Som rubriken säger så var de planerat att gå en utav dom andra topparna som ligger en stund utanför Alta mer bestämt Kviby. Vi åkte i morse och hade bestämt oss för att gå upp på dønnevare!
Vi började turen upp o ja kände typ att de var lite små segt men de skulle gå, väl på väg upp så kände Helena att hon inte orkade så vi bestämde oss för att avbryta och gå ner igen. Väl nere igen så kom vi till bilen och körde mot Alta igen! På vägen hem igen så kom Helena med ett förslag om att ta en geocach vid en parkering längs vägen. Väl framme där så hitta vi den och tog en liten paus sen vidare mot andra geocachar.
Under dagen som gått har de varit riktigt gött att få vara att ute och gått även om de inte blev någon topptur så blev den en geocach dag!
I morgon blir de en jobb dag igen men inget som stör mig då jag trivs väldigt bra på jobbet!
I morgon har de gått en månad sen jag kom upp till Alta och de känns inte som en månad..

Likes

Comments

Hej!
Har gjort en ny blogg som kommer att innehålla b.la min Norge resa och andra saker som ja känner för att dela med mig av.
Jag börjar med att jag varit i nord Norge i ca 3 veckor hos Helena och Björn.
Resan hit upp tog ca 24 timmar och de var en liten upplevelse att sitta på ett tåg så länge med tanke på man aldrig gjort de innan! Jag åkte från Göteborg upp till Kiruna och där möte min moster upp mig för en vidare resa i bil några timmar innan man var framme i Alta. Att vara långt hemifrån som man är nu är inget man tänkte på för nån månad sen, att få komma bort från allt där hemma en liten stund är skönt. Att få komma till en plats där man är helt okänd o bara få vara den man vill vara. Har också börjat jobba på en fabrik här uppe och de känns hur gött som helst att få börjat där. Just nu ångrar jag verkligen inte att jag åkte upp hit men man saknar ändå dom där hemma.
Som en nära person sa till mig dom finns alltid kvar!

Nu innan jag började med jobbet så har min moster tagit med mig upp på några toppturer här i Alta. En mäktig känsla att stå där uppe och se ner på allt. Var lite svårt att sova första veckan med tanke på att de är ljust 24/7 om dygnet här så men de går att sova när man vant sig.
Kommer att försöka lägga upp inlägg så ofta ja kan!
Ha de fint!

Likes

Comments