Vad är ett liv utan hästar?

Nu är det sommarlov och jag har inte uppdaterat på TVÅ MÅNADER det är helt sjukt, tiden har gått så himla fort och om 26 dagar ska jag och min kusin på Roogård hoppläger vecka 33, vi är jätte taggade!!

Jag och Maja har slutat med våra separata kanaler och har börjat med en tillsammans :) vi kännde att det blev bättre, vi ska vlogga under lägret (varje dag) sen ska vi göra en varsin video som sammanfattar lägret. Veckan efter lägret börjar skolan igen tror jag...Men även ridningen som jag längtar till!!!

Jag har flyttat till Kristinehamn (med mamma och min storasyster Elin) Till mammas sambo Mattias som äger en gård med stutar (kastrerade tjurar) Mattias gillar också hästar och rider, han rider på kristinehamns ridklubb jag ska provrida där och kanske börja där istället för färjestad. Men det är bara om jag gillar Kristinehamn.

Idag var jag ute och körde KKF´s ribb medans Elin (min syrra) seglade Zoom8

Nu till helgen ska mammas sida av släkten på selma spa, det ska väll bli kul...

Jag ska försöka uppdatera här iallafall varje vecka men kolla in min och Majas nya kanal, det finns redan några videos. Hejdå och så ses vi någon annan dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte varit aktiv!! Det är mycket med skola då det är slutet av terminen, har en youtube kanal där jag har videos som behövs klippas. Om ni inte tycker jag skriver mycket om ridlektionerna så kolla på min kanal och klippen. Då jag har en GoPro och filmar varje lektion så försöker jag uppdatera på kanalen varje vecka med en video som är filmad med GoPro från lektionen.

Iallafall i torsdags så hoppade vi och jag hade Jack, han var jätte duktig! Sen så skulle Jack bli riden kl 20:00 så jag knoppade Cassy istället. Hon stod lugnt still och väntade medans jag knoppade. Blev nöjd men skulle göra finare om jag hade tävlat.

Kommer försöka lägga upp bilder men kanske inte skriver texter till dom.

/Ida

Likes

Comments

Torsdagen den 13 April

Klockan ät 23:56 Fredag 14 April bär jag börjar skriva detta inlägg....texten till inlägget jag skrev i torsdags.....

Idag red jag denna killen, han gillar inte när man håller på med hans hovar men med lite godis efter varje kratsad hov så gick det. Jag älskar denna färg på häst och speciellt denna hästens själ, han heter Jack. Jack är en väldigt pigg och dragig häst, vi hoppade idag han drog väldigt över hindren.

Jack får väldigt lätt för sig att börja tävla i galoppen mot sig själv och bara vill springa. En gång drog han iväg med mig men det gick bra, jag satt lugnt, lutade mig bakåt och bad han sakta ner, sedan blev han lugn, lyssnade på mig.
Först skulle vi trava över två 40-50 kryss, han var jätte lugnt och det gick fint. Sen mellan kryssen vid E skulle vi fatta galopp och hoppa det andra krysset och då började han bli dragig men det funkade ändå.

Sen skulle vi hoppa kryssen ner från A till C (i galopp) , väggen där E finns. Sakta till trav efter andra krysset, trava kortsidan och sedan galoppera och hoppa ett 60 hinder, galoppera upp till A igen och göra samma igen, igen, igen. I början gick det jätte, han lyssnade på mig men efter ett tag....Då började han vägra, springa vid sidan, gallopera när vi skulle trava, bara springa, hoppa hindren i farlig fart. Så gick det inte så jätte bra, men vi hade en bra lektion iallafall.

Nu har jag skrivit klart, ska lägga in bilder och klockan e 00:12 och den kommer säkert bli 00:13 innan detta kommer upp. God natt och glad påsk!

Likes

Comments

Lovisa dansade och jag störde såklart med en kamera.

Likes

Comments

Gårdagens outfit

-En vit sommarblus med spets

-Blåa skinny jeans

-Ett silver armband med ett silver hjärta som det står "Made with love"

Likes

Comments

Jag heter Ida och är en glad tjej på 14år, älskar och har alltid älskat hästar. Har nu ridit i 5år, älskar att hoppa och rider på Färjestad ridklubb, i sommar ska jag på roogård hoppläger i Åkersberga Stockholm. Det högsta jag hoppat är 110 cm eller 120 cm minns ej, var ett tag sedan. Min förra sköthäst var ett mörkbrunt engelskt fullblod som blev 26år, han var en riktigt drömhäst för mig, han älskade att hoppa och han hade sin storlek till sin fördel. Jag ska sluta babbla på nu och redigera vloggen jag spelade in igår så den kommer upp på min kanal snart!

Godnatt alla ponnyer! <3

Likes

Comments