Hade en jätte mysig Midsommar ute på landet i en sommarstuga som ligger i Söderköping isch med familjen, familjekompisar och deras släkt. En traditionell Midsommar med maten, midsommarstången, kransar, lekar osv. Det var helt ok väder, det var inte så varmt men det regnade inte som tur är. 

Vad ska jag göra resten av sommarlovet då? Jag har verkligen INGET planerat. Känns som att lovet snart är slut haha. Vill bara att vädret ska bli bra så man kan få sola och få lite sommarkänsla, känns ju inte som sommar heller? Är det bara jag? 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som vi alla har längtat, yaaas

Dem första dagarna på sommarlovet har jag BARA vart med kompisar ute och på lite små-fester eller vad man ska kalla det haha. Har också solat och badat massa (måste bli brun)

Kvällens planer blir förhoppningsvis att sova i Vendlas husvagn, fatta vad mysigt (även fast jag är sjuk) Vaknade upp med värsta halsbrännan och fryser som om det vore December, varför just nu?

Lite bilder från dem få första dagarna

Likes

Comments

Sist dagen i skolan imorn, och idag var det bal. Kommer sakna klassen sååå mycket :( Att jag kommer splittras från mina bästavänner suger, ärligt

Därför ser jag inte ett dugg fram emot gymnasiet, men får hoppas att det blir en bra sommar iallfall

Likes

Comments

Eftersom att jag och Vendla inte går på samma skola så hade hon sin bal idag, och jag har min imorgon. Jag åkte till henne idag och lockade hennes hår medan hon sminkade sig osv. Resultatet vart ju aaas bra!!!! SÅ SNYGG Konkurrens tills imorn


Likes

Comments

​Sommaren är äntligen här <3333333

Likes

Comments

Igår var det Eurovison 2017 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Jag kollade tillsammans med Matte och Vendla. AKA trion

Det vart en lång kväll/natt med mycket skratt, prat, dans och allt vad det innebär. Som vanligt. Slutade med att vi gick o la oss ca 3? Mer såna kvällar tack. Vi skrev också en bucketlist till sommaren, allt från att skriva en låt till att färga hår. Spännandeeeee

​byyeeee

Likes

Comments

​Kolla vad fint Katrineholm var igår!!!

Likes

Comments

​Valborgskaos på stora torget rackarberget ´95 vi bodde högst upp vad vill du mer veta? Jag berättar vad som helst.


Igår var det Valborg. Det firade jag med mina bästavänner Mathilda, Jonna, Hanna och Vendla ♥ Jag fyllde år 15 Mars och vi har inte hunnit fira mig än så vi passade på att göra det igår.

HOPPAS ALLA HADE EN FIN VALBORG IALLAFALL BYE

Likes

Comments