Jakke - HM Genser - TERRANOVA Bukse - Bik Bok Veske - LOUIS VUITTON

God mandag! Kort innlegg her. Min mandag har ikke startet så veldig bra. Ligger hjemme nå etter mange timer hos legevakten med nyrebekkenbetennelse. Nå skal jeg bare ligge i fosterstilling frem til avreise til Amsterdam på torsdag. Ønsker dere alle en fin mandag. Klem!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei torsdag! Uken er snart ferdig, og sist jeg satt her å skrev var det faktisk starten av februar. Jeg hadde planer om å være med på challengen her på Nouw. Det gikk rett vest for å si det mildt, for bloggen ble virkelig i glemmeboken. Jeg føler at vi var i januar, også kom mars. Hvor ble det av februar? Vel, selv om jeg har vært fraværende fra bloggen har jeg planlagt masse spennende innlegg fremover.

.. For noen dager siden var jeg innom min gode venninne på deres treningssenter midt i Hønefoss. Hun har stylet treningssenteret til kjæresten sin. Bare se så fint det er!! Jeg er kjempe stolt av det Denice får til om dagen. Unner henne alt det beste. Du kan blant annet følge henne på instagram og facebook også, under interior123 og interior123boligstyling. Hun er virkelig ren inspirasjon, både på interiør fronten, men også på fashion.

/ RAW HØNEFOSS

Likes

Comments

ANNONSE

Hvor fantastisk vær har det ikke vært i dag? Jeg har dessverre vært inne i hele dag, men like vel gjør været noe med humøret mitt. De neste dagene blir veldig hektiske, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med masse spennende blogginnlegg fremover. Jeg har vært stille på bloggen, men heldigvis (som jeg sier hver gang) er jeg tilbake. Nå mener jeg det for alvor. Hvis jeg tar en pause til har jeg bestemt meg for å ikke blogge igjen. Så nå er det seriøst, haha!

For noen uker siden fikk jeg øye på Lykketecom på Instagram. En fantastisk fin konto med masse te, noe jeg elsker. Jeg har nå smakt på de jeg har tatt bilde av over, og vil anbefale de på det sterkeste. Ikke er det bare godt, men det er i tillegg billig! Ikke nok med det, så har de faktisk fri frak nå! Du kan sjekke de ut HER :-)

Jeg kommer definitivt til å bestille mer te fra de.

  • 165 lesere

Likes

Comments

Panikk, frykt og angst. Skulle det ramme meg? Det er hverdagen for mange, inkludert meg. Har jeg turt å innrømme det? Nei.. Hvorfor? Fordi det er flaut, og ikke minst skamfullt. Eller er det det? Hvis jeg skulle svart på det for et halvt år siden hadde jeg sagt ja, men hvis jeg får spørsmålet igjen nå er svaret mitt definitivt nei. Det er ikke flaut, og det er ikke skamfullt. I flere år har jeg vært en som hele tiden har noia. Jeg overtenker. Jeg stresser. Jeg har panikk. Jeg er redd. Hvorfor? Fordi jeg er redd for å feile. Jeg er redd noe skal skje. Jeg er redd for å gjøre noe dumt. Jeg er redd for å snakke, og er generelt dårlig på å snakke med andre....

Jeg har over lengre tid pushet meg selv, og ikke lyttet til kroppen min. Jeg har ikke hørt på faresignalene kroppen min har gitt, før det sier stopp. Kroppen min har ikke bare sagt stopp én gang, men flere ganger. Det vet både venner og familie, men gjør jeg noe med det? Svaret er nei. Eller var.. Med riktig kosthold og rutiner har jeg holdt meg på bena. Det er lenge siden sist jeg har vært ordentlig syk, og ikke minst veid det jeg veier nå. Jeg har vel strengt talt aldri veid den vekten jeg er på i dag heller. Det kan jeg bare takke venner og familie. Venner og familie som sier i fra. Venner og familie jeg kan snakke med. For det vanskeligste er ikke å snakke med venner eller familie, men det er faktisk det å innrømme at det ligger et problem der.

Det kan hende det er mange av mine lesere som kjenner meg godt som kanskje ikke helt kan koble dette til meg, fordi jeg er en smilende og positiv jente. Det er jeg også, så ikke misforstå meg. Selv om jeg åpent skriver om min hverdag med stress og frykt har jeg det utrolig bra. Overraskende bra, faktisk. Det er bare det at jeg syntes det er et viktig tema, fordi det er mer normalt å ha angst enn å ikke ha det. Spesielt i 2017.. Jeg vet også at mange sliter med å snakke om det. At det er flaut å dra til psykolog, og ikke minst innrømme det... Viktigst av alt, er å ikke tro man er alene. For det er du ikke.

Likes

Comments

... Look at this beauty!

