Det finnes virkelig ingenting som er bedre enn norske jordbær. Jeg har veldig vondt i magen nå etter at jeg spiste en del kurver med jordbær fra selvplukking litt tidligere i dag. Etter at noen av kurvene med jordbær ble spist, bestemte jeg meg for å lage jordbærsaus til fløteis vi hadde hjemme. Utrolig enkelt, men samtidig spennende ved siden av kjedelig is. Jeg brukte ca 300g jordbær som jeg blendet i en blender sammen med litt melis og ett egg. Resultatet ble veldig godt, hvertfall til at det er så enkelt å lage.

Likes

Comments

Denne dagen har vært lang, men morsom. Tiden har aldri gått så fort som i dag. Dagen startet tidlig da jeg hadde åpningsvakt på jobb, og rett etter hentet Malin meg sammen med Anita hvor vi kjørte til Villa Malla. For dere som ikke vet hvor det er, så ligger det på Filtvet. Tidenes fineste og herligste sted med ordentlig stemning av middelhavet. Siden at jeg ikke har bestilt meg noe reise til utlandet har jeg bestemt meg for å nyte omgivelsene rundt. Dette stedet oppdaget jeg faktisk i går, så må si det var en relativ spontantur.

Palmetrær er definitivt yndlings planten min. Se så flott det er her!

Vi spaserte rundt på stedet i noen timer uten å gå lei, og bare nyt det flotte interiøret og designet i fint samspill med naturen. Jeg vil veldig gjerne tilbake igjen snart!

Likes

Comments

God torsdag kveld. De siste dagene har vært tilbragt i sengen med influensa. Jeg føler jeg har brukt opp kvoten min på å være syk, så nå krysser jeg alt jeg har å krysse på at jeg holder meg frisk en god stund. Selv om jeg har vært syk med litt feber, så har jeg faktisk klart å utnytte solen litt. Samtidig så har det vært kjedelig, fordi man har jo ikke noe særlig energi.. Ellers vil jeg også nevne at jeg tok meg selv i å sende melding til sjefen min istad om hvor mye jeg gleder meg til å jobbe i morgen. Haha, nok om det. I dag ble Christina 23 år, så istad feiret vi henne. Det var veldig hyggelig å bare sitte ute å mingle med litt grillmat og utrolig god kake! Takk igjen Christina, for verdens beste ostekake. Jeg skal definitivt dele oppskriften med dere. Ellers blogges vi igjen snart. Har masse spennende å komme med fremover.

Likes

Comments

God fredag dere <3

For mange måneder siden bestilte jeg meg min svarte happy wifey genser. Siden har jeg mottatt mange spørsmål om hvor den er fra. Jeg har vært så heldig at jeg har fått en rabattkode som dere kan bruke, hvor dere får 20% avslag på deres valgfrie happy wifey genser.

.. Feeling like a happy wife in my sweather

Genseren har ikke bare verdens deiligste stoff, men den er også stilig til både jeans og skjørt. Du kan bestille din happy wifey genser HER ! Bruk rabattkoden: erdemir20 så får du 20% avslag på den. La oss bli happy sammen :D

Likes

Comments

.. Daily Essentials

God torsdag! Er det noe jeg har fått sansen for i det siste så må det være acai og spirulina. Det er så godt for kroppen, så hvorfor ikke mikse det i favoritt smoothien eller yoghurten. Det har jeg begynt med, og det merkes! Det er ikke noe å legge skjul på at vi alle mangler litt vitaminer, og både spirulina og acai inneholder de fleste vitaminene. Jeg skal sette sammen et innlegg til uken hvor jeg viser dere noen av mine oppskrifter med både acai, spirulina og mye annet. I tillegg legger du ikke merke til smaken. Hurra!

Likes

Comments

.. Trend Alarm

Det er deilig å stå opp til sol og lys. Jeg har de siste dagene ryddet bort mine mørke klær, og funnet frem lysere klær. Samtidig har jeg ryddet i smykker og sminke også - så nå er jeg virkelig klar for sommeren. Da jeg var i Amsterdam for noen uker siden kjøpte jeg meg noen fine plagg og tilbehør jeg skal shoote senere, men tenkte jeg skulle vise noe av det nå. Til vanlig er jeg ikke en person som følger trender, men når det kommer til chokers er jeg helt in love! Selv om jeg føler det er mye finere på andre enn meg, måtte jeg bare ha de over. Jeg kjøpte de fra forever21, og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere.

