Hej alla fina! Hoppas allting är bra med er.

Jag tänkte jag skulle visa er vad som hände förra sommaren.... Jag började färga håret till det ljusare och det blev riktigt bra till en början, men så fick vi den briljanta idén att bleka det hemma istället för att det skulle gå lite fortare. Jag hade alltså tidigare varit hos frisör två gånger och det var ju påväg att bli bra men allt ska ju hända fort i mitt liv helst haha..

Så en tur till Ica, diverse blekningsmedel inhandlades för cirkus 700:- och vi kände oss mer än redo för att färga! Såg framför mig hur bra detta skulle bli!

Färgen kom i, den satt i nästan en timme och det var nu dags att skölja ur, blåsa håret och sedan se den fantastiska förvandlingen.....

Såhär var min vision ungefär:
Det blev inte riktigt sådär snyggt.. det blev såhär:Alltså det är det värsta jag sett Hahaha!! Det var bara att gå back to black det... MEN jag lärde mig att aldrig mer bleka ett hår hemma! Haha...

Har någon av er gjort något liknande?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det har snart gått ett år, ett år sedan jag träffade Mattias för första gången. Egentligen var det inte första gången, vi har gått i samma skola när vi har små, minns inte så mycket av honom dock, mer än att han var en av dessa "tuffa" fotbollskillarna haha..
Sen har jag varken hört något om han eller sett han något på alla dessa år.
Men förra våren stod han en kväll på min balkong, jag hade en fest och han kom bara en liten stund innan vi egentligen skulle gå, någon på festen kände honom och bjöd honom om jag minns rätt.
Vi pratade lite och han visste vem jag var men jag hade inte en blekaste aning om vem han var haha..

Dagen efter kunde jag inte riktigt släppa detta, vem han var, att han visste vem jag var och att han gått i samma skola som mig, så jag letade upp honom på Facebook och började snoka haha! Och sist bland profilbilderna fanns det en bild när han spelade fotboll och då slog det mig äntligen vem han var!
Det dröjde kanske två veckor efter den där festen så börjar vi skriva på Facebook och efter våra första "hej" i chatten där har det aldrig gått en enda dag vi inte skrivit till varandra.

Vi började sedan träffas på sommaren och helt ärligt jag var och är så himla kär! Ni vet den där känslan när man bara känner jaa men det här är ju han! Han jag bara ska gifta mig med en vacker dag!

Vi lärde känna varandra på djupet väldigt fort, vi kunde sitta i timmar och bara prata om precis allting. Vi berättade allt om oss själva, jobbiga saker, positiva saker, ledsamma saker, ja men precis allt och vi kom så så nära varandra!

1 september stod vi där, som husägare jag och han, utan någon som helst aning om vad som började gro i min mage.

Den 26 september var min mens 3 dagar sen och vi tog ett gravtest, vi väntade med spänning på resultatet och vågade knappt titta!
Negativt.
Vi blev besvikna faktiskt, jag sa till Mattias innan att jag kände att något hände i min kropp så vi var nog redan innan testet nästan inställda på att de skulle va positivt!
27:e september, Mattias hade åkt till jobbet som vanligt, och jag gick upp på morgonen och skulle precis gå och kissa när jag kände att, "nej jag tänker kolla en gång till!" Gick ner o hämtade ett test, kissade. La de inne vid toan o gick o klädde på mig. Gick in och kollade testet, positivt?!

Titta reaktionen haha!

"Detta är inget av dina dumma skämt va?"
Då vet man att man drar för många skämt och oftast aningen för långt haha!!

Sen dess har tiden faktiskt gått väldigt fort. Nu är vi snart i vecka 30 och om bara några veckor kommer bebis. Och vet ni vad? Jag skulle inte kunna vara lyckligare.
Jag har verkligen hittat min stora stora kärlek. Han är allt och lite till! Jag har aldrig träffat en person som är så fantastisk på alla plan som han faktiskt är.

Får ofta höra att allting har gått så fort och ja det har det gjort, men ibland vet man också att det faktiskt är helt 110% rätt!
Och till dig Mattias, för jag vet att du kommer läsa här - jag älskar dig oändligt ❤️

Likes

Comments

Nu har den snart gått en vecka sen Arvid fyllde 3 år och han har lekt förfullt hela veckan med alla leksaker och grejer, pyssel m.m.
Så kul att se när han uppskattar saker!