Jeg bare må vise dere min fine clutch fra Balmain sin kolleksjon for H&M. Den er seriøst perfekt fra ende til ende. Alle de detaljene. Det er et smykke til hvilket som helst antrekk, og den piffer opp antrekket på en perfekt måte. Det som er så kult med clutchen er ikke bare detaljene, men at den kan brettes ut. Den er altså så romslig! Du slipper å ta med lommebok, for den har egne lommer for kort, kontanter og mynter. I tillegg har den en annen romslig lomme for nøkler, lipgloss etc. Det er så deilig når fine clutcher og vesker er så romslige! Jeg hater når det ikke er plass til noe som helst...

Likes

Comments

Dagen i dag har virkelig gått i ett siden jeg sto opp. I dag har jeg rukket å være med en venninne, shoppet med familie og igjen vært med en annen venninne. Jeg kan ikke huske sist jeg har spist så mye mat som i dag. Det er deilig, samtidig sånn at jeg føler jeg piner meg selv. Om litt har jeg håndballtrening, og det er ikke så deilig følelse jeg sitter med nå. Føler litt sånn at Cripsy Ducken jeg stappet i meg for 1,5 t siden kommer til å komme opp. Det positive er at jeg fikk kjøpt meg et fint sølvsmykke i dag da. Jeg har alltid trodd det har vært dyrt med smykker så jeg har aldri giddet å se på det eller ønske meg det, men der tok jeg feil! Både jeg og venninnen kjøpte hvert vårt fine sølvsmykke fra Bjørklund til litt over 300kr per. Det skal ta bildet av den i morgen. Skrives i morgen.

Likes

Comments

.. Jummy jummy in my tummy 

For første gang på lenge tok jeg T-bane inn til byen i dag. Det er ikke ofte, da jeg som regel foretrekker å kjøre bil inn. I dag var det andre planer, så da hadde jeg ikke mulighet til å kjøre selv. På en måte er det deilig å slippe å stresse med parkeringer, og ikke minst så slipper man å betale så mye... På den andre siden er det noe med meg og kollektivt. Altså jeg takler det ikke. Jeg sovner. Jeg blir sliten. Det er nesten litt flaut at jeg i det hele tatt gidder å nevne det nå, men jeg kan faktisk telle antall ganger jeg har tatt T-bane.. Nok om det. Kverneriet på Majorstuen har verdens beste mat. Det er stedet for burger-elskere, men heldigvis har de også verdens beste fish and chips der. Ikke bare er maten fantastisk, det er også veldig koselig der og servitørene fortjener skryt også!

... Burger for you, fish and chips for me :-)

Altså hvor fristet blir ikke du nå? Selv om jeg er stappmett, kunne jeg spist det igjen nå. Siden at jeg ikke er et burger-menneske ble det fish and chips på meg. Det også er sykt godt! Anbefaler virkelig Kverneriet.

Likes

Comments

...... Every girls dream

Likes

Comments

... Lets talk about make-up

Dagen i dag har gått i ett sett, og endelig har jeg litt tid til å blogge nå. Jeg har ryddet i sminkepungen min, og skal sette sammen en sminke-video om et par dager. Det er et veldig stort steg på bloggen min fordi jeg egentlig syntes det er litt kleint. Samtidig syntes jeg det er gøy, fordi jeg har de siste mnd fått masse kommentarer på at jeg har blitt flinkere til å sminke meg. Mens jeg satt med redigeringer og rydding av sminken min satt jeg å tenkte på å ha et eget sminke brand. Hvor gøy hadde ikke det vært? Drømmen min er å ha et eget merke. Hvem vet, kanskje det kommer senere?

.. Her er en liten sneakpeak fra hva som kommer på videoen. Jeg har hentet masse inspirasjon fra instagram, og spesielt kontoer som er blitt repostet på @HudaBeauty. Herregud så flinke folk er! Men nå må jeg løpe, så jeg oppdaterer dere mer i morgen. Ha en fin fredagskveld videre! :-)

Likes

Comments

God tirsdag dere. Denne dagen har altså gått så sinnsykt sakte. Dagen startet tidlig, og naturligvis er jeg ekstremt trøtt. Jeg har faktisk slitt med å holde øynene mine oppe siden 17:00-tiden. Det er så sinnsykt irriterende. Jeg sover mellom 8-9 timer hver dag i tillegg. Men, men.. Som overskriften min sier har jeg faktisk veldig lyst til å begynne å filme litt til bloggen min. Det betyr at jeg kommer til å lage meg en YouTube-bruker og legge ut Vlogs av og til. Det er noe jeg tror familie, venner og ukjente kommer til å like.

.... Daily Vlogs, Make-up and tours. 

Det du som seer kan forvente på mine Vlogs er dager hvor jeg skal gjøre noe morsomt, spennende, sminke-videoer, turer og ikke minst opplevelser. Det kan også av og til dukke opp "en typisk dag med Esra". Jeg skal bruke kvelden min på å tenke litt på når min første Vlog skal komme ut og hva den skal handle om. Uten å si eksakt dato, kan jeg faktisk love dere at den kommer veldig snart. Jeg håper det kameraet jeg har nå funker til å filme. Ellers må jeg finne på noe haha.

Klem E

Likes

Comments