Förra veckan var jag hos tandläkaren med Arvid för ena framtanden hade åkt bak lite och hade börjat bli mörk. Så dom tog bilder på tänderna och konstaterade att den ena framtanden var helt av och den andra var inflammerad.. Så vi fick en ny tid för att helt enkelt ta bort båda framtänderna för att inte skada dom nya som ska komma.

Så igår var dagen kommen, tänderna skulle bort. Först fick vi ge Arvid lugnande och berättade vad vi skulle göra, det tog jättebra och han var bara lite ledsen när dom satte bedövningen men det gick över snabbt. Tänderna tog dom bort på bara en minut typ så det gick fort.

Arvid var så himla himla duktig!! Jag var verkligen imponerad över honom 😍
och hans tandläkare Anna på folktandvården här i säffle ska också ha massa credd, så grymt duktig!

efteråt kom Arvid inte ens ihåg att han tagit bort tänderna 🙈 han blev så förvånad när jag visade honom i spegeln på kvällen haha..

världens absolut sötaste kille 😍

Han slog i tänderna för flera månader sedan så troligen har han fått en liten liten smäll nu som vi inte ens märkt som gjort att den ena gått av och den andra blivit inflammerad, om jag förstod det där helt rätt 😅🙈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har ni precis som jag vissa saker man inte riktigt klarar sig utan? Det går väldigt mycket i perioder med allt egentligen men mina "must haves" just nu är:

Melon, vattenmelon framför allt. Jag äter flera kilon i veckan antagligen 😂

andra ut är annanas! Dom är så goda just nu 😍

tredje ut, denna är nästan lite pinsam 😂 men jag kan inte köra bil utan min fidgetspinner haha.. Jag föll för hysterin 😂

fjärde - prinskorv 😂👍 alltså scans prinskorv kan vara det godaste som finns, speciellt kall 😅

femte - silverschampoo 😍

Likes

Comments

Jag får ofta onödiga kommentarer, onödiga frågor och endel påhopp. Oftast släpper jag det bara då mycket är sånt som jag verkligen inte bryr mig om egentligen men så finns det några få idioter (ja denna är uppenbarligen det).

baksidan av sociala medier är verkligen dom negativa kommentarerna. Finns endel mer negativa saker faktiskt men det går jag inte in på nu.

Så till saken. Att ha varit på sjukhuset med lillan, ni vet en två månaders som inte alls mår bra, man hinner tänka ganska mycket olika hemskheter. Nu var det tack och lov "bara" öroninflammation och hon är redan piggare som sagt. Men att då få ett meddelande av ett anonymt konto såhär på kvällskvisten med det mest osmakligaste jag läst får mig att fundera på om det är värt att hålla igång sociala medier ibland.

Till dig som skrivit och önskar livet ur våran dotter, jag kan bara anta att du inte själv har barn. Att du är så sjukligt avundsjuk att du mår så dåligt att du uppenbarligen egentligen behöver ligga inne på psyk och medicineras för helt ärligt, det är inte friskt att önska livet ur någon, då är det något som inte står rätt till och idag finns det bra hjälp att få 👍 Att du väljer att vara anonym tyder bara på att du är fruktansvärt feg och omogen.

Likes

Comments

Vet ni vad? Thyra är verkligen våran lilla supertjej! Hon har återhämtat sig så himla bra så vi får åka hem nu 😍

Kravet var att börja äta själv igen och det har hon gjort sen imorse så om vi kände oss trygga fick vi åka hem, valet var mycket enkelt. Så nu är vi äntligen på väg hem 😍
Penicillin i 5 dagar möt öroninflammation som det visade sig att det var. Men vi märker redan att hon är så mycket piggare - underbart ❤

Likes

Comments

godmorgon på er! ❤

Igår hade jag ju tänkt att åka hem eftersom jag ska iväg med Arvid tidigt idag Men kvällen och natten blev inte som vi hade tänkt för Thyra var så fruktansvärt ledsen. Gråt i timmar stackarn.. Personalen försökte hjälpa oss med allt men inget hjälpte.
Efter många ledsna timmar bestämde sig läkaren för att börja ge antibiotika till henne pga öroninflammation.
Så nu har vi påbörjat den kuren och får hoppas Thyra blir piggare snart ❤

Nu är klockan 5 och jag är på väg tillbaka hem, duscha, byta om (äntligen😂) och sen möta upp världens duktigaste grabb!

Likes

Comments

Först vill jag bara tacka alla som hört av sig, vad fina ni är och jag uppskattar det så så mycket ❤❤

Igår kväll tyckte vi att Thyra var lite varm, 38.2 i temp. La henne i sängen ovanpå täcket med bara blöja och hon somnade så gott. Vaknade sedan och verkade bekymrad, tog en ny temp och då hade hon 40 graders feber. En så liten tjej ska ju inte ha så hög temp så vi ringde 1177 som ville vi skulle åka in direkt. Så vi packade in oss i bilen och åkte mot Karlstad. En ledsen väldigt sliten tjej ❤

Väl framme tog dom en ny temp och sådär, fortfarande hög feber och väldigt slö. Prover och undersökningar gjordes och dom hittade inte alls vad den höga febern beror på.
Dom ville iallafall ha oss kvar här med tanke på den höga tempen på en så liten tjej.
Så klockan 04.30 blev vi inskrivna på avdelning 12, efter att ha suttit på akuten från 12-04.30 på en pall så det var rätt skönt, haha..

