.. I am wearing all black today

Bærums Verk er definitivt en skjult perle om jeg kan si det. Uansett årstid. Sjarmen spesielt ved vinterstid er noe for seg selv. Jeg skulle innom pannekakehuset sammen med min gode venninne Ilvana i dag for å spise frokost, men det var ikke åpent - så da får vi ta det en annen dag. Turen gikk ikke så langt unna, så vi endte opp på Baker Hansen med hver vår mozarella foccacia. Vi har en greie for mozarella og pesto assa haha!

Jeg hadde nesten glemt hvor hyggelig det var å sitte på kafe med venninne. Det er så lenge siden jeg har gjort det, så det var faktisk ekstra hyggelig i dag. Også er det noe med Bærums Verk da. Vi hadde jo på forhånd bestemt oss at vi skulle på et koselig sted i dag. Jeg må si at mandagen min har startet bra, og det legger virkelig grunnlag for resten av uken. Håper dere også har hatt en fin start på deres uke.

.. Double Espresso shot please, 

Likes

Comments

...............
1. Work out

Selv om jeg spiller håndball har jeg veldig lyst til å trene på treningsstudio vedsiden av. Får håpe jeg klarer å melde meg inn snart. Jeg har allerede gått glipp av de fleste tilbudene...

2. Drink Coffee

Er det noe jeg har lyst til å lære meg må det faktisk være å drikke kaffe. I år skal jeg klare å lære meg det! For å være ærlig har jeg faktisk aldri smakt :( Jeg har sakte, men sikkert begynt med kaffe-smoothies fra SmoothieXChange så jeg er på god vei ;-)

3. Time with my friends

Jeg har allerede etter juleferien vært mye med venninner som jeg ikke har vært like mye med etter at alle har begynt med høyere utdanning. Det er rart hvor fort man faktisk kan miste kontakt med venner, selv om det ikke er meningen. Jeg skylder på eksamensperioder...

4. Cook food

Altså, jeg skjønner ikke greia. Jeg er veldig glad i å lage mat til andre, men når det kommer til meg selv så bare orker jeg aldri. Jeg håper på at bloggen min skal motivere meg til å lage frokost, lunsj og middager fremover istede for at det skal gå utover lommeboken min.

5. Drink Water

Okei dette punket kan kanskje hørtes litt dumt ut, men jeg er elendig til å drikke vann. Vann er så undervurdert, men like vel drikker jeg brus eller saft. Jeg burde egentlig bare være takknemlig for at vi har rent og godt vann her i Norge. Jeg skal herved begynne å ta med meg flaske uansett hvor jeg går!

6. Set up a budget

Hahah, dette blir det mest spennende punktet - og ikke minst mest krevende. I løpet av noen uker skal jeg faktisk sette meg ordentlig ned for å se hva jeg egentlig bruker penger på. Jeg har også i noen måneder hatt morsom sparing, noe som har hjulpet meg med å spare penger.

7. Instagram detox

Er det én app jeg faktisk ikke kunne klart meg uten må det være Instagram. Før sommeren vil jeg rense litt i bildene mine, de jeg følger og ikke minst tenkte litt over hva jeg legger ut. Jeg bruker Instagram for å inspirere og ikke minst for å bli inspirert.

8. Stress down

Altså jeg vet ikke med dere, men jeg føler at det er en trend å være stresset. Altså jeg blir stresset av alt, og jeg føler alle rundt meg stresser for alt. Jeg vil bli flink til å bruke agenda, notere ned og ha orden på alt jeg gjør så jeg slipper å stresse rundt mine hverdagsrutiner. De neste månedene har jeg rett og slett lyst til å være mer tilstede. Jeg vet at de fleste ikke vil tro det de leser nå, men jeg skal bla annet begynne å ha mobilen min på flymodus eller hvertfall i jakkelommen under middager og andre hyggelige sammenkomster. Jeg har allerede mobilen alltid på lydløs og ikke-vibrasjon. Jeg blir hvertfall stresset av notifications.

...............
  • 157 lesere

Likes

Comments

ANTREKK FRA 2016

I dag er ikke formen helt på topp, men fra og med i morgen er jeg tilbake på bloggen. Det vil bli mye spennende innlegg fremover om antrekk, tips, personlige og ikke minst har jeg mange konkurranser også. Håper du vil følge meg videre! Beklager den lange pausen.

Klem E.

Likes

Comments

Jeg sitter med et A4 ark hvor jeg har notert med ned noen nyttårsforsett. Hvem er det jeg prøver å lure? Hvert eneste år har jeg en lang liste med nyttårsforsetter. I år skal jeg det, det, det og det. Fullfører jeg de? Nei.. Ikke halvparten av de en gang. Jeg vet ikke om det er en trend eller hva det er, men hvert år skal man liksom starte på "blanke ark". I år har jeg bestemt meg for å ikke tenke på et nytt år på den måten, men heller se tilbake og bearbeide det jeg føler jeg har gjort feil.

