klickade hem ett till presentkort från panel.se nu. Är du inte medlem där och vill bli?
Skicka din mail till eri.blogg@outlook.com så fixar jag det! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ta 2 betala för en handduk finns också 

och ta 3 betala för 2 på prydnadskuddar!

Likes

Comments

​La in en beställning på ett superpresentkort på 100 kr nu från m3 panel. 
Är du inte medlem på m3 panel så skicka ditt namn och din mail till: eri.logg@outlook.com så skickar jag en inbjudan! :)

Likes

Comments

10% rabatt på hela ditt köp med kod 8797.*

*Använd kod 8797. Gäller t.o.m. 30.10.2016. Erbjudandet gäller för köp på hm.com eller från vår katalog. Rabatten gäller endast varor med ordinarie pris. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter, designersamarbeten eller specialkollektioner. Erbjudandet gäller endast nybeställningar.

Likes

CommentsAPOTEKET

Medlemsdagar 24-30 oktober

Just nu är det medlemsdagar på Apoteket. Fram till på söndag 30 oktober får du som medlem i Apotekets Kundklubb 40% rabatt på all ansiktsvård från vårt eget varumärke Apoliva. Passa på att testa något nytt - kanske hittar du en ny hudvårdsfavorit!

APOTEKSGRUPPEN

Hej! Välkommen på klubbdag
den 27/10!

Du är varmt välkommen på klubbdag den 27 oktober. Du får 20% på ett helt köp över 250:-* och dubbla poäng på alla varor som inte är receptförskrivna. Dessutom prova-på-produkter, erbjudanden och hälsosamma råd. Vi ses!


När: 25-26:e oktober 2016

Välkommen in och ta del av fina erbjudanden
Som medlem i Klubb Hjärtat är du extra värdefull för oss. Nu bjuder vi in dig till klubbdagar, med start imorgon, med riktigt bra erbjudanden för dig som är medlem i Klubb Hjärtat. Handlar du våra utvalda rosa varor är du dessutom med och stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Varmt välkommen in till något av våra apotek eller handla online med fri frakt. För att ta del av erbjudanden online behöver du logga in i Klubb Hjärtat.

Passa på, erbjudanden under klubbdagarna!

• Få 50:- rabatt när du handlar för minst 250:-*
• Dubbla poäng på allt*

Likes

Comments