nu är det äntligen fredag och jag sitter i skolan som vanligt. jag ska göra middagen i dag hemma och det blir tacos, är det bara jag som äter tacos på fredagar?

just nu har jag svenska och det är inte roligt. men hela fredagen o skolan är inte roligt för vi har bar tråkiga lektioner men det är rasterna som är roligast. i dag får vi fiskpudding och potatis till lunch(inte det godaste) annars har vi fått god mat i bamba, som i tisdags fick vi fiskburgare och pommes frites och i onsdags fick vi tacobuffe.

men det är alltid godare mat hemma.

hoppas att ni får en bra helg

puss puss💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

i kväll ska jag till min bästa kompis och jag ska sova där.
Hon är den mest underbara tjej dom finns hon är som en syster för mig och hon finns alltid för mig.
men jag ska iaf sova hos henne och vi ska typ vara uppe hela natten och prata.
vi ska även köpa chips och sånt till kvällen haha.
men vi kommer att ha det bäst och det finns ingen som kan stoppa och.
nu är det oxå bara 5 dagar kvar till min födelsedag och jag har bestämt att min familj ska äta på Johanssons krog (Kina mat) för att det är så gott.
ville bara uppdatera lite
puss puss💗💗💗💗

Likes

Comments

Hej hej alla glada människor!
Eller jag vet inte om alla är glada men det är jag. För att för några dagars fick jag jullov och det är alltid gott att ha det. Det har hunnit varit julafton och jag har haft det helt underbart.
Hoppas att ni också har haft det bra.
Jag har inte så mycket att berätta förutom att jag är piss sur på min spanska lärare som gav oss läxa över lovet. asså vilken lärare ger eleverna läxa över ett lov.
om det är någon som läser min blogg så får ni gärna komentera om vad ni tycker om läxor över lov?
jag tror inte det va mycket mer en detta men jag har haft det bra och kommer att ha det änu bättre för att jag fyller år snart och då blir jag 15 woop woop.
Aa men nu va det inget mer ville bara göra lite uppdatering 💓💖💕
puss puss

Likes

Comments

hej jag är jätteledsen för dålig uppdatering, men det har bara varit så mycket att göra i skolan. jag vet att jag inte har gjort ett ända inlägg men det har varit för mycket i skulan under förra veckan.
först hade vi ett SO prov på onsdagen sedan på torsdagen hade vi både spanska läxa och kemi prov och på fredagen var det matte läxa och en inlämmnings uppgift i kemin. så det hat vatit lite rörigtunder veckan. men nu sitter jag vid dator och gör ett inlägg. men just nu denna veckan så är det jätte lungt hahah.
men i fag är det den 1:a december och då är det bara 19 dagar kvar till jullovet och 24 dagar kvar till julafton jipie.
kag vet inte vad jag mer ska skriva om så jag får nog sluta nu.
jag hoppas att ni som läser detta kommer att få ett bra jullov och jag undrar vad ni önskar er i julklapp.
puss puss Jag

Likes

Comments

jag är ledsen för dålig uppdatering men det ha varit jättemycket i helgen. nu är vi redan inne på tisdagen denna vecka och det har börjat bra. men jag ser inte fram emot fredag för att då har vi prov i biologi och det är inte kul. men jag tittar bara fram till dagen efter. 

i mon kommer min favotjej tillbaka till skolan efter att ah varit sjuk. det ska bli as grymt. vi har alltid så roligt tillsammans😘.  ​just nu sitter jag framför mina skolböcker för att plugga till alla prov jag har, det är inte roligt alls haha. jag är jätte glad för att min spanska lärare tyckte att en av mina texter var bra men det var lite stavfel bara hahah.         är det bara jag som är trött på skolan? 

och innan jag glömmer så fick jag min one direction biljett i helgen. jag och min kompis ska gå och se dem när de kommer till Göteborg till sommaren.😝 jag längtar så till det. och det är inte bara för att jag ska gå på konsert utan då är det sommar också och vem gillar inte sommaren. 

om det är någon som läser detta kan ni skriva i komenterna m vad ni vill se på min blogg!

puss puss alla❤

Likes

Comments

nu är det äntligen lördag morgon och jag sitter vid min dator och bloggar. I dag har jag rätt mycket att göra för jag ska på en kompis kalas sedan med familjen och då måste vi köpa en present till henne. och jag måste köpa en ny bronzer för att min katt gjorde sönder den genom att knuffa ner den på marken hahah.  nej men det ska bli kul att köpa en ny, en som kanske ger lite mera färg på mina kindben. ☺

sedan ska jag hem och fixa mig till kvällen. man måste ju vara fin på "kalas" hahaha.

jag kanske uppdaterar lite i dag det beror på om jag hinner.

puss puss    

Likes

Comments