Han fick två stora paket som vi väntade med att öppna tills det stora kalaset på söndagen, Arvid var sååå nyfiken och jag vet inte hur många gånger vi fick ta bort honom från paketen haha.En el-bil ifrån Jollyroom! Den är så häftig! Lamporna lyser, den har massa häftiga ljud och den är galet snygg! Dessutom går det koppla telefonen till den så man kan spela musik via Spotify osv!
Ni hittar den här

Och en 12" cykel! Även den ifrån Jollyroom!
Arvid har velat ha en cykel så länge och han blev så glad! Idag har vi varit ute och provat den, det är lite svårt men ack den som ger sig. Supersnygg även denna och lätt och smidig. Just nu hittar ni den på galet bra rea här


Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas allting är bra med er. Här är allting bra och vi laddar upp för 3 års kontroll på BVC om en timme! Arvid är laddad för att se hur mycket han väger, tänk om en annan kände samma sak! Haha.

Igår var vi hos barnmorskan, allting såg bra ut! Det är så skönt att kunna gå därifrån och veta att allting faktiskt ser bra ut! Mitt blodtryck hade sänkts också så det är verkligen ett plus i kanten såklart. Men alltså jisses vad jag gått upp! Med Arvid hade jag gått upp 3 kilo i vecka 27, nu har jag gått upp betydligt mycket mer.. haha men jag hoppas på att kunna träna ordentligt efter grav.
Vi jämförde även bilder igår på magen, det skiljer 4 veckor mellan bilderna men vilken skillnad! Jag hoppas magen slutar växa lite just nu, det börjar bli riktigt tungt!


Likes

Comments

Har ni tänkt köpa nya skor nu till våren? Skynda fynda isåfall!

Nu får ni 25% rabatt på ALLTING med koden 25ALL

Ni hittar direktlänk
HÄÄR

Det gäller när en vara är ordinarie pris över 599:-


Likes

Comments

I samarbete med Make & Create har vi fått hem massa fint pyssel.

Alltså jag är helt såld på detta pysslet med dinosaurier! Arvid älskar det och helt ärligt, jag med! Haha. Det är så roligt!
Ni hittar hela paketet HÄR
Arvid har suttit i nästan 2 timmar och lekt och pysslat med dessa, att få välja hatt, ögon, glitter, färg, pärlor, ja allt tyckte han var så kul!

Detta kan jag verkligen rekommendera!


Likes

Comments

Jag tänkte berätta för er, vad som egentligen hände på ultraljudet i vecka 23, jag har fått så galet mycket frågor om detta men vi valde att avvakta tills vi visste mer och det vet vi nu.

Vi tar det från första början..

Det var en måndag, vi skulle på första flödeskontrollen för bebis. Flödeskontroll är att man kollar hur flödet är ifrån moderkaka till bebis, alltså att det pulserar/flödar som det ska i navelsträngen till bebis. Man kollar även flöde till livmodern. Detta ska ligga på speciella siffror, helst 0 för 0 är bra utan någon anmärkning, 4 har jag för mig är det högst och innebär att det nästan är inget flöde alls.

Vi pratade lite innan ultraljudet, om hur jag mådde, hur jag trodde graviditeten skulle bli, även läkaren pratade om hur graviditeten skulle bli. Vi båda trodde på en bättre grav än med Arvid som föddes i vecka 30. Men det var just detta vi skulle kolla igenom nu.

Så jag la mig på britsen, hon hade på gelén dom använder vid ultraljud och började kolla. Först kollade vi bebis, hon sprattlade på som hon skulle och allt såg bra ut. Sedan började vi då kolla alla flöden och det var där och då jag blev livrädd..
Flödet var inte bra, inte på någon sida till livmodern och det var inte heller helt bra i navelsträngen. Varken jag eller läkaren hade räknat med detta och hon var nog mer förvånad än vad jag var. Jag har ätit medicin för detta hela graviditeten och därför trodde vi båda att den såklart skulle hjälpa.
Vi pratade länge om olika faktorer, situationer osv.
När vi gick därifrån gick jag också med rösten i huvudet:
"Det kan bli bebis när som helst nu"
Det vill man inte höra i vecka 23... det är för tidigt, alldeles för tidigt. Blev ordinerad vila vila vila och nya mediciner.

Hon satte in mer extra kontroller än jag redan har och jag fick helt enkelt förbereda mig på att jag kanske skulle bli mamma bara inom några veckor. Från och med nu skulle vi på kontroller flera gånger i veckan. Det kändes dock skönt då vet man att dom verkligen har koll.

Några dagar senare var jag hos barnmorskan för att kolla blodtrycket, kände mig lugn. Det är klart det inte är högt än, de är också förtidigt. Men ack så fel, det var högt. Och jag hade äggvita i urinen. Vi blev skickade direkt till förlossningen för bättre koll. Det gick bra, vi gjorde ultraljud, tog massa prover och pratade och vi fick åka hem tack och lov!

