Hej!

Idag har det varit en lååång dag.

Den började med skola till halv 3, sedan till Trixan och vara tillbaka på ridhuset till halv 5 för att jobba... Som tur va för mig var det ganska lugnt på jobb.

Red ju Trixan med idag, i nya sadeln! Red utan padden för att se hur den låg då. Jag kan ju då berätta att padden behövs. Jag kände ganska fort att sadeln tippar liiite framåt och det gjorde den inte när jag provsatt i den i stallet igår. Meeeeen, vi ska behålla den! Så jag fick rida med stigläder idag vilket alltid är bra på den hästen, hehe.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla vidare på lite saker som ni får se imorgon, det är en liten hemlis just nu. Det är ingen sån stor sak, men ändå. En liten kliffhanger såhär på en torsdagskväll 😘

Här kommer förresten en liten lista på mina favoritlåtar just nu!

1. In My Prayers - Bingx - En låt som enligt mig ger mig känslan av självständighet och styrka. Den får mig peppad och motiverad. Men framförallt fokuserad.

2. Bully - Bingx - Gåshud, så mycket gåshud. Lyssna på texten. Denna låten kan få en att gå från glad och skrattig till knäpptyst och tårögd, vilket inte alltid är en dålig sak. Texten tar en så hårt.

3.No Longer Silent - Lucidious - Varje gång man hör denna texten förstår man något nytt, det är som ännu en pusselbit faller på plats. Denna är också ganska sorglig, men inget slår låten ovanför.

Ha en bra kväll!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Matrix, roligt

Hej på er!

Idag var jag i stallet en snabbis för att lämna padden som jag fick idag och prova sadeln på Trix!

Sadeln alltså.. den låg så bra. Det är så mycket plats för hans höga och långa manke att jag kan få in hela handen där framme! Såååå skönt, det var det jag var mest orolig för. Bommen var lagom bred och ligger inte på hans ryggrad längre och sadeln luftade inte i bak! Jag provade padden med, den låg bra med den med. Satte mig i sadeln för att kolla om den tryckte och klämde någonstans, vilket jag inte tyckte den gjorde. Men... med padden kändes det nästan som om den blev lite för låg i bak... Jenny ska kolla imorgon med och säga vad hon tycker, sen ska min hopptränare också säga vad hon tycker. Men framför allt ligger sadeln verken på manken eller ryggraden, vilket den andra gjorde. Hoppas jag får rida med stigläder imorgon. Det är ju 60 dagars öppet köp på sadeln men då får man inte sätta i stigläder om det nu skulle vara så att man vill lämna tillbaka den. Jag tvivlar på att Jenny inte kommer vilja ha kvar den, så om hon godkänner den kommer jag kunna rida med stigbyglar imorgon! Weey!

Nu ska jag äta min kvarg med smaken vit choklad (I'm a sucker for vit choklad) Så höres vi imorgon!

Hade!

Ps, mina inlägg har slutat delas på facebook av någon anledning? Har ingen aning om varför men jag ska försöka lösa det. Annars har Google alla mina lösningar... Oftast i alla fall....

Bild från i somras! Här hoppar han lätt över 130 och var samtidigt rädd för en sockerbit längre fram.... Cp, tur man älskar honom!

Likes

Comments

Matrix, roligt

Hej!
Idag har jag äntligen varit på hööks. Jag köpte ett par sånna där bettskivor från Acavallo, dom sista svarta, hehe! Bästa Ida köpte en hovkrats till mig med borste på då jag känner att jag verkligen behöver det!
Men viktigaste av allt, så har jag lagt undan en sadel! Äntligen, ska Trixan få en ny sadel! Det är hööks egen, väldigt skön! Det fanns bara en kvar i 17" och svart så jag valde att lägga undan den.
Här kommer en bild på sadeln:

Sen vet jag att den fortfarande kommer vara för lätt i bak och för tung i fram och ligga på hans manke, inte lika mycket som den han har nu dock, så jag har köpt en padd också! Så den kommer till mig imorgon! Betalde bara 150kr och den va knappt använd så jag klagar inte!

Förresten! Jag har börjar känna mig sjuk... Hannah har smittat mig... men jag måste till skolan imorgon så det är bara att bita ihop.
Nu ska jag sova!
Hade

Likes

Comments

Videos

Här kommer andra delen av vloggen! Hoppas ni gillar det. Glöm inte att gilla och prenumerera!


Love u!

Hade

Likes

Comments

roligt, Videos

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat men jag har varit så fruktansvärt arg över det här med vloggen.. endast 9 minuter av den vill ju komma med.

Detta är nu löst genom att det kommer upp två delar! Så dom håller på att laddas ner på datorn nu, och kommer förhoppningsvis upp idag, eller imorgon bitti.

Nu har jag en fråga här till er.

Hade bra så ses vi snart!

Likes

Comments

okej, så även denna vlogg avslutas mitt i en mening. VAD ÄR PROBLEMET????? Jag får panik. Jag skiter i detta nu. Den får en chans till sen stänger jag ner skiten.

Likes

Comments

Videos

Hej!

Nu är vloggen på väg upp på Youtube!

Den blev typ en kvart lång så jag hoppas att ni inte blir allt för uttråkade. Men asså ni anar inte hur länge jag har suttit med denna vloggen... från 20.00-00.30 igår och 20.00-22.30 idag... och den är inte ens uppe än. Men jag länkar den här så fort den är uppe!

Hade!

Likes

Comments

Videos

Hej!
Jag sitter just nu och försöker få in 69 videor i min dator vilket går lagom segt.... detta innebär att vloggen kommer ut imorgon i stället, om inte min dator rappar på vill säga!
Det var mest det jag skulle säga.
Ha de bra!
Hade ❤️

Här får ni fler bilder på mina naglar.... because I love them ❤️
Och en bild på min äskade Hannah🌟

Likes

Comments

Hej på er!

Nu måste jag erkänna att det är ganska svårt att skriva... Det är såhär att jag och Hannah har varit och fixat våra naglar!

Sen har jag även köpt lite smink. En ny foundation (vilket jag behövde), en ny concealer (som jag inte behövde), och en ny highlighter (som jag behövde). Allt ska invigas imorgon. Ni kommer få se allt då med eftersom jag ska vlogga! Det kommer bli en vlogg med en hel avslutning denna gången.

Här kommer produkterna och länkar till dom:

Foundation är från L'ORÉAL paris.

Concealer från NYX.

Highlight från Sleek.

Nu ska jag kolla på dokumentären om All In! Är riktigt taggad på att se den faktiskt.

Ha en bra kväll!

Mina supersnygga, en aningens långa naglar!

Mitt smink!

Likes

Comments