Jeg har virkelig tatt meg selv i nakkeskinnet og tatt en alvorsprat med meg selv om mitt kosthold. Jeg spiser generelt ikke mye dårlig mat, men av en eller annen grunn klarer jeg å prestere å spise mer ute enn hjemme.. Ikke bare har det noe å si for lommeboken, men med kostholdet mitt. Jeg merker at jeg er mer sliten, og ikke minst oppblåst fordi jeg er så heldig og har både laktoseintoleranse og cøliaki. Derfor har jeg begynt å lage meg sunne måltider hjemme, og når jeg får lyst på noe søtsug så lager jeg meg heller en smoothie med proteinpulver og honning. Er det flere som har sånne dårlige vaner som meg?

Ellers skal jeg begynne å komme med litt oppskrifter her på bloggen. Jeg får mer inspirasjon til å spise sunt og variert hvis jeg legger det ut på bloggen. Det er sikkelig teit egentlig, for jeg har egentlig "disset" de som må dokumentere mat og trening på Instagram...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Da er favoritt-hjørnet hjemme endret litt på. Jeg hadde noen lykter oppå glam-bordet, men nå har jeg flyttet de over der jeg hadde de fine globusene mine. Jeg elsker de, og jeg kunne virkelig hatt de flere steder her hjemme!! Er det en ting jeg har blitt glad i så må det være interiør. Jeg syntes det er gøy å dekorere, og man kan virkelig være kreativ og bare velge helt fritt selv. Nå skal jeg snart en tur på senteret for å finne noen julegaver, drikke en smoothie og spise en hyggelig lunsj med to venninner. Haha det hørtes kanskje litt rart å si jeg skal drikke en smoothie, men jeg har blitt helt avhengig av "go nuts" fra SmoothieXchange!! Jeg elsker den.

Ønsker dere en fin dag videre, så titter jeg innom snart igjen..

Likes

Comments

I går før jeg la meg lagde jeg bunnen til pavlovakaken som vi skal servere i kveld for gjestene våre. Personlig er jeg ikke særlig fan av bunnen, men derimot er fyllet en stor favoritt hos meg. Denne kaken minner meg litt om syttende mai, men den er så enkel å lage så derfor fristet den litt i dag. Har dere utnyttet dere av tilbudene i dag? For første gang har ikke jeg gjort det, og jeg vet faktisk ikke om jeg skal angre eller ikke. Jeg har tittet litt, men jeg syntes ikke det har vært noe "wow" tilbud. Jeg får tenke positivt og bare tenke at da var de pengene spart!

Ønsker dere en ellers fin fredag og en fin helg videre.

Likes

Comments

Da har jeg endelig klart å rense litt i sminkepungen min som sikkert har vært stappet med sminke fra ungdomskolen. Er det noe jeg ikke er flink til er det å bruke sminke. Er det noe jeg er flink til er det å kjøpe sminke. Sånn er det dessverre.. MEN nå har jeg en gang for alle satte en stopper på det, og lovet meg selv å nerde litt på youtube og Instagram for å finne litt inspirasjon. Så hvis dere tilfeldigvis kjenner noen som er flinke med make-up så legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan få litt skills...

Ellers er det sinnsykt mye fint og fristende plagg på Nelly nå for tiden, men jeg prøver å ikke legge igjen noe i handlekurven. Håper det forblir sånn, haha....

Likes

Comments

God søndag kved til dere! Denne uken har virkelig gått i ett, så det blir deilig med ny uke i morgen hvor jeg ikke har så mye på agendaen. Jeg har snart eksamen, så tiden fremover blir veldig stille - selv om det er mye bursdager og julebord fremover. Jeg bruker faktisk kvelden min på å tenke over julegaver (selv om jeg ikke feirer jul). Selv om jeg ikke feirer jul får jeg julegaver, så da syntes jeg det er hyggelig å gi tilbake også.

Nå skal jeg lage meg te og en liten smoothiebowl. Vi blogges!!

