvällen. Vi chillade bara för klockan var ganska mycket. Vi somnade också en stund före han körde hem.
Runt halv 10 vaknade jag idag, kollade ett youtube klipp och somnade om. Efter cirka en och en halv timme senare vaknade jag av att killen kommer in genom dörren med röda rosor och glass i handen, han är ju bara för bra!!❤️❤️

När maten var klar åt vi och sen slocknade vi båda i ca två timmar och det var så skönt! Efteråt körde vi mot C:s för att byta till milikläderna och sen direkt mot stan typ. Jag började jobbet klockan 6 och Connys buss startade fem före sex.
Nu har jag jobbat och duschat så nu ska jag sova, gonatt från mig.

Likes

Comments

Hallå!
När jag kom hem var killen här, bästa som finns typ❤️
Vi umgicks en stund före det var dags för honom att fara hem. Ikväll är han på svensexa och jag kollar melodifestivalen. Har också köpt en massa gott att käka på samma gång.
Nu ska jag kolla vidare. Bloggar inget mera ikväll så jag säger gonatt redan.

Likes

Comments

Hejsan!

Fredagskvällen spenderade jag hemma hos mig med killen. Vi tog det lugnt, åt lite mat och somnade ganska fort eftersom jag hade moronskifte idag.
Sitter nu i jobbet och har några timmar kvar, ha en fin lördag.

Likes

Comments

Igår hann jag med simhallsbesök och mc på mat med Wenla, hem till systers en stund, agerade taxi, åt middag och bio med syster. Vi kollade filmen La la land och nej det var ingen film för mig. Allt för långtråkig och nej, bara nej. När jag kom hem kröp jag ner under täcket för att sova.

Godmorgon! Nu är klockan 07:43 och jag ska äta moronmål. Är uooe nu eftersom jag ska till bilskolan till halv nio. Så där kommer jag spendera hela dagen.
Ha en fin onsdag!

Likes

Comments

Hejsan!

I söndags hade jag alarm lite före klockan sex. Ställde mig, åt frukost och körde till Lepplax. Därifrån startade jag och C:s mamma och pappa runt klockan sju mot Kajaani. Vi kollade faneden och jag frös ihjäl typ. Sen körde vi hem.
Väl hemma körde vi till v:holmen för att köpa en ny telefon till mig som jag hade hittat på findit och sedan resten av kvällen spenderade vi i Lepplax.

Idag var jag ledig och killen var hemma så jag startade runt halv 9 mot Lepplax. Vi åt frukost, kollade film(jag somnade efter 20 minuter typ), åt glass, fixade lunch och var ut på isen med fyrhjulingen. Vid klockan sex startade bussen mot Kajaani så då körde jag hem och har kollat youtube nästan hela kvällen.
Nu är jag nyduschad och ska snart sova, gonatt!

Likes

Comments