Header

Igår åt jag frukost i sängen. När jag steg upp var det soligt så ja tog på bikinin och for ut och satt i solen en bra stund. Efter det körde jag och Es mot kronoby för att sola vid en monttu, jätte varmt och riktit bra var det.

Vid halv fem kom vi hem och så stressade jag iväg till jobbet. Jobbade sen till klockan 1 men var hem halv 2 och somnade då genast.

Fredag idaa och det känns bra. Jobbar från 10-16 och imorgon 16-00 men efter det är det helg..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idga efter träningen hämtade jag Wenla och hennes kompis och for till Maxifun så de fick leka. Vi var där i lite över en timme. Sen tog vi bilen till Mcdonalds och käkade nånting smått.
Efter att tjejerna blev skjutsade hem så for jag till C:s. Vi har spenderat kvällen tillsammans. Vilat, kollat film eller rättare sagt serie (som jag somnade under, haha), hämtat en mikro till deras lägenhet och bara tagit det lugnt.

Imorgon klockan 10 blir det jobb så nu ska jag sova.
Jag kan gissa att min träningsvärk i benen och rumpan är hemsk imorgon för jag känner av den redan, men det tar vi då. Godnatt!

Likes

Comments

Startade dagen med ett benpass vid fitness med F. Roligt men ganska tungt efter en liten paus.

På vägen hem köpte jag halloumi och stekte det och åt med grillade biffar, sallad och grynost. Nam.

Likes

Comments

Idag sov jag och sov jag. Ärligt sagt skulle jag inte ha något emot att sova hela dagen och inte stiga upp ur sängen. Så trött är jag.

När jag en gång orkade upp åt jag frukost. Sen gick jag ut för att ligga i solen en stund och höra på ljudbok på samma gång. Efter det målade jag klart min bild som jag lämnade på igår.

Nu blir det dags för jobb, ha en bra måndag och en fin vecka.

Likes

Comments

Min helg gick allför fort som vanligt.

Jag jobbade fredagsnatten och det var ganska så kaos. Fast vi klarade det och slapp hem och sov klockan sju. Sov ända tills Conny kom och väckte mig men jag sov vidare ännu en stund före jag steg upp för att sjunga åt Jacob som fyllde år.

När kläderna och sminket var på så körde vi mot neste för att möta upp K&A och sen köra iväg mot Powerpark som var dagens plan. Det regnade lite smått när vi kom men det var så lite så det märktes inte. Vi åkte på i alla möjliga karuselleri några timmar och sen körde hem.

Vi vilade, jag duschade och sen var det dags för ungdomssamling. Där var vi i kanske 2h, först hörde vi på talet och sen gick och pratade med massa kompisar. Vi for sedan till C och tryckte igång en film men jag somnade typ före halva hade gott, så typiskt mig. Sen körde jag hem för att sova.

Söndagen sov jag ganska länge. När jag vaknade ställde jag mig och körde och hämtade Conny och sen till Kållby på möte. Vi hörde på ett tal, drack och åt gott, umgicks med vänner. När vi var klara for vi hem till mitt och började måla. Det är såå avslappnande och skönt att bara sitta ner och måla.

Sen hämtade vi hämtmat och åt och sen fortsatte vi med målaboken en stund, haha.

Dit for den helgen. Den var skön och jag är tacksam!

Likes

Comments

Idag sov jag ända till klockan 12 för jag hade stängning igår och det blev lite sent.
Sitter nu hos systers och har städat åt henne och sen ska jag hem och städa mitt eget rum. Får se vad som händer ikväll före jag drar till jobbet. Jobbar från elva ikväll till sju imoron.

Hopps ni får en fin fredag🌸

Likes

Comments

Haloj. En hel helg och en vecka har snart gått sen jag sist bloggade.
Jag har börjat jobba igen efter semestern, umgåtts så mycket som möjligt med C, ätit massa och haft grillkväll hemma hos oss med resten av familjen.

- Sen så har jag vinkat hejdå åt Hanna som nu flyttat till Norge för att studera.
Och så har jag tänt ljus på pappas grav.

Denna påse kom i min postlåda igår. Utan avsändare och jag blev chockad och jätteöverraskad och glad. Jankki due så gullo så gullo och ja tycker om de❤️

Likes

Comments

Min första jobbdag gick bra. Jag började halv åtta i morse och slutade klockan 3.
När jag kom hem kollade jag lite youtube och satt ut i solen en pikustund före jag började ställa mig till festen.
Vi hade sommarfesten ute vi Pörkenäs iår och det blev lyckat. Mycket gott att äta, massa glada människor, lekar och volleyboll.
Mc-teamet är nog en definition av goals tror ja. Tur när man har såna fina arbetskompisar som man har.

Nu borde jag sova. Alarmet på klockan nio imoron. Godnatt

Likes

Comments

"TACK för att du alltid finns där för mig. När jag är lessen o bara vill gråta, när jag är glad och bara vill kramas, när jag är jobbig och irriterande och inte lyssnar på nånting och när jag har mina kraftiga humörsvängningar som oftast är under en viss vecka i månaden (ja tror du vet vilken vecka).
Utan dig vet jag inte var jag skulle stå idag. Du har hjälpt och hjälper mig otroligt mycket varje dag. Som att vända enkla saker från en negativ sida till en positiv. Du hjälper mig att älska mig själv och du älskar mig för den jag är. Tack!
Du vet vad jag gillar och vad jag ogillar. Du vet hur du ska få mig glad. Du är en stor orsak till att jag orkar upp varje morgon och är glad och tacksam varje kväll när jag ska sova. Jag kommer alltid att stötta dig Conny och finnas där för dig som du finns där för mig. Varje dag!
Det finns bara en som dig Conny och jag är otroligt tacksam för att just jag fick dig och får kalla dig till min!
Jag älskar dig och kommer alltid att göra de!
❤️"

-Kiika

Likes

Comments

Hejsan! Klockan är rätt så mycket just nu men jag tänkte att jag skulle skriva lite före jag lägger bort min mobil.

Igårkväll var min sista kväll på min semester. Jag ville göra nånting roligt så jag hade sagt åt C att allt var en överraskning. For till hans tills han kom från jobbet. Körde sen ut till fäboda och bjöd honom på mat och sen hade jag picknick med som vi sedan käkade i skolparken i solen. Så bra kväll och med bästa sällskapet vid min sida.

Likes

Comments