Godkväll från en trött Emma...puh, vilken dag!
Efter skolan satt jag kvar på skolan med Noelle och kämpade med en klockren frågeställning till vårt gymnasiearbete. Det gick ju sådär..vårt fokus fanns där men vi båda har en tendens av att spinna iväg på andra spår och fördjupa oss lite väl mycket i ämnen hehe.

Vi fick alltså stänga ner datorerna och kränga vars en pizza på Brutale istället, perfekt!!
Därefter gick vi och kollade HIF haha, lite oväntat kanske men det va roligare än vad jag trodde. Har aldrig kollat fotboll tidigare då jag finner det helt ointressant men vem vet..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Allmänt

Godkväll alla fina! Som ni kan se bär jag min favorit ansiktsmask från GlamGlow haha. Brukar utnyttja Söndagarna för lite egentid och vad är inte bättre än att behandla sig själv ordentligt?

Kände dessutom att jag behövde det, jag ska vara ärlig och säga att jag inte mått alls bra denna vecka. Jag har fått 5 stycken extrema ångestattacker och dem har påverkat mina planer och mig själv så mycket att jag stängt in mig i en liten bubbla, vilken även varit en anledning till mitt lilla försvinnande.
Men som tur är börjar denna bubblan spricka, håller på att återhämta och samla mig inför den nya vecka som kommer och allt annat kul.
Hoppas inte jag får ännu en sån här dipp, tycker det är så trist när man sett fram emot någonting och sen börjar ens hjärnspöken hemsöka en och man blir helt begränsad.

FY vad jag avskyr ångest och det är så himla vanligt, tycker därför det är så viktigt att vi pratar om det så att ingen känner sig ensam. Vi alla känner ju igen oss på olika plan och hanterar det på olika sätt.
Jag mår bäst av struktur, att planera min dag så jag kan känna mig nöjd med sakerna jag uppnått och då blir allt inte heller så rörigt i mitt huvud.

Men okej från något tråkigt till något roligt - imorgon ska vi prova och designa våra studentmössor. Set verkligen fram emot detta eftersom det gör studenten ännu mer verklig, kan fortfarande inte fatta att lilla jag ska springa ut där och finna min plats i världen. Så läskigt och så spännande!!

Likes

Comments

Du står där bakom hörnet, du skriker saker - saker jag inte vill höra.
Jag har valt att inte lyssna, jag har provocerat dig. Dina mörka moln med blixtrar har ersatts mot den klarblå himmeln där solen alltid skiner.
Det har nästan varit lite FÖR BRA.
Svaga vindar pustar mot mig, nu laddar du kraft. Du väntar tills jag är svag så du kan hjälpa mig, få mig att lita på dig. Det är ju dig jag vänder mig till när saker är jobbigt så du kan trycka ner mig lite till för det är ju vad jag förtjänar, enligt DIG.
Det är du, du som får mig att ljuga för mina vänner och familj.
Det är du som drar ner mig på botten.
Det är du som kontrollerar mitt liv, dem val jag gör.
Jag håller för öronen, sluta(!!) jag vill inte lyssna men du har den makten över mig.
Du vägleder mig till spår jag vet är fel, jag vet att den vägen är farlig men motvinden är för stark och jag är svag.

Likes

Comments

Mat - Träning

Lagade en så god nudelsoppa till lunch, ni måste prova!
När jag lagar mat följer jag aldrig något recept utan jag slänger bara i vad jag är sugen på, men här har ni mina ingredienser!

Champinjoner
Gullök
Vitlök
Ingefära
Soya
Grönsaksbuljong
4 dl vatten
Chilli
Glasnudlar
1 msk brunt socker

Likes

Comments

GLAD söndag mina kära vänner! Hoppas ni haft en bra helg och är redo för en ny vecka för det är jag, meeen en dag extra ledighet klagar väll ingen på?!

Denna helgen har jag bara umgåtts med vänner och tagit det relativt lugnt för att försöka bli av med min j*kla förkylning som inte vill försvinna. Imorgon har vi studiedag och då ska jag försöka få lite plugg gjort och lite annat ;))

​Just nu sitter jag på Paolos med Hanna och delar en pizza / caprese, perfekt söndag!!

Likes

Comments

Mode
POWER RED - Rött är definitivt höstens färg. Från kappor till stora stickade tröjor finns det en entré för alla i rött denna säsong. Jag älskar rött, tycker det är så snyggt och speciellt på hösten, dock kan jag se så otroligt blek ut i färgen men det har väll bronzern alltid löst. ;)

KICK A SPARKLE - Gnistra och skin i den nya boot trenden. Vem kan motstå något så fint som glitter?

COLOR PUFFS - Wow, så snyggt med en oversized fur/faux fur i färg - vill verkligen ha!! H&M har en jätte fin jag vill ha men fanns inte i min storlek senast..ska allt leta fram en!

Likes

Comments

Allmänt

//GANNIS fina skyltfönster//Me in my fav sweather//

//Stans godaste nutella Pizza från Paolos som vi delade igår under hålan - MUMS!!// Himmelska pommes från Bistro Royal//

//Snygga Emma på hotellet i fredags, saknar! // Sällskapsspel från myskvällen hos Sarah i Måndags//

Likes

Comments

Jag känner chock. Jag vet aldrig hur jag ska utrycka mig själv i dessa tragiska situationer. Jag förstår inte hur det kan finnas sånt hat, sån ondska och sån avsky för liv i denna värld.
Mina tankar har de senaste dagarna gått till alla som är påverkade av denna omänskliga akt.
Dessa händelser inträffar allt för ofta nästan så ofta att vi knappt reagerar..tragiskt, det ska INTE ske. Har vi inte kommit längre fram?

Värna om era nära och kära och all kärlek till dem som någonsin blivit drabbade av dessa tragiska händelser!

Likes

Comments

Allmänt

Heej alla fina! Hur god ser inte pizzan från helgen ut? Emma som jag bodde med i Köpenhamn hade beställt den under tiden jag var på J.Cole, åt sedan upp resterna och fy vad god den va!!

Vill verkligen tillbaka till Köpenhamn nu när Måndagen är här och ens vardag är i sin ordning. Denna vecka ska jag fokusera på plugg och annat tråkigt, sen får man väll hoppas på att några tjejkvällar kläms in. Det är verkligen någonting som får mig att må bra, försöker göra mina måsten under eftermiddagen och sen lyxa till det så enkelt som en myskväll med sina bästavänner mot kvällen.

Glad måndag!

Likes

Comments