Likes

Comments

CARDIGAN - TOSCANI / GENSER - BIKBOK / BUKSE - BIKBOK / VESKE - CHANEL

Likes

Comments

God kveld kjære lesere <3 Nå har høsten virkelig slått seg til hvor både kulden har kommet og ikke minst forkjølelsen. Høsten er min favorittårstid, selv om det er i disse tider jeg er ofte syk, trøtt og syter veldig mye. Er det flere som liker høsten? Det som også er så bra med høsten er alle de varme plaggene man kan gå. Jeg elsker å ha på meg tykke gensere og surre et skjerf rundt halsen. Haha, nok om høsten!

Her om dagen var det en venninne av meg som lurte på om jeg visste hvor mye den samlede verdien på alle veskene mine er. For det er ingen hemmelighet at jeg har mange vesker. Ikke vanlige vesker, men designer vesker. Vi hadde en gjettelek, hvor de fleste havnet på en sum mellom 2-500.000kr noe som er helt sykt. Jeg kan på én måte skjønne at folk tror jeg har vesker for helt drøye summer fordi jeg alltid har en designer veske på meg. Det jeg kan avkrefte er at ingen av summene stemmer. Jeg vil ikke gå inn på summene, men jeg kan si at mange av veskene mine kjøpt på finn, vintage, eller ekte fra butikk. Det er også mange av veskene jeg er avbildet med som ikke er mine. Det er gøy å byttelåne vesker med venninner, noe som også er genialt! For da slipper du å kjøpe den, men kan låne den i noen dager. Som f.eks at jeg låner Denice sin Chanel veske nå, nettopp fordi jeg ikke gidder å ta meg råd til en veske til rundt 40-50.000kr.

Så til alle dere som tror jeg ikke eier fornuft, sjalue eller nysgjerrige mennesker - her har dere fått svaret. Det var nok veske-prat fra meg.

Ønsker dere alle en fin kveld videre, ;-)

Likes

Comments

Jummy jummy in my tummyyy....

Hallo fininger. Håper dere har hatt en fin tirsdag, for det har jeg. Jeg har sittet å skravlet masse med to andre venninner som også blogger her på Nouw (@Sannehs og @martharingstad ). Sanne er faktisk ukens blogger her på Nouw, og vi er super stolte av deg. Vi spiste sushi og en sykt deilig dessert på Sumo som virkelig kan anbefales. Dette må vi få til oftere jenter. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden før en ny dag i morgen. Håper dere nyter kvelden.

Likes

Comments

God mandag til dere. For noen uker siden kom jeg over en utrolig kul instagram-profil som heter HappyWifeyOslo. For det første syntes jeg den var veldig inspirerende, og jeg ble veldig glad da jeg fant ut at det faktisk var en nettbutikk bak denne kontoen. Samme kveld sjekket jeg ut nettbutikken, og rask klikket jeg med meg hjem en genser jeg syntes så kul ut. Da jeg fikk den i posten forrige uke ble jeg faktisk positivt overrasket. Jeg har aldri vært borti en så comfy, deilig og varm genser til den prisen. I tillegg passer den de fleste antrekk. Enten om du skal slappe av en søndag, eller style den opp med en skinnjakke eller olajakke. Jeg skal definitivt klikke med meg de andre fargene hjem også!

Her har jeg brukt genseren sammen med en slitt olabukse, og en chanel-veske. Det er et antrekk som fort ikke blir kjedelig med de ulike detaljene. En skinnjakke hadde passet perfekt, men det eier jeg dessverre ikke da jeg aldri finner en skinnjakke som jeg syntes jeg fin på meg... Jeg pleier alltid å style mine antrekk med en veske.

Likes

Comments

ALTSÅÅÅ hunden til Denice er det søteste som finnes!! Jeg er virkelig ikke et hundemenneske, men herregud så søt den er. Den er jo så søt!! Klarer ikke slutte å si at den er søt. Det er nesten så jeg får lyst på en sånn hund selv haha. Den heter Goggen og er super duper nydelig. Goggen ble sykt god venn med Anita (som er avbildet sammen med Goggen) og jeg er 100% sikker på at Anita også har lyst på en sånn hund nå. De ble jo så gode venner at vi endte opp med fotoshoot med bare de to - haha. Flaks for deg Denice, for nå har du hvertfall garantert barnevakt om du en dag skulle trenge det.

Likes

Comments