Håper alle nyter helgen, så blogges vi!

Likes

Comments

Jeg merker at jeg liker å skrive på kvelden. Etter innlegget jeg postet i går kveld fikk jeg veldig mange meldinger og anrop. Jeg vet ikke om jeg forventet det eller ikke. Uansett, så setter jeg stor pris på det. Det er spesielt ett spørsmål som går igjen. Hvordan går det egentlig med meg? Jo, med meg går det helt fint. Jeg legger ikke selv så veldig mye merke til det, bortsett fra alt for høy hvilepuls da. Ellers har jeg det bra. Jeg er egentlig mer bekymret i de som er glad i meg, enn hele situasjonen.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg har valgt å gå så åpent om det? Spontant i går kveld ønsket jeg å gå ut med det fordi for det første visste jeg det ville være en terapi for meg og bare få det skrevet ned. Jeg startet med å skrive det på notater på telefonen, men senere ønsket jeg å publisere det på bloggen. En annen enkel grunn er at jeg ønsker at folk skal få vite det av meg, og ikke av andre. Er det noe jeg hater så er det rykter eller misforståelser. I og med at det er en så stor privatsak som det er, er det deilig å få det ut. At det kommer fra meg, og ingen andre. Jeg visste det uansett ville kommet ut til folk på et eller annet vis - så da var det like greit å trykke på publiser knappen!

Som jeg har nevnt over, så har jeg det bra. Jeg ønsker at alle skal vite at jeg har det bra. Jeg kommer ikke til å skrive flere innlegg om det, og jeg ønsker heller ikke å svare på noen flere spørsmål rundt det heller. Det håper jeg blir respektert. De som er nære meg vil selvfølgelig bli oppdatert. Ellers ønsker jeg alle en fin uke videre. Klem

Likes

Comments

Jeg kunne ikke fått en freshere start på uken. Dagen min startet med en utrolig deilig frokost, etterfulgt av at jeg vasket rommet mitt og deretter en liten treningsøkt med venninne. Samtidig så har jeg hatt mange tanker i hodet gjennom slagene. Det er ikke lenge siden jeg stakk hodet mitt gjennom sykehuset. I noen år har jeg vært veldig utsatt for infeksjoner og betennelser. Jeg har vært så plaget av det, at det nærmest har vært vanlig at jeg har vært innlagt på sykehus. Meldinger som "igjen?" har blitt erstattet av meldinger som "god berdring, håper det går bra". Som jeg fikk før.

Det er ikke mange ukene siden sist jeg var innlagt på sykehus. Denne gangen var det "bare" en kraftig nyrebekkenbetennelse. Jeg skriver "bare", fordi det er sånn jeg føler andre ser det fra deres side. Det er ikke noe å legge skjul på at man bruker sosiale medier på å legge ut oppdateringer. De første gangene jeg ble lagt inn fikk jeg så mange meldinger og ikke minst besøk. På mitt siste opphold fikk jeg kun ett besøk. Og kanskje et par meldinger. Det har vært veldig sårende for meg at andre føler det er normalt at jeg har vært mye syk. Det er ikke normalt. Det er ikke normalt at jeg har vært innlagt på sykehus med lungebetennelse, bronkitt eller urinveisinfeksjon. Jeg syntes det har vært veldig sårende at andre har følt det, og ikke minst tungt.

Det er en lettelse for meg å skrive dette innlegget. Jeg har gjennom mange år med ulike opphold på sykehus endelig funnet ut av hva det har vært som har fått meg til å bli så syk når jeg først blir syk. Det skyldes en svulst i hjertet mitt. Jeg vet enda ikke om den er godartet eller ondartet. Det får tiden vise...

Likes

Comments

Jakke - HM Genser - TERRANOVA Bukse - Bik Bok Veske - LOUIS VUITTON

God mandag! Kort innlegg her. Min mandag har ikke startet så veldig bra. Ligger hjemme nå etter mange timer hos legevakten med nyrebekkenbetennelse. Nå skal jeg bare ligge i fosterstilling frem til avreise til Amsterdam på torsdag. Ønsker dere alle en fin mandag. Klem!

Likes

Comments