Nya premier i lambis premie shop!
Är du inte medlem redan och vill bli så skicka din mail och ditt namn till mig så bjuder jag in dig! :)

Likes

Comments

Du glömmer väl inte bort din rabattcheck?

Än har du möjlighet att handla för din rabattcheck som gäller till och med tisdagen den 31/1.

Checken ger dig 50 kr i rabatt när du handlar för 300 kr eller mer. Allt du behöver göra för att ta del av rabatten är att uppge ditt mobil- eller personnummer i kassan, där checken finns laddad digitalt.

Som medlem i Club Rusta är du alltid först att ta del av våra bästa erbjudanden. Vi vill göra din vardag lite enklare och har därför samlat din köphistorik under Mina sidor - dessutom ger vi dig som medlem 365 dagars öppet köp.

Vi ses!

Likes

Comments

View tracker

Ät frukost med Risenta & vinn en resa

Tävla om 2 resor för 2 personer till Springtime Yoga resort på Mallorca under hösten 2017. Allt du behöver göra är att registrera två valfria EAN koder från Risentas frukostsortiment (Müsli, Granola eller Frögröt) samt motivera med max 25 ord varför just du/ni skall vinna. Lycka till!

TILL TÄVLINGEN

Likes

Comments


LÄN

Kör en bil helt gratis!

Jo, det är faktiskt sant, och inte så konstigt egentligen. Det händer nämligen rätt ofta att våra bilar hyrs envägssträckor, och behöver köras tillbaka därifrån de kom. Så istället för att vi fraktar tillbaka dem har du möjlighet att få en gratisresa mellan två städer.

Bli medlem i Hertz Freerider nu!

Volvo V40 - en av alla våra bilar i Hertz bilflotta! Som medlem i Hertz Freerider kan du strunta i tågtidtabeller och flygstolar, vara spontan och våldgästa dem där hemma eller kompisarna där borta. Eller varför inte passa på och ta en tur till en stad du aldrig varit i? Är det gratis, så är det.

Börja med att registrera dig och bli en Freerider, sedan har du tillgång till alla bilar så länge du är minst 19 år, hel, ren och har giltigt körkort. Välkommen till Hertz Freerider.LÄNK TILL HERTZ HÄR

Likes

Comments