Header

Idag:
- passat minelle
- ätit lunch i soffan framför solsidan
- returnerat ett paket
- en snabb promenad i skogen
- kollat youtube
- bodyburn vid studioz
- duschat och fixat en smoothiebowl med banan och blåbär som topping, så gott!!!
- pratat med killen

Likes

Comments

Likes

Comments

Oj de va en stund sen sist.
Iallafall min helg har varit sådär. Allt för tråkigt och jobbigt när killen satt fast.
   Jag har jobbat fredag morgon och lördag morgon. Sen tog jag ett extra skifte idag. Så hela helgen har jag spenderat i jobb.
fredagen låg jag i sängen efter jobbet, kollade mest youtube och pratade med killen. Friends med resten av familjen oxh syster. Somnade kanske runt halv 11.
Lördagen jobbade jag till tre, chillade en stund i soffan före jag duschade och ställde mig. Senare på kvällen for jag, mamma och bubba till kokkola och bowla med Nea och barnen, de var kul och länge sen jag sist bowlade. Efteråt till neas på tv-mys med chips och godis😋
   Idag sov jag dunder länge. Käkade en god lunch och efterrätt. Sen jobbade jag från tre till klockan nio. Snabbt hem och prata med killen en stund och sen på lite mat med syster. Nuu ska jag snart sova.
   Jag är ledig imorgon och det ska bli skönt, gonatt.

Likes

Comments

Igår var det mäkkenfest på schemat.
   Vi firade vid jugendsalen i nedre våningen. Vi åt kyckling med ris, lekte lekar, åt ännu mera gott och hade det riktigt mysigt. Dessutom känner man allihopan så det gör det ännu roligare. Efteråt körde vi ett ganska stort gäng till jobbet och åt små franskisar typ (men mest för att se så att kokkola-borna tog hand om vårt place;) ).
   När jag kom hem gick jag och la mig genast.

Alarmet hade jag på halv sju idag. Jobbade till klockan ett och sen hem och vila. "Vila och vila" jag sov i 2h, haha.
   När jag vaknade åt jag något smått och sen åkte jag, mamma och syster på ett pass till studioz. Cardio&core var det, och visst var det tungt med, huh.

Efter det rakt till systers för att sköta barnen. Picknickade, åt bananplättar och myste.
Snart ska jag prata med killen och sen åker jag väl i säng. Jag har morgonskift imoron med, så tidigt väckning igen. GONATT!

Likes

Comments

Halo!
Idag har jag haft en ledig dag. Jag sov länge, ända till klockan tolv. Fixade lunch till mig och kollade youtube.
   När jag hade tagit på mig kläderna så hämtade Elin mig och så for vi till isabels där hon var. Isabel bakade en massa och vi höll henne sällskap typ, haha.
När jag kom hem kollade jag serie, plockade upp i rummet och åt mat. Sedan körde jag till elins och var där resten av kvällen. Resten av flickorna(minus Isabel) kom dit också, mys.

Likes

Comments

View tracker

I söndags åt jag lunch här hemma och ställde mig snabbt före jag körde mot lepplax. Vi tog det lungt hela dan, sen när vi blev hungriga åt vi mat vid autogrillen.

   Igår hade jag alarm på halv nio. Fixade frukost här hemma och körde till lepplax och serverade frukost på säng åt honom. Efter det körde vi till stan på lite ärenden plus ett cafebesök.
   Sen körde vi med fyrhjulingen och vid halv sex var det dags att köra honom till bussen.

Nu är det 10 dagar tills jag ser honom igen så lite tufft kommer det att vara men...

kvällen for jag på vinterbad med Elin och sen på lite käk med Isabel. Sen sov jag en låång och skön natt.

Likes

Comments

Halloj!
Idag sov jag till cirka en elva tiden. Vid halv tolv kom minelle hit som jag skulle passa i en timme.
   Sen har jag kollat youtube, ätit och städat rummet. Nu ska jag ta de lungt en stund före jobbet kallar. Ha en fin lördag!

Likes

Comments

I torsdags körde jag och 3 andra arbetskompisar till vasa för att delta i skolning i två dagar. En helt finsk skolning från tio till sex första dagen och andra dagen fick vi sluta redan fyra.
   Det var som åtta stycken finska lektioner efter varann med grupparbeten och ifyllningsuppgifter. Ska jag vara ärlig så var det inte alls roligt.

fredagen gick det däremot snabbare. Efter skolningen körde vi hem och jag lörde vidare direkt till stan för att fira Julia som fyller snart. Vi käkade mat på sesam, myysit och gott!

Efter det körde jag rakt till edsevö för att hämta killen som kom med bussen. Såå skönt att ha hem honom några dagar.
   Vi bara umgicks, pratade och käkade mat igår.

Likes

Comments

I onsdags mötte jag upp Elin och Emma vid kaffia. Vi käkade lite gott, pratade och hade det lite mysigt. Före vi for hem blandade jag lite godis inne på makuuni.
När jag kom hem pratade jag med killen och gick och la mig.

Likes

Comments

Hej!

Igår hade jag jobb från nio till fem. Efter jobbet åt jag mat och satt i soffan en stund före jag drog på mig träningskläderna. Klockan sju for jag med några andra till studio z på bodyattack, så sjukt kul men tungt. Efter det dushade jag och pratade med killen.

Imorse sov jag ganska länge, drack en smoothie och fixade lunch till mig. Jag var nästan påväg mot ett snabbmatsställe men så tänkte jag att nejj nu ska jag laga egen mat. Så jag körde till butiken och handlade det jag behövde och sen fixade jag ihop kycklingpasta med svampar, avokado och broccoli. Gottt!

Efteråt körde jag till syrrans och var där i kanske 2h. Nu ska jag kolla lite serie. Ikväll ska jag möta upp några tjejkompisar, hade!

Likes

Comments