Mina barn, det dyrbaraste och finaste jag har.. Ikväll kom det dock ikapp mig återigen vad fruktansvärt det är att inte få se båda sina barn varje dag..

Att Arvid, världens mest omtänksamaste unge inte sitter här bredvid oss i soffan varje kväll, att han inte kommer in till oss på morgonen och frågar "är de mojjon nu?" att han inte pussar och kramar om Thyra och säger att han älskar henne varje dag. Att jag inte får pussa Arvid på pannan och berätta hur mycket jag älskar honom varje dag. Det är verkligen något som saknas varannan vecka, något så stort, som tar våra hjärtan med storm , älskade älskade Arvid.

Oftast går veckorna fort som han inte är här och tur är väl det. Men när jag kollar på bilder på honom, på oss, på barnen och hela familjen gör det så ont i mig..Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan fick Arvid enligt honom hans absoluta favoritleksak! Ett tågbord.
I samarbete med Jollyroom fick vi hem detta.

Det är så himla praktiskt! Allting är ju på bordet, så man slipper alla tåg, delar, gubbar osv på golvet. Det är i en bra höjd för Arvid att leka i och han älskar det! Han har spenderat några timmar med att leka nu haha..

Detta kan jag verkligen rekommendera! En riktigt bra leksak för barn.

Ni hittar det HÄR och det finns i flera olika färger.

Likes

Comments

Hej på er alla fina!! Hoppas allt är bra med er? Jag är äntligen på benen igen men inte helt frisk än, men jag kommer skriva mer om det i ett annat inlägg. Men pausen härifrån beror på att jag varit sjuk iallafall.

Men nu till något roligare! I samarbete med Jollyroom har vi fått hem en så fin stol till Thyra! Tänk att hon snart ska sitta där och äta, tänk att hon strax är 4 månader! Tiden går verkligen fort 🙈

Detta är en stol hon kan växa med vilket jag uppskattar mycket! Den är dessutom super enkel att justera i sittdelen och fotpallen, bara ett litet klick så är den anpassad efter barnets längd! Så smidigt! Bältet är ett 3 punkt vilket är svårare för barnet att få upp och det är även bra tycker jag.

vill ni också ha denna galet fina och praktiska stolen? isåfall hittar ni den HÄR

Likes

Comments

Idag var godaste maten på hela veckan i matkassen ifrån bra mat hemma enligt oss! Vi älskar kyckling så är kanske inte så konstigt.
vill ni beställa matkasse och få hela 200 kronor rabatt? ange koden EochA i kassan! 😍

Denna veckans matkasse är vi så nöjda med. Vi har sparat tid, fått prova helt nya maträtter och sluppit en timmes tjat om "vad ska vi äta idag?" Jag älskar att man sparar tid! Dessutom behöver vi inte åka till affären var och varannan dag för att man inte har allt hemma osv. Kan verkligen rekommendera er att prova en veckas matkasse så kommer ni märka skillnad.

Här får ni dagens supergoda mat!!

Likes

Comments

Vet ni vad? i samarbete med bra mat hemma
har jag fått en rabattkod att dela ut till er! om ni beställer en kasse med mat får ni 200 kronor rabatt med koden EochA så ni borde verkligen prova! vi är så galet nöjda med deras matkasse, har provat andra men denna är faktiskt den bästa!

Här ska ni få recept på dagens mat som var så himla god! Denna kommer vi göra fler gånger.

Likes

Comments

det var så uppskattat med förra inlägget om bilder jag aldrig skulle visa, så vi kör igen! Denna gången tycker jag sista är hysteriskt rolig 😂 kanske borde frågat Mattias om jag ens får lägga upp bilderna på han men han hade mest troligen sagt nej så vi kör ändå! 😅


Först ut, Thyra med lite spy i munnen och glasögon som brorsan satt dit 😅


en riktig skönhet till dotter ändå 👌😏

sjukt snabba brillor 😂😎

När Arvid tar kort 😂

lägg märke till att Mattias bytte kön för en dag 😂😂🐫🐫

Likes

Comments

Vi var i Örebro över dagen, på väg in till sjukhuset låg jag i princip på golvet i hissen upp, smärtorna var nästan ohanterbara. Väl inne i väntrummet tog jag mig upp till en fotölj, lutandes tillbaka och försökte fokusera på andningen för att hantera smärtorna. Där inne ser man alla par som sitter och väntar på att kanske snart går deras drömmar i uppfyllelse, vi alla delar samma känslor på något vis men ingen säger något. 

Jag blir yr, mår illa och M ser snabbt att det är dags att få en säng till mig. Jag får kort därefter ett rum, en vit rock och drop satt i armen.

Vid detta skede hade vi alltså gått på hormonbehandlig ett tag för att få många fina ägg och på fertilitetsmottagningen valde dem då att ta ut ägg för att kunna göra en befruktning utanför tillsammans med M.s spermier.