Jeg fyller 23 år om noen dager, og er det én ting jeg aldri har hatt på mine nyttårsforsett-lister så er det "å oppleve". Det trenger ikke nødvendigvis å være verden, men generelt. Jeg har hele tiden trodd jeg er et ja-menneske, men der har jeg tatt feil. Ja, jeg er det når det kommer til å stille opp for venner, familie og jobb.. Men ikke på den måten at jeg utfordrer meg selv litt, opplever annen mat og kulturer. Det er noe jeg har veldig lyst til å endre på i år.

Ellers har jeg faktisk ikke noe annet på min nyttårsforsett-liste, annet enn at jeg skal forsette å være flink på skolen, være med familie, venner og ikke minst jobbe masse og være flink. Jeg ser tilbake på 2016 som et fantastisk år, og håper 2017 blir like bra. Ønsker selvfølgelig fred på denne syke verdenen vi lever i og ikke minst at familien min, vennene mine og meg selv er friske og sykdomsfrie. Ønsker alle sammen et godt nytt år!

  • 128 lesere

Likes

Comments

Jeg har virkelig tatt meg selv i nakkeskinnet og tatt en alvorsprat med meg selv om mitt kosthold. Jeg spiser generelt ikke mye dårlig mat, men av en eller annen grunn klarer jeg å prestere å spise mer ute enn hjemme.. Ikke bare har det noe å si for lommeboken, men med kostholdet mitt. Jeg merker at jeg er mer sliten, og ikke minst oppblåst fordi jeg er så heldig og har både laktoseintoleranse og cøliaki. Derfor har jeg begynt å lage meg sunne måltider hjemme, og når jeg får lyst på noe søtsug så lager jeg meg heller en smoothie med proteinpulver og honning. Er det flere som har sånne dårlige vaner som meg?

Ellers skal jeg begynne å komme med litt oppskrifter her på bloggen. Jeg får mer inspirasjon til å spise sunt og variert hvis jeg legger det ut på bloggen. Det er sikkelig teit egentlig, for jeg har egentlig "disset" de som må dokumentere mat og trening på Instagram...

Likes

Comments

Da er favoritt-hjørnet hjemme endret litt på. Jeg hadde noen lykter oppå glam-bordet, men nå har jeg flyttet de over der jeg hadde de fine globusene mine. Jeg elsker de, og jeg kunne virkelig hatt de flere steder her hjemme!! Er det en ting jeg har blitt glad i så må det være interiør. Jeg syntes det er gøy å dekorere, og man kan virkelig være kreativ og bare velge helt fritt selv. Nå skal jeg snart en tur på senteret for å finne noen julegaver, drikke en smoothie og spise en hyggelig lunsj med to venninner. Haha det hørtes kanskje litt rart å si jeg skal drikke en smoothie, men jeg har blitt helt avhengig av "go nuts" fra SmoothieXchange!! Jeg elsker den.

Ønsker dere en fin dag videre, så titter jeg innom snart igjen..

Likes

Comments

I går før jeg la meg lagde jeg bunnen til pavlovakaken som vi skal servere i kveld for gjestene våre. Personlig er jeg ikke særlig fan av bunnen, men derimot er fyllet en stor favoritt hos meg. Denne kaken minner meg litt om syttende mai, men den er så enkel å lage så derfor fristet den litt i dag. Har dere utnyttet dere av tilbudene i dag? For første gang har ikke jeg gjort det, og jeg vet faktisk ikke om jeg skal angre eller ikke. Jeg har tittet litt, men jeg syntes ikke det har vært noe "wow" tilbud. Jeg får tenke positivt og bare tenke at da var de pengene spart!

Ønsker dere en ellers fin fredag og en fin helg videre.

Likes

Comments

Da har jeg endelig klart å rense litt i sminkepungen min som sikkert har vært stappet med sminke fra ungdomskolen. Er det noe jeg ikke er flink til er det å bruke sminke. Er det noe jeg er flink til er det å kjøpe sminke. Sånn er det dessverre.. MEN nå har jeg en gang for alle satte en stopper på det, og lovet meg selv å nerde litt på youtube og Instagram for å finne litt inspirasjon. Så hvis dere tilfeldigvis kjenner noen som er flinke med make-up så legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan få litt skills...

Ellers er det sinnsykt mye fint og fristende plagg på Nelly nå for tiden, men jeg prøver å ikke legge igjen noe i handlekurven. Håper det forblir sånn, haha....

Likes

Comments

God søndag kved til dere! Denne uken har virkelig gått i ett, så det blir deilig med ny uke i morgen hvor jeg ikke har så mye på agendaen. Jeg har snart eksamen, så tiden fremover blir veldig stille - selv om det er mye bursdager og julebord fremover. Jeg bruker faktisk kvelden min på å tenke over julegaver (selv om jeg ikke feirer jul). Selv om jeg ikke feirer jul får jeg julegaver, så da syntes jeg det er hyggelig å gi tilbake også.

Nå skal jeg lage meg te og en liten smoothiebowl. Vi blogges!!

Likes

Comments

CARDIGAN - TOSCANI / GENSER - BIKBOK / BUKSE - BIKBOK / VESKE - CHANEL

Likes

Comments