Så hur är det nu då? I vecka 26+0. Vi gjorde ultraljud i tisdags, en flödeskontroll igen. Och det såg bättre ut! Alltså vilken lättnad! Allt är fortfarande inte helt bra, det kommer det heller inte bli men som det verkar nu kan lillasyster vara kvar i magen ett bra tag till, det är helt fanatiskt.

Så nu håller vi tummarna för att vi får gå en hel graviditet det hade varit det absolut bästa och vi önskar inget mer än det!

Likes

Comments

Hej på er alla fina!

För det första, ursäkta dålig uppdatering men jag har varit såå sjuk och Arvid med så dagarna har bara bestått av att försöka bli friska. Nu är jag på benen, fortfarande en jäkla hosta men det är hanterbart. Arvid är också piggare efter 3 dagar med penicillin men även han väldigt hostig än.

Så jag tänkte lite kort bara berätta om veckan som gått, jag har varit på endel undersökningar gällande bebis, högt blodtryck och äggvita i urinen men idag var det bättre! Så jag hoppas innerligt att mediciner och allting faktiskt hjälper.

Så vad händer imorgon? Imorgon är det äntligen dags för ultraljud igen! Vi gjorde ett förra veckan också men dom kollar inte samma saker varje gång. Imorgon är ett väldigt viktigt ultraljud som kan avgöra många olika saker så jag är väldigt nervös men längtar väldigt mycket också för jag tror det kommer se bättre ut, jag mår bättre och då känns det som det också kommer vara bättre.
Lite bilder från veckan, mer har det inte blivit 🙈 jag hoppas ni håller tummarna för oss imorgon! 💓

Likes

Comments

Förra året! Jag har inte skrivit något årssummering som många bett mig om då förra året var ett år det hände sååå mycket. Så jag tänkte att jag skriver 3 saker om förra året, en rolig, en pinsam och en tråkig sak.

Jag tycker vi börjar med den bästa!

Den bästa saken för mig förra året är ganska given, det är helt klart att jag träffade han jag älskar så enormt mycket - Mattias! Det har verkligen inte varit en dans på rosor, eller ja för våran del har det aldrig varit tvivel, från det att vi började prata under våren 2016 (och varenda dag framöver 🙈) tills han flyttade in hos mig i augusti så har vi nog både vetat hela tiden att det skulle bli vi. Båda var och är kära upp över öronen! Varför det inte varit en dans på rosor beror helt på en i Mattias tidigare liv som inte har en aning hur man beter sig som en vuxen människa och har därefter visat det rätt tydligt. Förutom det har det varit bäst. Och det absolut bästa återigen med att träffa Mattias det är också att vi nu tillsammans väntar en liten bebis, helt fanatiskt. Han kommer bli den bästa och mest omtänksammaste pappan i världen.


Det tråkigaste då?
Hmm... här skulle jag egentligen kunna skriva ganska många saker men det som faktiskt var det absolut tråkigaste på hela 2016 var att bara ha Arvid varannan vecka. Sitt barn som man varit med varje dag, varje natt, ja alltid helt enkelt inte skulle vara med mig varje dag längre. Det har varit tufft och det har varit många kvällar utav gråt och är lika jobbigt fortfarande faktiskt. Jag kommer aldrig vänja mig vid att inte få ha honom här varje dag.
Jag skriver en grej till här och det är att jag har låtit andra styra för mycket över mitt liv, ekonomi, vänner, ja hela mitt liv faktiskt. Jag är så glad att jag tog mig ifrån det och är idag starkare än någonsin och framförallt har jag en egen vilja.


Det pinsammaste?
Det måste ändå vara när jag i början träffade Mattias.. vi var hemma i lägenheten och låg i sängen och kollade på film. Så plingade det på dörren, tog ett täcke runt mig för jag hade inga kläder. Går och kollar i nyckelhålet och tycker det ser ut som grannen, tänker att jag säkert glömt någon tvättid eller nått så öppnade lite försiktig så de blir en springa bara. Men jag hade sett fel, det var ingen granne. Det var Mattias mamma som jag träffat en gång innan som stod där. Hon ryckte upp dörren och nästan ropade hej gladeligen! Så där stod jag, naken med täcke runt mig och sa hej lite nervöst haha.. men hon låssades som ingenting och traskade in i lägenheten in till sovrummet där Mattias var, han var lika förvånad han som jag. Hon stod där och pratade i 20 minuter innan hon glatt sa hej då och traskade iväg. Dom 20 minuterna kändes betydligt längre när man sitter naken på sängkanten första gången svärmor är hemma och hälsar på haha!


Likes

Comments