Under ingreppet  mådde jag extremt dåligt, jag svimmade nästan av smärtor, grät och mådde illa, detta var inte vanligt och de såg lite oroliga ut. Efter ingreppet så fick vi åter komma in till vårt lilla rum, smärtstillande och vila var det som gällde. En sjuksköterska konmer in i rummet strax därefter och tittar på mig med en ledsen blick " det är inte konstigt att du mår som du gör, din kropp har verkligen reagerat på hormonerna och dina äggstockar är svullna som stoooora apelsiner" 

Jag hade alldeles för mycket hormoner i kroppen, nu visste vi iaf orsaken till mitt mående.

Under em åkte vi hem igen och jag mådde dåligt i några dagar innan allt släppte. 
Nu skulle jag äta hormoner med lägre dos i väntan på att se ifall äggen de tog ut blev befruktade med M's spermier.

Dessa dagar kändes som en evighet , vi bara väntade på att få reda på hur allt hade gått. Skulle vi få komma tillbaka och sätta tillbaka befruktade ägg? Är jag snart gravid? Funderingarna var många..

Äntligen var dagen här som de ringde oss från Örebros fertilitetsmottagning. Vi hade fått befruktade ägg och var välkomna tillbaka.

Vi svävade på moln, skulle vi äntligen bli föräldrar? Skulle vi få se magen växa? Är drömmen kommen nu?

Vi tog ägglossnings sprutan på utsatt dag och därefter åkte vi tillbaka till Örebro på bestämd tid. Vi var så förväntansfulla men lyckan varade inte länge..

Jag bara bröt ihop i grät där utanför affären.. " åk hem till mamma och pappa bara" mammas famn har aldrig varit varmare än just då.

Likes

Comments

Nu kommer del två av ivf historien av min fina vän Line. Har ni inte läst första delen hittar ni den här

Att få lyckligt besked utav läkarna var som en sten som lossnade men fortfarande fightades vi med våra egna känslor hela tiden. Under hela denna resa kände jag mig enomt vilsen, okvinlig och frustrerad. Vad är det då för fel på mig som inte blir gravid som alla andra? För även om man vet att man absolut inte är ensam i detta så känner man sig där och då ensamast i världen.

Min andra hälft var såklart lika frustrerad i sina känslor han också men på ett annat sätt, han kände inte heller sig tillräckligt " bra för att bli pappa " men var samtidig sådant stort stöd för mig och försökte hela tiden få oss tillsammans att känna att vi inte var ensamna , vi kommer också lyckas på ett eller annat vis. Han var den stabila av oss i denna resa.

När läkarnas goda besked kom så kom även deras funderingar kring hur vi skulle gå till väga, vilka mediciner och hur mycket hormoner jag skulle behöva.

Väl när läkarna hade beslutat hur det skulle bli och när jag skulle få börja min hormonbehandlig så började nästa procedur. Vi hade nu i princip fått ett schema på när vi skulle vara tillsammans för att öka möjligheterna, det är inte lika atraherande och lystfyllt när man måste vara tillsammans på bestämd tid och där försöka tänka på annat..

Nu hade vi i en tid alltså försökt att få till en befruktning genom tillsatta hormoner och vara tillsammans just på min ägglossning, som vi kollade genom ett urinprov.
Det hände ingenting och ännu en gång smög en rejäl besvikelse genom kroppen.

Läkarnas förslag på nästa steg blev att fortsätta på samma hormoner och när det gått ett visst antal dagar skulle vi istället åka in till sjukhuset för att mäta hur många ägg jag hade vid ägglossning för att då se möjligheterna att kunna plocka ut ägg och befrukta utanför, men något gick väldigt fel vid hormon behandlingen och jag hade en smärta vid äggstockarna som gjorde att jag inte kunde stå raklång utan kröp hemma mellan toaletten och sovrummet.

Inlagda över dagen, chocken när läkaren kom in och sa " stora som apelsiner" inte konstigt att jag hade ont. Vad detta handlar om berättar jag i nästa inlägg.

Man behöver pausa och fundera kring vad vi faktiskt var med om, ibland rusar man bara framåt men glömmer bromsa och ta in allt.

Likes

Comments

I samarbete med bra mat hemma har vi idag fått hem deras GI-kasse!
En kasse fylld med massa god och nyttig mat! För oss passar det perfekt med matkasse, och den ifrån bra mat hemma är verkligen en av dom bästa enligt oss efter att ha läst igenom alla olika menyer och sådär.
Deras olika kassar är:

Så himla bra kassar!!
Ett stort plus med matkasse är tiden man sparar när man har småbarn och dessutom all idétorka man brukar ha, nu får man så goda recept och dessutom massa nya recept!

Så till dagens mat!
Fiskfilé med ljummen bönsallad!
Vi äter så sällan fisk så vi båda var nästan lite skeptiska till denna rätten, men det var så galet gott! Denna kommer vi göra många fler gånger! 😍

Allt som allt tog det 20 minuter, och det var så himla lätt!

Likes

Comments