ALTSÅÅÅ hunden til Denice er det søteste som finnes!! Jeg er virkelig ikke et hundemenneske, men herregud så søt den er. Den er jo så søt!! Klarer ikke slutte å si at den er søt. Det er nesten så jeg får lyst på en sånn hund selv haha. Den heter Goggen og er super duper nydelig. Goggen ble sykt god venn med Anita (som er avbildet sammen med Goggen) og jeg er 100% sikker på at Anita også har lyst på en sånn hund nå. De ble jo så gode venner at vi endte opp med fotoshoot med bare de to - haha. Flaks for deg Denice, for nå har du hvertfall garantert barnevakt om du en dag skulle trenge det.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg ønsker dere alle varmt velkommen tilbake til min blogg! Jeg har hatt pause ufrivillig fra bloggen fordi jeg ikke har hatt motivasjon til å blogge. Nå er dermed motivasjonen min på topp igjen, og jeg gleder meg masse til å skrive innlegg her fremover. Jeg har også funnet frem linsene mine til kameraet - så jeg lover gode bilder også!

Fremover vil jeg blogge litt om hverdagen min, tanker og ikke minst en del fashion. Jeg er veldig interessert i mote og spesielt vesker. Av og til er jeg glad i å kokkelere også, så jeg håper jeg kan bruke bloggen min til å inspirere dere. Håper du har lyst til å følge bloggen min. 

Likes

Comments