Header

Hej igen! Nu var det länge sen. Både jag och sammy ska försöka starta upp bloggen snart igen. Snart så!

För några dagar sen så begav jag mig ut till stallet för att pyssla om lilla pimpim. Han var helt täckt av dom här jobbiga taggiga sakerna som fastnar överallt. Han hade riktigt snygg frilla ;) jag stod och kämpade mig igenom allt i över en timme medan pojkvännen min höll i ponnyn. De blev riktigt bra vänner 😉

Han kommer antagligen se likadan ut snart igen men det var mysigt ändå trots all slit. 👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag gjort något jag både varit rädd för och sett fram emot, jag har köpt världens finaste häst! en islandshäst 😍 och imorgon tar vi hem henne. ❤️

Likes

Comments

Fick hem 2 nya ridleggings från starrider idag så nu äger jag 4 stycken... Bästa som finns!

Likes

Comments

I lördags åkte jag och hämtade hem två av hästarna hem till mamma, Hnoss och Rán! Såå mysigt att ha dom hemma igen. Dom går och betar ner lite gräs så Pim-Pim kan flytta hit nästa helg utan att bli rund som en boll!

Likes

Comments

För 5 år sedan idag var Anna och jag ute på tur med Allan & Bläsa. På den tiden då båda red stora hästar, minns hur tuffa vi var då... Man gjorde verkligen allting med hästarna och absolut ingenting var läskigt. Vi red precis bredvid stora vägen på banvallen bara några meter ifrån en väldigt trafikerad väg i full galopp när de åkte förbi bussar, lastbilar och motorcyklar och hästarna var knappt trafiksäkra? Haha... Gamla goda tider!

Likes

Comments

De är lite dött här har jag märkt, haha.. Har inte haft nån lust till nånting på senaste tiden pga att jag inte trivs i stallet alls tyvärr, MEN idag har jag sagt upp stallplatsen så 11 juni flyttar vi hem hästarna till mamma igen. Ska bli sååå sköööönt!! Shit, har verkligen saknat alla ridvägar osv och att bara göra som man själv vill utan att nån lägger sig i vad man gör med sina hästar, Anna och jag ska ut och fixa sommarhage och vinterhage med en eller två vindskydd på onsdag och torsdag men ja, vi får se hur långt vi hinner... Ska bli så kul det här iaf. Snart drar vi och nu ska hästarna slippa flytta runt något mer!

Likes

Comments

Idag var det hela 6 år sedan jag mötte världens bästa ponny för första gången. Hade sett henne en gång tidigare med då gick hon längst ner i hagen medans vi klappade på de andra hästarna, så la aldrig riktigt märke till henne. 

Vid detta tillfälle visste jag ingenting om henne, visste att hon hette Rán och var en islandshäst, visste varken ålder eller hur hon var att rida. Jag minns att de va lite småläskigt att jag absolut inte visste nånting om henne, vi började rida iallafall och hon var pigg, glad och snäll, hon hade inte blivit riden på hur länge som helst och hon snubblade på plan mark hela tiden, de var nog det läskigaste med hela ridturen att hon inte alls visste var hon hade fötterna, 

Efteråt var jag iallafall helt kär i den lilla ponnyn och ja, de är bara att kolla vart vi är nu. Lite skillnad skulle jag vilja påstå.

Likes

Comments