Idag har vi tagit nya prover, varit på röntgen, varit på lite olika undersökningar och sådär. Troligtvis har hon fått öroninflammation, vi ska kolla nya prover om några timmar så får vi se om det försämrats ännu mer. Proverna som togs imorse var sämre än proverna inatt så hoppas det vänder nu istället.


Sond har vi satt då hon äter väldigt dåligt. En ganska ledsen sliten tjej vi är här med som vi hoppas är sig själv imorgon 😍

Dock måste jag åka hem inatt, försöka sova någon timme eftersom jag inte sovit på långt över ett dygn 😴 för imorgon är det Arvid som ska till doktorn också, lillprinsen ❤


Likes

Comments

jag vet att många av er som följer mig har barn med mp-allergi. Det är detta min fråga gäller och jag hoppas så att någon kan hjälpa mig att bli lite klokare!

Förra veckan var jag på bvc pga att Thyra skriker så gott som dygnet runt.

på bvc trodde dom mp-allergi så vi köpte Althera och provade. Enda symptomen är då att hon skriker, inget annat. Alltså gissade dom på magont.

Efter första måltiden med den ersättningen slutade hon skrika. Då blandade vi dessutom, gav alltså 3 mått med nan sensetive och en med Althera. Nästa tog vi 2 av varje osv. Dagen efter uteslöt vi nan helt. Så i en vecka har vi gett Althera.
Igår började skrikandet igen, hon skriker så gott som hela tiden blir bara nöjd när vi bör runt henne i typ bilstolen eller sitter och gungar henne ganska "hårt" blir även nöjd av att åka bil tex.

hon äter mycket mindre med Althera, vi brukade ge nan 180 nu äter hon typ 60 varje måltid bara.

Ska vi prova med nan igen? Det kanske bara var en tillfällighet att hon slutade skrika just då? Tänker en fas.
Eftersom det gav sig efter första måltiden känns det ju inte så troligt för så fort kan det ju omöjligt gå?

Jag hoppas någon här varit med om samma sak eller har något tips eller så.
och som sagt, ska jag prova nan sensetive igen?

skicka gärna meddelande här, kommentera, skicka mail e-erica@live.se eller pm eller vad som helst ❤❤

Likes

Comments

godmorgon alla fina!

Idag ska jag äntligen färga håret hos Denise igen! Jag har verkligen haft oranget hår i två veckor nu 💆‍♀️ så det ska bli skönt.

i eftermiddag när Mattias slutat jobba ska vi även köpa golv! För nu är renoveringen av hallen klar så nu börjar vi i köket! Ska bli riktigt kul! Ska visa er bilder ifrån hallen i ett annat inlägg, den blev så bra 😍👌

tjejen med ett väldigt gott morgonhumör! 😍

Likes

Comments

Jag tänkte fortsätta på min förlossningsberättelse! För er som inte har läst första delen kan ni göra det här!

Så dagen var kommen, 16 maj! Klockan 10.00 skulle vi infinna oss på operation. Jag var så stressad inför detta så vi åkte hemifrån runt 8, två timmar innan och det tar ca 40 min till Karlstad från oss.
Vi kom fram, parkerade och skulle gå mot hissarna och jag var så sjukt jäkla nervös! Efter lite hyperventilering och gråt och "ungen får vara kvar i magen jag vägrar"-prat så var vi inne på sjukhuset haha..
Eftersom vi var så tidiga satte vi oss utanför operation och väntade tills det blev dags att gå in. Jag trodde tiden skulle gå så sjukt sakta MEN icke! Vi hamnade mitt i värsta dramat. Ni som känner mig vet ju hur nyfiken jag är så jag satt som en hök och försökte höra allt och glömde helt bort bebis ett tag 😂🙈
Det var en tjej och tre killar som bråkade och skrek och skrek lite till. Tjejen satt i rullstol och dom skickade henne mellan sig fram och tillbaka i 110! Mitt upp i detta var det en ordningsvakt ifrån sjukhuset som försökte få ordning men vågade inte gå emellan, den enda gången han röt ifrån var när en av killarna skulle gå och slå sönder alla bilar på parkeringen för där stod ju hans bil, "min bil, den rör du INTE!" 😅 Det hela slutade med att det kom poliser och dom fick tillslut ordning på bråket, tilläggas bör kanske att det var bara verbalt bråk ✋
Och vipps så hade klockan blivit 9.50 och vi gick in på operation. Där fick vi fina (sjukt fula) kläder att byta om till och blev sedan hänvisade till ett väntrum. Satt i detta väntrummet i evigheter kändes det som, jag blev mer nervös för varje minut som gick. Tillslut när klockan var 12.30 kom dom äntligen och ropade upp mig.
Jag började gråta innan vi ens var framme vid operationsalen haha..

Vi fick världens bästa läkare, sköterskor, barnmorskor och barnläkare. Alla tog min rädsla på allvar och gjorde verkligen allt dom kunde för att lugna mig. Efter många tårar och lugnande medicin började dom med att sätta bedövning och efter det gick allt väldigt fort och smidigt.
Mattias satt hos mig hela tiden och försökte lugna mig ❤

13.04 hörde vi ett fantastisk skrik, äntligen! Både jag och Mattias började gråta av lycka och vi fick se världens finaste lilla tjej!
Dock fick jag bara se henne en kort kort stund  innan dom var tvungna att gå till neonatalen ❤

om uppvaket (som var katastrof🙈), neontalatiden och allt annat får ni reda på i nästa inlägg.

Likes

Comments